Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe mamuśki i gratuluję pozytywnych wizyt jak miło, że dziś piąteczek. Co do zmęczenia, zaczyna mnie ono irytować. Od dwóch tygodni w chacie mam burdel na kółkach ale patrzę na to i patrzę no i nie mogę sie zmobilizować do ruchu eh przez to mój małż też się rozleniwia i zanoedbuje swoje obowiązki, taka solidarność niby
Princesska, Izabell2016 lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Princesska wrote:To takie super ze moge byc tu z Tobą zeby potwierdził ciąże, jakies badania moze itp. To moja pierwsza ciąża i mam troche pytan itp Zubii a jak to jest. Teoretycznie jestem w 5 tyg i 1 dniu ciazy. Ale ja mam długie cykle - 33 dni. Czyli ta ciąża napewno jest młodsza prawda ?
ja mam cycle 33-35 dni i wg tego co powiedziała lekarka to płód jest tydzień młodszy niż wskazywałby to termin ostatniej @ (tak mi się jakoś owulacja przesunęła )zazwczyaj różnica ta wynosi ok 2 tygodni.07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:Kochana na lepszy prezent niż ten w Twoim brzuszku nie masz co liczyć także już śmiało możesz choince podziękować moja wyleciała 2 stycznia jak zrobiłam test i musiałam czymś łapki zająć
Ja tak zerkam na nią co jakiś czas, niestety to nie działa, bez użycia rąk sie chyba nie obejdzie aaale to może wieczoremMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Czyste szaleństwo z tym waszym tempem. Ja się do 11 wiec dopiero popołudniu jestem tutaj i ciężko Was nadrobić tym bardziej że ja ślepa i na tel kiepsko widać a na kompanii siadam bardzo rzadko.
Gratuluję serduszek
Stały teraz Ty jesteś ważna i dzidziol dupka olej :*
Nowamamusia gratuluje ustalenia terminu
Ja od kilku dni poranny kac gigant, mdłości, czuję się dziwnie jakbym się trzęsła - czyli kac podoba mi się to bo w żadnej poprzedniej ciąży tak nie było a tamte nie kończyły się dobrze.
Co to FB to mi się podoba pomysł, według mnie trochę wygodniej i przejrzyściej.nowamamusia, stay lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Princesska wrote:To takie super ze moge byc tu z Tobą zeby potwierdził ciąże, jakies badania moze itp. To moja pierwsza ciąża i mam troche pytan itp Zubii a jak to jest. Teoretycznie jestem w 5 tyg i 1 dniu ciazy. Ale ja mam długie cykle - 33 dni. Czyli ta ciąża napewno jest młodsza prawda ?
aha jak sie nic nie dzieje to nie idz tak szybko bo nic nie bedzie jeszcze widac najlepiej isc w tc jak sie nic nie dzieje a tym bardziej jezeli miałaś późno owulke
Jaki masz om ? bo ja om mam 28.11 a owulke miałam 28 dc wiec licze tygodnie od owulki 5t 1d bo tak by było 6 t 4 d a to bez sensu skoro wiem, ze wszystko później się zaczeło no i termin mam na 14.09 ale bede miec cc wiec zobaczymy jak to bedzie z terminem
Dziewczyny kończąc już tą dyskuje na temat grupy na fb. Grupa już istnieje od wczoraj kto chce to jest dodany a kto nie to nie...nikt sie tam nie przenosi na stałe co będzie dalej zobaczymy. Tym czasem cieszmy sie ciążami :*
Ja na razie z objawów mam ciągniecia, kłucia, czestomocz i pragnienie oraz boł sutków co jakiś czas...więc super obawiam się ze mdłości lada dzień się odezwą... -
nick nieaktualnyDreamy wrote:Wiecie co zauważyłam? Moja kocica od kilku dni przychodzi i ugniata mi łapkami brzuch Nigdy tak wcześniej nie robiła. Nie wiem o co jej chodzi. Może czuje fasolke? Haha
zubii lubi tę wiadomość
-
Dreamy wrote:Wiecie co zauważyłam? Moja kocica od kilku dni przychodzi i ugniata mi łapkami brzuch Nigdy tak wcześniej nie robiła. Nie wiem o co jej chodzi. Może czuje fasolke? Haha
Słyszałam, że koty czują fasolke i widzę, że jesteś kolejną osoba u której to się potwierdziło
Gratuluje wizyt i serduszek aj jak ja bym chciała juz zobaczyć swoją...a tu jeszcze 7 dni gdybym miała owulke jak Bóg przykazał to bym już była po a tak trzeba czekać...
Witam mamusie -
Macham wszystkim nowym na wątku, bardzo miło Was tu widzieć
U mnie choinka też stoi, ale jutro rano rozbieramy i chowamy. Baterie w lampkach się wyczerpały więc to już czas
Moja kotka też się do mnie klei, śpi ze mną, chodzi za mną, ugniata, itd., ale ona to w ogóle przytulas jestKesjaa lubi tę wiadomość
-
Rosalka, powyżej 35 r.ż test pappa jest refundowanych przez NFZ, niestety trzeba mieć skierowanie od gina z publicznej służby zdrowia. Ja chodzę prywatnie i za test pappa będę musiała niestety zapłacić. W pierwszej ciąży jakieś 4 lata temu to był koszt ok 600 zł.
-
Suri_ wrote:Nasza fasolka ma już 4,4mm i bijące serduszko
Mam już kartę ciąży założoną, zlecone badania i następną wizytę 27.01
Suri gratulacje !!! Witamy nowe serduszko tak sie wczoraj martwiłas a tu piękne serduszko i karta ciąży PIĘKNIE!
Mika -
Mam nadzieję, że jeszcze dojdą tu młodsze ciążowo dziewczyny Bo u was już serduszka a u mnie dopiero pozytywny test.Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualny
-
Gosia1989 wrote:Haha, to samo pisałam 4 dni temu
O matko jestem ciągle taka rozstrzesiona. A tatuś dowie się dopiero jutroGosia1989, nowamamusia lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa