Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje kolejnych serduszek mi juz bol podbrzusza minął wzielam dwie nospy i polezalam, odrazu mi lepiej.
Jesli chodzi o fb to ja nie posiadam konta wiec zostane tutaj. Mam nadzieje ze nie zostane tu sama
Mdlosci jeszcze nie mam ale pewnie za tydzien bede tez cierpiec z tego powodu
PozdrawiamSuri_ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dzis ujrzałam wyczekane || kreseczki tez bede wrześniową mamusią wyniki bety powinnam miec wieczorem, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:) poki co boleści brzucha jak na @. A jestem 4 dni po tsm w poniedziałek pierwsza wizyta u gin. całuski ❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:59
Gosia1989, zubii, Bacardi90, Kesjaa, Fruska, Karolka12345, joaska1985, nowamamusia, Dreamy, Izabell2016, Suri_, stay, Biedronka7, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Gosia1989 wrote:Witam Princesska Napisz coś o sobie? Długo czekałaś na ciążę? Na kiedy termin?
Może dla niektórych to oczywiste ale co to tsm??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:11
Gosia1989 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Hej dziewczyny dzis ujrzałam wyczekane || kreseczki tez bede wrześniową mamusią wyniki bety powinnam miec wieczorem, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:) poki co boleści brzucha jak na @. A jestem 4 dni po tsm w poniedziałek pierwsza wizyta u gin. całuski ❤❤❤
O matko ! Princesska tak się cieszę ! Wiedziałam, że ci się udało ! Witaj kochana na kiedy masz tp ? A po co tak szybko do giną idziesz ?Princesska lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:O matko ! Princesska tak się cieszę ! Wiedziałam, że ci się udało ! Witaj kochana na kiedy masz tp ? A po co tak szybko do giną idziesz ?
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Można dołączyć?
Dzisiejszy wynik bety 84 - 12dpo.
Mam 25 lat. Staralismy się tak od 10cykli. Dopiero 10 okazał się być tym szczęśliwym i to w piątek 13-ego
Wstępnie termin według om pokazuje mi na 26.09Gosia1989, Fruska, Princesska, Karolka12345, Bacardi90, nowamamusia, Dreamy, zubii, Izabell2016, Suri_, stay lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualny
-
Kesjaa wrote:Cześć dziewczyny. Można dołączyć?
Dzisiejszy wynik bety 84 - 12dpo.
Mam 25 lat. Staralismy się tak od 10cykli. Dopiero 10 okazał się być tym szczęśliwym i to w piątek 13-ego
Wstępnie termin według om pokazuje mi na 26.09Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:51
Kesjaa, Fruska, Gosia1989 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Gosia1989 wrote:Witaj Kesjaa! Fajnie, że tak szybko przyszłaś Mam nadzieję, że jeszcze kilka styczniowych testerek do nas dołączy
Jak wy robicie takie suwaczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:51
Udało się w 10cs!
Kesjaa wrote:Mam nadzieję, że nie zapesze bo jestem jeszcze przed terminem @.
Jak wy robicie takie suwaczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:55
Kesjaa lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja jestem w takiej tajnej grupie mam sierpniowych 2014 na fb...Jest super ale dolaczylam dopiero po porodzie...narzazie uważam z, ze jest za wcześnie...
nowamamusia lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Princesska wrote:Wpisujesz w Google suwaczek ciąża i wyskakuje napewno wszysyko bedzie ok nie martw sie @
Ja w ogóle nie robiłam jeszcze testu sikanego bo nie chciałam zobaczyć bieli i doszukiwać się bladej kreski Jutro zrobię na pamiątkęGosia1989, Fruska, nowamamusia, Suri_ lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
Kesjaa wrote:Co ma być to będzie. Chyba nie ma co wkrecac sobie od samego początku, że stanie się coś złego. To moja pierwsza ciaza i nie mam na razie złych myśli. Tylko pewniej poczuje się po terminie @. Może wtedy to do mnie dotrze.
Ja w ogóle nie robiłam jeszcze testu sikanego bo nie chciałam zobaczyć bieli i doszukiwać się bladej kreski Jutro zrobię na pamiątkęGosia1989, Kesjaa lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualnyFruska wrote:Witaj Kesjaa gratuluje ciazuni. Fajnie ze dolaczylas do Nas! Gosia czuje ze ktos jeszcze z testerek dolaczy
Ja swój suwaczek ustawiłam przed terminem spodziewanej @ i nic nie zapeszyłamKesjaa lubi tę wiadomość