Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarm3lka wrote:Twardy brzuch, zwłaszcza okolice pępka... Ależ to męczące.
Czy to normalne? Nie przypominam sobie żebym miała coś takiego w pierwszej ciąży.
To jakieś przepowiadajace skurcze? -
nick nieaktualnyWiecie co już mam dość bycia w ciąży. Już chcę mieć małą przy sobie a na poród czekam jak na zbawienie chociaż pewnie jak się zacznie to będę tych słów żałować hihi Mała jest już tak nisko że ją czuję jak siadam
zubii, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarm3lka wrote:A odczuwasz słabsze ruchy małej?
Też już jestem zmęczona ale wiem że się zestresuje gdy już akcja się zacznie -
Ja juz tez mam serdecznie dosyć. Zgaga mnie wykonczyła od 20 tyg odkad sie zaczęła... psychicznie i fizycznie. Ile można wstawac w nocy ile mozna z nia walczyć. To jest nie do wytrzymania. cokolwiek jem na obiad to mnie pali w przełyku juz połykanie nawet, tego sie boje zjesc, tego sie boje zjesc, kawy sie boje wypić bo zgaga a i tak czego bym nie zjadła czego nie wypije to nie dosc ze za dnia to jeszcze najwiekszy horror w nocy bo pozycja leżąca sprzyja zgadze.. nosz kur..! mi na pewno trauma po tej ciąży zostanie a tego sie boje bo nie chce miec jedynaka w domku a tez juz duzo czasu na druga ciaze mi nue zostanie; ) takie piękne było życie bez zgagi i choć też boje sie porodu czekam na niego jak na wybawienie! !! On mnie nie ominie tak czy siak a w końcu da ukojenie moim organom i wrócą na swoja pozycje o ile do konca sie nie zgniotly;)
MrsKiss, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Wisienka gratulacje
Marcia współczuję tej zgagi już tak blisko dasz radę
Poppy i jak ? Przeszło?
Mi też już ciężko chodzę w tempie żółwia macie jeszcze zachcianki? Ja chyba specjalnie podjadę sobie dziś po cukierki mi się marzą
Dobry pomysł z tym wyobrażaniem sobie łatwego porodu chyba zacznę stosować
Która z Was łyka wiesiołek - ile tego się bierze 1 tabletka na dzień ? -
natalka1988 wrote:Godzinke temu widzialam sie ze znajoma ktora mnie nie widziala ponad tydzien czasu i od razu powiedziala ze mi sie brzuch obnizyl, wiec ja sie z tego ciesze;)
Mi wczoraj sasiadka tez powiedziala ze mi sie obnizyl choviaz ja tego nie widze.Licze ze za tydz max juz urodze ☺
Wczoraj sie nalazilam a wieczorem tak mi brzuch spielo ze szok.Dzis juz leze i nic nie robie
-
aswalda wrote:Karm3lka widzę, że Ty też masz wrześniaka 2014
Tak, z 4. Września
Dziewczyny tyle już znioslysmy więc musimy wytrwać do Końca.
Ja chyba zadzwonię do położnej, może podjedzie mnie ' obejrzeć ' ...aswalda lubi tę wiadomość
-
Emma 32 wrote:Mi wczoraj sasiadka tez powiedziala ze mi sie obnizyl choviaz ja tego nie widze.Licze ze za tydz max juz urodze ☺
Wczoraj sie nalazilam a wieczorem tak mi brzuch spielo ze szok.Dzis juz leze i nic nie robie