Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia już pewnie po...
Ja też się pocieszam, że tym razem wylosowałam "tylko" rwę kulszową na koniec.
W zasadzie nic poza tym mi nie dolega.
Co do Twojego podpisu z suwaczka Milenka, zmęczona i ociężała jestem, to fakt, ale z "braku przeciwwskazań" udaje się jakoś skorzystać, mój mąż na szczęście nie ma oporów.
A endorfiny się udzielają także dzidziusiowi. -
Aaa ten podpis, to jakiś automat. Mąż wychodząc do pracy:"fajna z Ciebie gruszka", leżałam i dyszałam po zrobieniu pedicure.
Mówię mu, że stąpa po bardzo cienkim lodzie, a on, że mu się taka podobam i, że mnie bzyknie o 20:15;-), a co jak mnie nie będzie? No to nie wiem...
Także, jakby mnie nie było na bbf i fb, to wiecie, gdzie jestem.
Rozbawił mnie z tą godziną...
Zorganizowana:), Marcia1989, perfectangel85, Cameline lubią tę wiadomość
-
Urodziłam o 8:16, wiecej napiszę później
karm3lka, Princesska, perfectangel85, justa., espoir, KasiaHaBe, ⚘Kwiatuszek, Matka Rocku, Marcia1989, Hagne, aswalda, Cameline, Milenka~11, zubii, natty85, MrsKiss, Zorganizowana:), Gosia1989, poppy, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
natty85 wrote:Dziewczyny po cc kiedy mozna zaczac smarowac blizne po cieciu? Polecacie jakies specyfiki?
Niesia. Powodzenia.
natty85 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Niesia gratulacje ❤️❤️❤️
verka wrote:
U mnie glowka bardzo nisko, brzuch opadl, wyglada ze blisko...
U mnie taki stan rzeczy ma się od jakiegoś 1,5 tyg i nic a główkę wstawioną w kanał rodny ma od ok 35 tc. Nie sądziłam ze będę należała do grupy dziewczyn którym całą ciąże skraca się za bardzo szyjka a potem nie mogą się doczekać poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 11:11
perfectangel85, ⚘Kwiatuszek, Cameline, Gosia1989 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Niesia gratulacje ❤️❤️❤️
U mnie taki stan rzeczy ma się od jakiegoś 1,5 tyg i nic a główkę wstawioną w kanał rodny ma od ok 35 tc. Nie sądziłam ze będę należała do grupy dziewczyn którym całą ciąże skraca się za bardzo szyjka a potem nie mogą się doczekać porodu
przewrotne to zycie
ja po wcorajszej wizycie na które dowiedziałam sie ze jeszcze nie widac rychłego porodu (choć sa postepy) postanowilam cieszyc sie kazdym dniem bez bobaska bo wiem co mnie potem czeka... teraz czas na relaks, dobra ksiazka, czekolada i spacerki i lezenie na kanapie potem długo tego nie bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 11:31
Princesska, baassiia, espoir, Cameline, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
A my już w domu człowiek od razu inaczej się czuje jak może wziąć prysznic we własnej łazience i wskoczyć w domowe ciuchy.
Ból po cc jest już bardzo mały i wszystko przy dziecku mogę robić sama.
Niesia gratulacje!! Czekamy na szczegółową relację.
Karoolcia jak samopoczucie, coś się rozkręca?
Mi lekarz mówił że blizne można zacząć smarować dopiero po całkowitym wyleczeniu rany, a więc po ok 4-6 tygodniach od cc.Cameline, Milenka~11, perfectangel85, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
U mnie taki stan rzeczy ma się od jakiegoś 1,5 tyg i nic a główkę wstawioną w kanał rodny ma od ok 35 tc. Nie sądziłam ze będę należała do grupy dziewczyn którym całą ciąże skraca się za bardzo szyjka a potem nie mogą się doczekać porodu
U mnie główka w kanale od 32t:)Ja im bliżej porodu tym mniej twardnień i skurczy.Nawet ból miesiaczkowy coraz rzadziej.I dziwne bo to wszystko puściło jak odstawiłam luteinę.Cameline, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
Szyjka tez mi sie skracala, teraz tez jeszcze jest ale skrocona -
verka wrote:A czujesz bol? Mnie to tak boli czasem krocze, spojenie jakby mi czasem rozrywalo jak sie wciska.
Szyjka tez mi sie skracala, teraz tez jeszcze jest ale skrocona
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
jeny, nie mogę do końca dosprzątać pokojów maluchów. przed chwilą potraktowałam dywany Vanishem, potem idę odkurzyć i powycierać kurze, ale ciągle jakoś nie umiem się ogarnąć do końca.
w ogóle miałyście się chwalić pokojami dzieci, czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 14:13
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧