Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U nas wszystko w porządku. Jesteśmy właśnie po skoku i wszystko wróciło do normy
Espoir Szymek jest mega grzeczny także dajemy sobie radę z dwójką Naprawdę nie mogę narzekać
Bacardi zaglądasz czasem? Jak Twoje karmienie?
Chciałam iść na spacer i lipa pada Gdyby chociaż jeszcze śnieg to pół biedy
Buziaki Mamuśki -
Dziewczyny,
jestem sierpniówką 2017. Mam do sprzedania najskuteczniejsze krople na kolki Sab Simplex. Są sprowadzane prosto z Niemiec, oryginalne i nowe. Termin ważności do 2020 roku. U nas się bardzo sprawdziły. Problem kolek się skończył, więc 2 buteleczki miałam w zapasie. W Krakowie możliwy odbiór osobisty, a także wysyłka.
Cena za obie butelki to 85zł.
Pozdrawiam.
-
Hej! U nas jakis masakryczny miesiac, Najpierw chory synek, potem malutka, potem ja a ja oczywiscie sie nie doleczylam bo nie mialam kiedy i teraz mnie wzielo ropne zapalenie zatok, bez apapu boli mnie glowa, oczy, zęby i jeszcze gorączka bleeeh... Ale bylam juz dzisiaj u lekarza, najgorzej że moj pracuje od 7-15 wiec przez ten czas musze dac rade sama z dziecmi... a po za tym to calkiem spoko, mała juz pieknie lapie zabawki na macie edukacyjnej i wszystko probuje zjesc
-
zależy od dnia (i nocy) dziś Młody spał od 21-6.30 bez pobudki, ale przed snem ryczał 1,5 godziny, więc wychodziłam z siebie... dalej ciągle wisi na cycku. a Starszak od 3/4 tygodni jest tak nieznośny, że nerwy mam na granicy, także tak...💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
nie wiem, czy to ten niby bunt dwulatka, czy reakcja opóźniona na zmiany... na każde nasze "nie"/"nie wolno" jest ryk (i to nie jakiś prawdziwy, tylko wymuszony), jak nie reagujemy to głośniej i głośniej...
budzi i straszy mi tym Maćka, a ja mam ochotę wrzasnąć czasem ile sił w płucach... nie poznaje własnego dziecka, wcześniej to był aniołek...💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Espoir. To może być tzw. bunt dwulatka, który na prawdę jest skokiem rozwojowym. Może też być zazdrość i chęć zwrócenia na siebie uwagi.
Emilka w tym tygodniu bardzo męcząca. Marudna i płacze przy piersi. Do tego slini się i dużo ulewa. Albo skok w 12 tygodniu albo zęby. Całe szczęście nocki są dalej ok.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Witam ❤️
U nas obyło się bez modyfikowanego aczkolwiek czasem robi jescze sceny przy piersi. I pierś mu nie pasuje i smoczek, zwalam to na zmęczenie bo zawsze przed spaniem ma z tym problem. Sam nie wie czy chce jesc czy spać. Poza tym już guga sobie i zawsze jak wstanie obdarowywuje mnie uśmiechem w nocy budzi się tylko na cycka i dalej spi aniołekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 13:01
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Cześć, mój pękaty Misio dobija do 6 kg, dzisiaj przekładałam 56 i 62 z szuflad. Je tylko pierś, troszkę zaczął ulewać, bo pcha łapy do gardła i parę razy zadławił się śliną. Zauważyłam też, że jak więcej pospaceruję to robi mi się nawał- w sumie logiczne, bo krążenie lepsze. Nocki też mniej więcej tak samo i zasypianie o 20:30;-). W dzień nie śpi za wiele, ale zainteresował się już zabawkami, więc da się go na chwilkę odłożyć. Uśmiechy, głużenie, dzisiaj nawet takie grrr mu wyszło i przewracanie się z brzucha na plecy.
Buziole Mamuśki.Annie1981 lubi tę wiadomość