Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Za dwa dni Aleks kończy 3 miesiące ! U nas spadło trochę śniegu ale pewnie zaraz stopnieje ja już wróciłam
Na siłownie i jestem taka szczęśliwa, w końcu doprowadzę swoje ciało do normalności lekarz mi powiedział ze po 2 miesiącach można wrócić do ćwiczeń i teraz jest idealny czas żeby wzmacniać mięśnie brzucha, póki co lekkie ćwiczenia wykonuje, na brzuch trener dał mi bardziej rehabilitacyjne. Ale jeszcze z 2-3 tyg na rozruch i ruszam na ostro
A co u waszych maluchów ? Jakieś nowe umiejętności ? U nas póki co nie przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnieMilenka~11 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Annie1981 wrote:Moja też wieczorami płacze przy piersi, ale tu nie o brak mleka chodzi. Wieczorem jest już po prostu marudna. Przeważnie szumiś wtedy pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 14:21
Annie1981 lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Emilcia dziś kończy 3 miesiące Również dokładnie dziś, rok temu, zaczął się mój szczęśliwy cykl. 18go ostatnia @ i 18go, 9 miesięcy później, urodziła się moja księżniczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 03:59
różowo, Princesska, Maja83, Niesia86, Lisa85 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Cześć! Dawno mnie tu nie było, ale w dzień dzieci absorbują, a wieczorami jestem tak zmęczona, że zasypiam na siedząco.
U na dobrze, poza tym, że mały co i rusz ma katar i nie ma jak go zaszczepić. Nietolerancja nabiału już za nami. Głowę trzyma, zabawki chwyta, dużo się uśmiecha.
Życzę Wam radosnych ŚBN i wszystkiego naj w Nowym Roku
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny ❤️❤️
My spędzamy w domu sylwestra. Trochę mi z tego powodu smutno ale coz taki zwariowany okres. Mimo moich zapewnień mm jeszcze nie wprowadziłam a Aleks wcale lepiej nie spi. Regularne pobudki w nocy co 3h
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Ja dopiero teraz mam chwilkę by zajrzeć i coś napisać, dziecko pochłania mi sporo czasu a tak szybko rośnie że szok już prawie sam siada i pięknie śpi po 10-12 godzin a ja po całym dniu zabawy, karmienia i zajmowania się domem zapominam i świecie i o życzeniach zapomniałam ale co poradzę,dziecko najważniejsze No to lecę coś jeszcze porobić i spać bo może w końcu pójdę o normalnej porze spać i się wyśpię