Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Kochana trzymam za Ciebie kciuki :* Masz bardzo dobre podejście. Odpocznij, zregeneruj się. Będę mocno trzymała kciuki abyś jeszcze w tym roku z została mamusią :*
Na pewno Ci się uda i niebawem nam napiszesz że oczekujesz dzidzi:)Trzymam kciuki kochana -
Kochane a ja się witam i przyznaję że powoli udziela mi sie syndrom wizyty choć to dopiero w piątek. Wczoraj sporo działo się w moim brzuchu i zawsze budzi to we mnie niepokój
A propo kotów- ja też mam dwa brytyjczyki Cudowna rasa!
Najlepsze tez że mam znajomych którzy ciągle mi mówią że w ciąży muszę się ich pozbyć bo się zarażę toksoplazmozą -
Śpię po 12 godzin na dobę. Wracam z pracy i padam. Zasypiam tak twardo, że żadne dźwięki mnie nie budzą. Nie martwi mnie to, raczej denerwuje. Chciałabym normalnie funkcjonować, ale po prostu nie mam siły. Mózg mi się wyłącza, a do tego ani ręką ani nogą.
Macie na to jakąś radę? Coś wzmacniającego? Może powinnam regularniej jeść? Mam się zmuszać czy słuchać swojego ciała? -
Gabrysia84 wrote:Zakocona ja tez kp w ciazy. Planuje do konca i potem tandem. Juz raz tandem mialam jakie koty hodujesz? Kocham koty. Mamy 2 dachowce z fundacji z czego jeden inwalida bez lapki
Powiedz mi, jak końcówka ciąży u ciebie i kp? T lubi się kp w nocy wchodząc na mnie i nie wiem, jak to ogarnąć z brzuchem (a z nim miałam go ogromny!)Zołzimagic lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie
Izabella bardzo mi przykro...
U mnie narazie mdlosci co drugi dzień, poza tym moja cera to dalej jedna wielka katastrofa.Z piciem u mnie ok ja wogule pije bardzo dużo wody, co do jedzenia to niby czuje głód ale zjem tylko małą ilość ale za to często. Ostatnio też pobolewa mnie jajnik, żadnej nospy nie biorę bo i tak tu u mnie niema ale ja jestem wytrzymała na ból
O dziwo już mi senność przeszła a było okropnie. No i ja też kociara mam dwie kotki .Zołzimagic, Izabell2016 lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć, choć nie znam jeszcze dokładnej daty mojego porodu. Wszystkie kalendarze ciąży jak jeden mąż pokazują połowę września więc pukam nieśmiało w wasze progi
Test ciążowy zrobiłam w moje urodziny i choć była to wpadka totalna to strasznie się cieszę. Wczoraj miałam pierwszą wizytę u ginekologa, wszystko w porządkuKimmy, Dreamy, zubii, shelby*, justa., nowamamusia, Aguuuś, Cameline, Saori, Långstrump, Annie1981, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Daisy_ wrote:Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć, choć nie znam jeszcze dokładnej daty mojego porodu. Wszystkie kalendarze ciąży jak jeden mąż pokazują połowę września więc pukam nieśmiało w wasze progi
Test ciążowy zrobiłam w moje urodziny i choć była to wpadka totalna to strasznie się cieszę. Wczoraj miałam pierwszą wizytę u ginekologa, wszystko w porządku
-
Kimmy lekarz nie robił mi USG, kazał poczekać miesiąc. Więc dopiero na następnej wizycie zobaczę. Stwierdził, że niewiele jeszcze będzie widać i nie ma co mnie stresować niepotrzebnie.
Chciałabym niesamowicie już je usłyszeć chociaż, ale ufam mojemu lekarzowi -
Dreamy wrote:Setti jakiś wielkoludek ci się szykuje
Oby nie, chciałabym rodzić naturalnie
ZAKOCONA, ja również karmię (a raczej poję) córkę w ciąży. Póki co nie zamierzam ograniczać jej dostępu do piersi (ciągnie przed snem i po obudzeniu się, czasem w nocy (nieraz wystarczy jej zwykłe przytulenie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 10:28
Dreamy, zakocona lubią tę wiadomość