Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:hej dziewczyny Ja mam dziś samopoczucie bardzooo dobre Jakoś pełna energii jestem
O 13:00 z mężem wyjeżdżamy w góry na sylwestra strasznie mi sie nie chce, najchętniej zostałabym w łóżku, bo nie chcę się nabawić... śle na pewno kupie imbir i ram bede sie wspierać
Do siego roku !!!
Kati86 lubi tę wiadomość
Mika -
Izabell2016 wrote:Hej dziewczyny ! A mnie od wczoraj przeziębienie męczy. Najgorsze ze nie można wziąć żadnych leków. Mąż mi wlasnie szykuje zupę czosnkową - może cos pomoże.....
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Kochane, życzę Wam, aby 2017 obfitował w same dobre wiadomości, aby każda z nas szczęsliwie urodziła w okolicy terminu sciskam sylwestrowo i życzę wszelakiej pomyślności :*
Kati86, stay, Izabell2016, Azorczynka lubią tę wiadomość
-
Azoreczka niezły apetyt
U mnie z nim od rana słabo... Muszę zmuszać się do zjedzenia śniadania
Izabell zdrówka Mnie trochę katar od rana męczy, ale daję radę
W pierwszej ciąży od 3 miesiąca do rozwiązania miałam zatkany nos... To jest tragedia bo nie możesz nic wziąć, woda morska guzik daje. Strasznie się męczyłam
Oby teraz było inaczej
Kochane na Nowy Rok życzę Wam przede wszystkim zdrówka Dla Was i Fasolki. Obyśmy wszystkie we wrześniu powrzucały tu zdjęcia BąbelkówKati86, Izabell2016 lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane
Ja juz po dzisiejszej wizycie u gina i wszystko wporzadku
Narazie nie zakladal jeszcze karty ciazy bo za wczesnie i nie wydac bylo jeszcze babelka ale powiedzial ze endometrium jest kolejna wizyte mam za dwa tygodnie to moze zobacze juz serduszko z racji tego ze kiedys poronilam dostalam luteine 2x2 po 100mg w tabletce dopochwowo :p troche duzo ale czuje sie bezpieczniej w poniedzialek pojde na pierwsza bete, a jak tam u was? -
wisienka1212 wrote:Witam was kochane
Ja juz po dzisiejszej wizycie u gina i wszystko wporzadku
Narazie nie zakladal jeszcze karty ciazy bo za wczesnie i nie wydac bylo jeszcze babelka ale powiedzial ze endometrium jest kolejna wizyte mam za dwa tygodnie to moze zobacze juz serduszko z racji tego ze kiedys poronilam dostalam luteine 2x2 po 100mg w tabletce dopochwowo :p troche duzo ale czuje sie bezpieczniej w poniedzialek pojde na pierwsza bete, a jak tam u was?
Nadusia
-
Część, myślę że mogę dołączyć, dzisiaj na teście wyszła już wyraźniejsza kreska ogólnie mega się stresuję bo w pierwszej ciąży miałam krwiaka, na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale boje się że tym razem też może się pojawić wizytę mam dopiero 23.01 terminarz u mojego gina wypełniony po brzegi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 13:08
Dreamy lubi tę wiadomość
-
bizona wrote:Mowil ze moze sie pojawic, ale ja watpie...zazwyczaj przy ivf podaja dwa zarodki i jest pojedyncza ciaza.
Kurcze moglby sie pojawic we wtorek zarodek bo juz sie wkrecam i czytam o pustym jaju plodowym
Tego nikt nie zrozumie co sam przez proces in vitro nie przechodzil ile to stresu jest na kazdym kroku..zazdroszcze tym ktorzy wpadli a kobieta sie zorientowala ze jest w ciazy jak jej sie okres spoznial;) odpadaja jakies 2 miesiace nerwow;)
Ja chyba bym nie dała rady, dla mnie za duży stres chyba by był, powodzenia! Trzymam kciuki -
buka03 wrote:Część, myślę że mogę dołączyć, dzisiaj na teście wyszła już wyraźniejsza kreska ogólnie mwga się stresuję bo w pierwszej ciąży miałam krwiaka, na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale boje się że tym razem też może się pojawić wizytę mam dopiero 23.01 terminarz u mojego gina wypełniony po brzegi...
Witamy
Skoro w pierwszej ciąży skończyło się dobrze to luzuj dupkę Będzie dobrze
wizyta idealnie, już będzie ładne serduchoIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Witamy
Skoro w pierwszej ciąży skończyło się dobrze to luzuj dupkę Będzie dobrze
wizyta idealnie, już będzie ładne serducho