Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My na imprezkę wybieramy się dopiero o 20
Co do jedzenia to obiecałam sobie, że jak będę w ciąży to tylko zdrowiutkie jedzonko, same dobrze zbilansowane posiłki, dużo owoców, warzyw i ogólnie ideał. A wyszło jak wyszło czyli Nic.
Może nie odzywiam się jakoś tragicznie ale swoje zachcianki mam nawet jak nie jestem w ciąży
A jak z waszym jedzeniem? Jutro 1 styczeń to może zacznę od nowa z postanowieniemstay lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Melduję beta 16dpo 733 2 dni temu 248 także przyrost jak ta lala
Buka witamy
Stay - ja dziś właśnie kupiłam sobie krem przeciw rozstępom - uwierzcie mi będą także smarować już się będę. Chociaż wiecie kiedy najwięcej rozstępów na cyckach dostałam w pierwszej ciąży? W szpitalu po porodzie Jak dostałam nawał pokarmu (nie pomyślałam, żeby i wtedy się smarować). W życiu nie miałam i nie widziałam tak wielkich piersi Także uczulam zabierzcie i do szpitala krem
Dreamy - u mnie na razie też kiepsko z jedzeniem. Ale jestem już umówiona do znajomej dietetyk, żeby mi ułożyła zbilansowaną dietę - po pierwsze zdrowo, a po drugie taką, żebym nie przytyła znów 25 kgjusta., stay, Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, niech nadchodzący rok przyniesie Wam wiele powodów do radości, dużo miłości i zdrowia. Życzę każdej z was zdrowej i spokojnej ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania, a dzisiaj wieczorem szampańskiej zabawy, chociaż bez szampana!
stay, Kati86, Dreamy, Azorczynka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
U mnie Sylwester udany, byliśmy u znajomych, wróciliśmy przed 3. Trzeba było się trochę nagimnastykowac z odmawianiem alkoholu, ale się udało, chociaż nie wiem, czy parę osób się nie domyslilo powodu.
Jakie to miłe nie mieć nic a nic kaca.stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ! ! U mnie sylwester tez udany ale droga w góry była ciężka. Całą drogę chciało mi się wymiotować, okropnie mnie mdliło !! Aż boję się dzisiaj powrotu. Jak wczoraj dojechaliśmy na miejsce to musiałam troche poleżeć i odpocząć. Dzięki temu zeszłam na gotowe hahah a teraz mąż szykuje mi śniadanie do łóżka fajne są uroki bycia w ciąży
stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
Mika -
Dziewczyny no to wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku, obyśmy wszystkie urodziły zdrowe maluszki i oby było wszystko dobrze
dzięki dziewczyny za te informacje o suplementach i nospie
A u mnie raczej nie udany sylwester, Mi tak smutno jest, bo spędziliśmy z mężem sylwka osobno, poza tym ja jeszcze nikomu nic nie powiedziałam, chciałam Mu na sylwka właśnie powiedzieć, a wyszło jak wyszło
a wczoraj w dzień w miarę się czułam, tak w nocy miałam takie mdłości że spać nie mogłam i pół nocy mnie tak trzymało, rano też mdłości mnie obudziły za to brzuch na razie już tak mnie nie boli
może faktycznie dorzucę ten magnez, jeszcze się skonsultuje z ginem
mam za to jeszcze ciekawe doświadczenia zapachowe
z tego kalendarza to mi wychodzi, że będzie dziewczyna, choć jeszcze b.wcześnie to ja myślę że będzie chłopak
Dreamy ten Leo to super jest a ten belly mi wyznaczył na 06.09 termin, ale nie wiem na ile to dobrze
Buka witaj
stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Ew dzisiaj jest też fajny dzień na powiedzenie o ciąży
Jak będe po wizycie wszystko ok to powiem rodzicom. Chcę już to mieć z głowy. Czuję silna potrzebę powiedzenia komuś
Niestety dzisiaj muszę popracować nad projektem do pracy... Ale mam lenia strasznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:00
Nadusia
-
Fuck... a ja wstalam nad ranem z uczuciem kaca nawet miskę koło łóżka postawiłam bo było groźnieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Mi z tego chińskiego kalendarza wychodzi chłopak
U nas Sylwester super tylko ja się źle czułam. Tez mam problem z zapachami i strasznie drażnią mnie mocne perfumy. A tam co rusz to jakaś osoba wyperfumowana tak mocno...
I możliwe, że parę osób nie dało się nabrać na moją wymowke, że biorę antybiotyk.
Kati to mimo wszystko dobry znak
Karolka gratuluję pięknego przyrostu bety:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:39
-
Cześć Dziewczyny
U nas sylwester na luzie Jasiek w pokoju obok, Mąż drineczek, ja soczek, kolacyjka ZAsnęłam po 23 na filmie, obudziłam się chwilę przed północą. Toast i przed 1 zasnęłam znów
Mam nadzieję, że ten chiński kalendarz się nie sprawdzi bo bardzo chciałabym dziewczynkę
Miłego dzionka bez mdłościDreamy lubi tę wiadomość
-
Dreamy wrote:My na imprezkę wybieramy się dopiero o 20
Co do jedzenia to obiecałam sobie, że jak będę w ciąży to tylko zdrowiutkie jedzonko, same dobrze zbilansowane posiłki, dużo owoców, warzyw i ogólnie ideał. A wyszło jak wyszło czyli Nic.
Może nie odzywiam się jakoś tragicznie ale swoje zachcianki mam nawet jak nie jestem w ciąży
A jak z waszym jedzeniem? Jutro 1 styczeń to może zacznę od nowa z postanowieniem
I jeszcze zauważyłam że dużo zależy od psychiki. Mam koleżankę która dowiedziała się że jest w ciąży dopiero w 3 miesiącu. Do tego czasu było ok a gdy tylko lekarz jej powiedział że to ciąża, to od tego momentu zaczęła rzygać jak kot - psychika. Bo jest powiedziane że w ciąży ma się mdłości i się wymiotuje. Ja mówię sobie że dopóki jem zdrowo, żadne mdłości i wymioty mi nie grożą.Izabell2016 lubi tę wiadomość