Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My na imprezkę wybieramy się dopiero o 20
Co do jedzenia to obiecałam sobie, że jak będę w ciąży to tylko zdrowiutkie jedzonko, same dobrze zbilansowane posiłki, dużo owoców, warzyw i ogólnie ideał. A wyszło jak wyszło czyli Nic.
Może nie odzywiam się jakoś tragicznie ale swoje zachcianki mam nawet jak nie jestem w ciąży
A jak z waszym jedzeniem? Jutro 1 styczeń to może zacznę od nowa z postanowieniemstay lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Melduję beta 16dpo 7332 dni temu 248 także przyrost jak ta lala
Buka witamy
Stay - ja dziś właśnie kupiłam sobie krem przeciw rozstępom - uwierzcie mi będą także smarować już się będę. Chociaż wiecie kiedy najwięcej rozstępów na cyckach dostałam w pierwszej ciąży? W szpitalu po porodzieJak dostałam nawał pokarmu (nie pomyślałam, żeby i wtedy się smarować). W życiu nie miałam i nie widziałam tak wielkich piersi
Także uczulam zabierzcie i do szpitala krem
Dreamy - u mnie na razie też kiepsko z jedzeniem. Ale jestem już umówiona do znajomej dietetyk, żeby mi ułożyła zbilansowaną dietę - po pierwsze zdrowo, a po drugie taką, żebym nie przytyła znów 25 kgjusta., stay, Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, niech nadchodzący rok przyniesie Wam wiele powodów do radości, dużo miłości i zdrowia. Życzę każdej z was zdrowej i spokojnej ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania, a dzisiaj wieczorem szampańskiej zabawy, chociaż bez szampana!
stay, Kati86, Dreamy, Azorczynka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
U mnie Sylwester udany, byliśmy u znajomych, wróciliśmy przed 3. Trzeba było się trochę nagimnastykowac z odmawianiem alkoholu, ale się udało, chociaż nie wiem, czy parę osób się nie domyslilo powodu.
Jakie to miłe nie mieć nic a nic kaca.stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ! ! U mnie sylwester tez udany
ale droga w góry była ciężka. Całą drogę chciało mi się wymiotować, okropnie mnie mdliło !! Aż boję się dzisiaj powrotu. Jak wczoraj dojechaliśmy na miejsce to musiałam troche poleżeć i odpocząć. Dzięki temu zeszłam na gotowe hahah
a teraz mąż szykuje mi śniadanie do łóżka
fajne są uroki bycia w ciąży
stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
Mika -
Dziewczyny no to wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku, obyśmy wszystkie urodziły zdrowe maluszki i oby było wszystko dobrze
dzięki dziewczyny za te informacje o suplementach i nospie
A u mnie raczej nie udany sylwester, Mi tak smutno jest, bo spędziliśmy z mężem sylwka osobno, poza tym ja jeszcze nikomu nic nie powiedziałam, chciałam Mu na sylwka właśnie powiedzieć, a wyszło jak wyszło
a wczoraj w dzień w miarę się czułam, tak w nocy miałam takie mdłości że spać nie mogłam i pół nocy mnie tak trzymało, rano też mdłości mnie obudziły za to brzuch na razie już tak mnie nie boli
może faktycznie dorzucę ten magnez, jeszcze się skonsultuje z ginem
mam za to jeszcze ciekawe doświadczenia zapachowe
z tego kalendarza to mi wychodzi, że będzie dziewczyna, choć jeszcze b.wcześnie to ja myślę że będzie chłopak
Dreamy ten Leo to super jesta ten belly mi wyznaczył na 06.09 termin, ale nie wiem na ile to dobrze
Buka witaj
stay, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Ew dzisiaj jest też fajny dzień na powiedzenie o ciąży
Jak będe po wizycie wszystko ok to powiem rodzicom. Chcę już to mieć z głowy. Czuję silna potrzebę powiedzenia komuś
Niestety dzisiaj muszę popracować nad projektem do pracy... Ale mam lenia strasznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:00
Nadusia
-
Fuck... a ja wstalam nad ranem z uczuciem kaca
nawet miskę koło łóżka postawiłam bo było groźnie
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Mi z tego chińskiego kalendarza wychodzi chłopak
U nas Sylwester super tylko ja się źle czułam. Tez mam problem z zapachami i strasznie drażnią mnie mocne perfumy. A tam co rusz to jakaś osoba wyperfumowana tak mocno...
I możliwe, że parę osób nie dało się nabrać na moją wymowke, że biorę antybiotyk.
Kati to mimo wszystko dobry znak
Karolka gratuluję pięknego przyrostu bety:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:39
-
Cześć Dziewczyny
U nas sylwester na luzieJasiek w pokoju obok, Mąż drineczek, ja soczek, kolacyjka
ZAsnęłam po 23 na filmie, obudziłam się chwilę przed północą. Toast i przed 1 zasnęłam znów
Mam nadzieję, że ten chiński kalendarz się nie sprawdzi bo bardzo chciałabym dziewczynkę
Miłego dzionka bez mdłościDreamy lubi tę wiadomość
-
Dreamy wrote:My na imprezkę wybieramy się dopiero o 20
Co do jedzenia to obiecałam sobie, że jak będę w ciąży to tylko zdrowiutkie jedzonko, same dobrze zbilansowane posiłki, dużo owoców, warzyw i ogólnie ideał. A wyszło jak wyszło czyli Nic.
Może nie odzywiam się jakoś tragicznie ale swoje zachcianki mam nawet jak nie jestem w ciąży
A jak z waszym jedzeniem? Jutro 1 styczeń to może zacznę od nowa z postanowieniem
I jeszcze zauważyłam że dużo zależy od psychiki. Mam koleżankę która dowiedziała się że jest w ciąży dopiero w 3 miesiącu. Do tego czasu było ok a gdy tylko lekarz jej powiedział że to ciąża, to od tego momentu zaczęła rzygać jak kot - psychika. Bo jest powiedziane że w ciąży ma się mdłości i się wymiotuje. Ja mówię sobie że dopóki jem zdrowo, żadne mdłości i wymioty mi nie grożą.Izabell2016 lubi tę wiadomość