Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Hej kochane u mnie sylwester udany:) a jak u was?
Wszyscy siedzieli porozbierani w koszulkach, a ja w marynarce bo było mi zimno I jeszcze przed 23 napiłam się kupczego soku pomarańczowego i zrobiło mi się tak niedobrze....warowałam przy kibelku chyba z pół godziny. Nie wiem czy się ktoś nie domyśla - mam nadzieję że nie. Nie chce żeby ktoś wiedział. Muszę strzec mojego Pampuszka -
stay wrote:Znalazłam coś takiego. Ciekawe czy się sprawdzi? Co wam wychodzi? Mi dziewczynka
jeśli uprawiałyście sex przed owulacją - powstanie dziewczynka, ponieważ ciąża będzie z plemnika oczekującego. Jeśli kochałyście się w dzień owulacji - będzie chłopczyk Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką -
Azorczynka wrote:Nie wiem czy dziewczyny wiecie, ale już lata temu pokazały to badania naukowe i potwierdził to także to mój bioenergoterapeuta....
jeśli uprawiałyście sex przed owulacją - powstanie dziewczynka, ponieważ ciąża będzie z plemnika oczekującego. Jeśli kochałyście się w dzień owulacji - będzie chłopczyk Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką -
Dreamy wrote:Nie mogę się już doczekać środy i wizyty. Zwariuje do tego czasu...
A jutro czas do pracy
Ja jutro mam wolne ale we wtorek już ide....dziewczyny...jak ja nie chcę pracować w tym I trymestrze -
Dreamy wrote:Ja też stawiam na dziewczynkę bo mi już odebrało urodę. Od kilku dni mam pełno syfow na twarzy. Tragedia. Raczej nie miałam z tym wcześniej problemów.
-
Azorczynka wrote:Ale Ci fajnie Masz już 6 tydzień Ja się staram cieszyć każdym dniem ale i tak trzęsie mnie z niecierpliwości, ze chciałabym już być w II trymestrze Daj znać po wizycie
Ja jutro mam wolne ale we wtorek już ide....dziewczyny...jak ja nie chcę pracować w tym I trymestrze
Jak mi się mdłości pogarsza to wezmę też zwolnienie ale wolałabym jeszcze popracować bo wiem, że w domu się jeszcze dużo nasiedze a mnie potem jakąś deprecha łapie jak jestem sama. -
Dreamy wrote:A później byś chciała pracować? w II czy też już nie?
Jak mi się mdłości pogarsza to wezmę też zwolnienie ale wolałabym jeszcze popracować bo wiem, że w domu się jeszcze dużo nasiedze a mnie potem jakąś deprecha łapie jak jestem sama. -
Azorczynka wrote:Tak...potem mogłabym już pracować, chodzi mi tylko o ten 1 trymestr poniewaz to najważniejszy czas bo kształtują się wszystkie organy dziecka itp a ja pracuję w stresujących warunkach. Nie wiem tylko jak to zrobić bo tak jak już wcześniej pisałam księgowy męża nie idzie z nami na współprace.
U nas dzisiaj też rosolek -
Dreamy wrote:No ale jak pójdziesz na następną wizytę do giną to jak ci da l4 to przecież księgowy musi to uwzględnić. Prawda? Kiedy masz następna wizytę?
U nas dzisiaj też rosolek -
Wszystkiego dobrego w Nowym Rokudla wasi dla waszych groszkow.u nas sylwester mozna powiedzieć ze udany ale pol nocy przespalam tez nie mialam sily i bylo mi zimno. Moj syn przespal cala noc.
Teraz spojrzalam na belly i pokazalo mi termin na 2 wrześniaDreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość