Wrześniowe mamusie 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

U mnie też udany - byliśmy z mężem u znajomych na domówce. Jechałam samochodem więc raczej nikogo nie zdziwiło że odmówiłam alkoholu, ale o godzin 22 miałam kryzys - tak mi się chciało spać! Normalnie oczy mi same leciały, przestałam kontaktować, mąż trącał mnie pod stołemKarooolcia :) wrote:Hej kochane u mnie sylwester udany:) a jak u was? u mnie sylwester udany:) a jak u was? 
 Wszyscy siedzieli porozbierani w koszulkach, a ja w marynarce bo było mi zimno I jeszcze przed 23 napiłam się kupczego soku pomarańczowego i zrobiło mi się tak niedobrze....warowałam przy kibelku chyba z pół godziny. Nie wiem czy się ktoś nie domyśla - mam nadzieję że nie. Nie chce żeby ktoś wiedział. Muszę strzec mojego Pampuszka I jeszcze przed 23 napiłam się kupczego soku pomarańczowego i zrobiło mi się tak niedobrze....warowałam przy kibelku chyba z pół godziny. Nie wiem czy się ktoś nie domyśla - mam nadzieję że nie. Nie chce żeby ktoś wiedział. Muszę strzec mojego Pampuszka
- 

Nie wiem czy dziewczyny wiecie, ale już lata temu pokazały to badania naukowe i potwierdził to także to mój bioenergoterapeuta....stay wrote:Znalazłam coś takiego. Ciekawe czy się sprawdzi? Co wam wychodzi? Mi dziewczynka 

jeśli uprawiałyście sex przed owulacją - powstanie dziewczynka, ponieważ ciąża będzie z plemnika oczekującego. Jeśli kochałyście się w dzień owulacji - będzie chłopczyk Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką
- 

Tak, a jak ktoś się kochał i przed i w owulke? To nie wiadomoAzorczynka wrote:Nie wiem czy dziewczyny wiecie, ale już lata temu pokazały to badania naukowe i potwierdził to także to mój bioenergoterapeuta....
 jeśli uprawiałyście sex przed owulacją - powstanie dziewczynka, ponieważ ciąża będzie z plemnika oczekującego. Jeśli kochałyście się w dzień owulacji - będzie chłopczyk Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką Poczytajcie na necie o tym. Ja myślę że będę mieć dziewczynkę bo zaczęliśmy się kochać przed owulką  
- 

Ale Ci fajnieDreamy wrote:Nie mogę się już doczekać środy i wizyty. Zwariuje do tego czasu...
 A jutro czas do pracy  Masz już 6 tydzień Masz już 6 tydzień Ja się staram cieszyć każdym dniem ale i tak trzęsie mnie z niecierpliwości, ze chciałabym już być w II trymestrze Ja się staram cieszyć każdym dniem ale i tak trzęsie mnie z niecierpliwości, ze chciałabym już być w II trymestrze Daj znać po wizycie Daj znać po wizycie 

Ja jutro mam wolne ale we wtorek już ide....dziewczyny...jak ja nie chcę pracować w tym I trymestrze  
- 

No co Ty?! Mi się cera super poprawiła! Nawet zastanawiałam się wczoraj czy by podkładu nie odstawić.Dreamy wrote:Ja też stawiam na dziewczynkę bo mi już odebrało urodę. Od kilku dni mam pełno syfow na twarzy. Tragedia. Raczej nie miałam z tym wcześniej problemów.

- 

A później byś chciała pracować? w II czy też już nie?Azorczynka wrote:Ale Ci fajnie Masz już 6 tydzień Masz już 6 tydzień Ja się staram cieszyć każdym dniem ale i tak trzęsie mnie z niecierpliwości, ze chciałabym już być w II trymestrze Ja się staram cieszyć każdym dniem ale i tak trzęsie mnie z niecierpliwości, ze chciałabym już być w II trymestrze Daj znać po wizycie Daj znać po wizycie 

Ja jutro mam wolne ale we wtorek już ide....dziewczyny...jak ja nie chcę pracować w tym I trymestrze 
 Jak mi się mdłości pogarsza to wezmę też zwolnienie ale wolałabym jeszcze popracować bo wiem, że w domu się jeszcze dużo nasiedze a mnie potem jakąś deprecha łapie jak jestem sama.
- 

Tak...potem mogłabym już pracować, chodzi mi tylko o ten 1 trymestr poniewaz to najważniejszy czas bo kształtują się wszystkie organy dziecka itp a ja pracuję w stresujących warunkach. Nie wiem tylko jak to zrobić bo tak jak już wcześniej pisałam księgowy męża nie idzie z nami na współprace.Dreamy wrote:A później byś chciała pracować? w II czy też już nie?
 Jak mi się mdłości pogarsza to wezmę też zwolnienie ale wolałabym jeszcze popracować bo wiem, że w domu się jeszcze dużo nasiedze a mnie potem jakąś deprecha łapie jak jestem sama.
- 

No ale jak pójdziesz na następną wizytę do giną to jak ci da l4 to przecież księgowy musi to uwzględnić. Prawda? Kiedy masz następna wizytę?Azorczynka wrote:Tak...potem mogłabym już pracować, chodzi mi tylko o ten 1 trymestr poniewaz to najważniejszy czas bo kształtują się wszystkie organy dziecka itp a ja pracuję w stresujących warunkach. Nie wiem tylko jak to zrobić bo tak jak już wcześniej pisałam księgowy męża nie idzie z nami na współprace.

U nas dzisiaj też rosolek
- 

Następną mam 9 stycznia. Kochana ale chodzi o to że mąż nie da sobie sam rady musi być druga osoba. Jeśli pójdę na L4 to kogoś mąż musiałby zatrudnić na zlecenie na moje miejsce. Mnie się zdaje że to się nie opłaca. Lepiej żeby mnie zwolnił, zatrudnił kogoś innego, a za miesiąc zwolni tą osobę i zatrudni znowu mnie. Jeśli ja pójdę na L4 a mąż przyjmie nową osobę, to będzie musiał płacić składki za 3 osoby - nie stac nas na toDreamy wrote:No ale jak pójdziesz na następną wizytę do giną to jak ci da l4 to przecież księgowy musi to uwzględnić. Prawda? Kiedy masz następna wizytę?

U nas dzisiaj też rosolek
- 

Wszystkiego dobrego w Nowym Rokudla wasi dla waszych groszkow.u nas sylwester mozna powiedzieć ze udany ale pol nocy przespalam tez nie mialam sily i bylo mi zimno. Moj syn przespal cala noc.

Teraz spojrzalam na belly i pokazalo mi termin na 2 września Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość