Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za 3manie kciuków! Za dobre słowa! Bo jest dobrze
Jest serduszko!
Z wrażenia zapomniałam wielkości zarodka, a wydruku nie dostałam, ale pamiętam że wg usg to 7tc,0. Chyba 8,9mm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 16:27
Lunka, Karolka12345, falka, shelby*, Kimmy, zubii, Niesia86, Zorganizowana:), verka, nowamamusia, MrsKiss, Saori, Dreamy, Aguuuś, Gosia1989, Princesska, Ja86, buka03, justa., Annie1981, aswalda, Kasia02, stay, lucytom, bizona lubią tę wiadomość
-
Monako ja już się zapisywałam na 13 marca, lekarz w klinice powiedział, że na nfz jest dużo chętnych bo i dużo ciąż z in vitro więc kazał mi się zapisać miesiąc wcześniej.
Na wczorajszej wizycie dostałam już skierowanie. -
Cameline super wieści kochana!!! Tez sie bałam powtorki z rozrywki z pustym jajem ale tez sie pozytywnie zaskoczylam. Tak mocno trzymalam za Ciebie kciuki :**
Nadulek przykro mi(((
Gratuluje kolejnych blizniakow. Coz za wysyp wakacyjny bedzie
Iza a co do detektora to w ktorym miejscu przykladalas, jak najlepiej znalezc? Normalnie w aptece zapytac o zel do usg czy co?Cameline lubi tę wiadomość
-
Cameline wrote:Dziewczyny dziękuję za 3manie kciuków! Za dobre słowa! Bo jest dobrze
Jest serduszko!
Z wrażenia zapomniałam wielkości zarodka, a wydruku nie dostałam, ale pamiętam że wg usg to 7tc,0. Chyba 8,9mm?
Bardzo się cieszę :* wiedziałam, że będzie dobrze !Cameline lubi tę wiadomość
-
Cameline wrote:Dziewczyny dziękuję za 3manie kciuków! Za dobre słowa! Bo jest dobrze
Jest serduszko!
Z wrażenia zapomniałam wielkości zarodka, a wydruku nie dostałam, ale pamiętam że wg usg to 7tc,0. Chyba 8,9mm?
Bardzo się ciesze!Cameline lubi tę wiadomość
-
_natalia wrote:Cześć, właśnie się zarejestrowałam, mogę dołączyć do Waszego grona?
Co do warsztatów Bezpieczny maluch to byłam wczoraj. Ogólnie to jestem zadowolona, stwierdziłam że będę chodzić na wszystko co w moim mieście bo zawsze można się czegoś dowiedzieć.
Ale samej pierwszej pomocy było mało, a tak to pan z firmy fotelików opowiadał jak dopasować do auta, pan z firmy smoczków i butelek.
Byly 2 panie położne, jedna mówiła o karmieniu piersią, druga o gazie rozweselającym podczas porodu.
No i na początku była pani z banku krwi pępowinowej.
Też chciałabym pojąć na takie warsztaty. Muszę się zorientować czy będą w Krakowie
-
shelby* wrote:Dziewczyny,dzis przestały mnie boleć piersi. Są większe ale takie sflaczale I ogólnie mam jakieś źle przeczucia. Czekac na poniedziałkowa wizytę usg czy jechać dziś na IP ?
mnie przestały boleć ponad tydzień temu..to znaczy jak się dotykam trochę bolą ale wcześniej było gorzej, wczoraj widziałam serduszko na usg więc chyba nie masz czym się martwić.zubii lubi tę wiadomość
-
Jest serduszko!
Z wrażenia zapomniałam wielkości zarodka, a wydruku nie dostałam, ale pamiętam że wg usg to 7tc,0. Chyba 8,9mm?Cameline lubi tę wiadomość
Stella
-
joaska1985 wrote:Ja już po wizycie
Mamuski okazało się że mam blizniaki
Sa dwa łożyska jeden maluszek 1.91cm a drugi 1.86
Jesteśmy w szoku pozytywnie oczywiście
Ja nadal oswajam się z tą myślą, że dostałam w pakiecie od razu dwójkęAsiaPoli lubi tę wiadomość
Ciąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 -serduszka