Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lenka wrote:Tez mysle o zamowieniu czegos, tyle ze dla poltorarocznego dziecka to musi byc cos prostego.. Znasz moze ksiazke" czekamy/czekajac na dzidziusia?- czy jakos tak? Moze mozesz cos polecic?
Wejdź sobie na bloga https://matkawariatka.pl/ksiazki-przygotowujace-dziecko-na-pojawienie-sie-mlodszego-rodzenstwa/
Jest tu dużo fajnych pozycji widziałam nawet jedna dla takiego maleństwa z miffy.Magda_lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadulek wrote:Mamusie czas sie pożegnac. Wczoraj zaczeły sie plamienia a u gina naw wizycie tylko pecherzyk wiec skierowanie na bete. Dzis odbieram bete ale po masakrycznej nocy z samymi skurczami i juz krwawieniem wiem co to oznacza.
Życze was spokojnych miesiecy zakonczonych porodem w terminietule
Stella
-
Cześć, właśnie się zarejestrowałam, mogę dołączyć do Waszego grona?
Co do warsztatów Bezpieczny maluch to byłam wczoraj. Ogólnie to jestem zadowolona, stwierdziłam że będę chodzić na wszystko co w moim mieście bo zawsze można się czegoś dowiedzieć.
Ale samej pierwszej pomocy było mało, a tak to pan z firmy fotelików opowiadał jak dopasować do auta, pan z firmy smoczków i butelek.
Byly 2 panie położne, jedna mówiła o karmieniu piersią, druga o gazie rozweselającym podczas porodu.
No i na początku była pani z banku krwi pępowinowej.Kimmy, aswalda, stay lubią tę wiadomość