Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciągu 11 dni urósł 8mm... Ostatnio miał 2,7cm dzisiaj 3,5cm
Pani powiedziała, że mam się nie przejmować że to może być błąd pomiaru, inny sprzęt. Gdyby mi ona tego nie powiedziała to pewnie bym panikowac chociaż też wiem, że to może wynikać właśnie z różnicy w sprzęcie
-
Annie1981 wrote:Ja tez slyszalam, ze predzej od miesa sie mozna zarazic toxo. Teraz bylam u gin i powiedziala, ze po kazdym glaskaniu kota mam myc rece a najlepiej unikac. Za bardzo w to nie wierze, ale jednak troche mnie nastraszyla i wolalabym juz zrobic to badanie.
A nasze dzidzi ma juz 4.1 cm sporo urosło bo 3 tygodnie temu było 1.3 cm a w następnym tygodniu mamy prenatalneKimmy, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 teraz to sie Twoje zycie zmieni, maz, dziecko
) wszystkiego najlepszego na Nowej drodze zycia!
Dreamy duzy juz ten Twoj tic tac!raczki i nozki juz normalnie widac
Czytacie jakieś poradniki dla kobiet w ciazy? Właśnie zabieram soe za lekture "w oczekiwaniu na dziecko" i mam jeszcze "ciezarowka przez 9miesięcy" czuje ze to beda moje najlepsze ksiazki na nastepnw killa miesiecyAnnie1981, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
shelby* wrote:Nie chodzi o sam fakt ze jej nie posiadam. Ona po prostu nie chciała mi jej założyć bo za 2 tyg w ciąży mogę już nie być. Byłam u niej na 3 wizytach w trakcie tej ciąży. Z jednej strony bym zmieniła a z drugiej mam ja na miejscu ale na każde usg musze jeździć 40km w jedna stronę.
-
Hej dziewczyny! Wybaczcie ze tak długo się nie odzywałam ale urlop w pl był bardzo intensywny
Tez podglądaliśmy naszego łobuza i dużo się ruszał i jak narazie wszystko wyglada OK.
Dreamy tez takiego Tic Taca widziałam ale zazdroszczę bo ja zdjęć nie dostałamgin nie miał papieru.
Dziewczyny z uk kiedy macie mieć prenatalne i ten pierwszy scan ? Bo ja byłam wczoraj u midwife i mówiła ze do trzech tygodni przyjdzie mi list z datanie za późno ?
aswalda lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
Dreamy - 6 razy usg??? Nieźle
ja miałam tylko jedno i w przyszłym tygodniu będzie drugie... ale szczerze mówiąc z moim brzdącem nie mam czasu na nic i do lekarza go też nie chcę ciągać. No i druga ciąża to chyba lajtowo pidchodzę... choć powoli stresik rośnie i myślę czy mojego detektora nie wyciągnąć i nie podsłuchać dzidzi
Miffy - mi gin od 12 tc robił usg przez brzuch ale musiałam mieć pełny pęcherzmiffy, zubii lubią tę wiadomość
-
My powiedzieliśmy mojej mamie na dzień babci jak już było serduszko a w ostatni weekend teściom. W sumie nawet jakby coś było niehalo to nie potrafiłabym tego ukryć przed swoją mamą... ale wierzę że będzie dobrze i chcę żeby byli z nami w tych momentach
czy są dobre czy złe...
zubii lubi tę wiadomość
-
Dreamy super są te twoje fotki
Ja to jednak zdecydowałam że po tych aferach na belly już nie wstawiam tu prywatnych fotek... nawet wtedy usunęłam swoje konto z tysiącami wpisów bo bałam się kradzieży zdjęć itd. Także uważajcie dziewczyny i mam nadzieję że nie ma tu żadnych trolli i wyimaginowanych i podszywanych mamusiek
My z dziewczynami dlatego przeniosłyśmy się na tajną grupę na fb i tam jest większa prywatność i do tej pory tam piszemy czyli ponad dwa lata...
zubii lubi tę wiadomość
-
U nas pierwsze USG bedzie w sobotę juz nie mogę się doczekać .... Nikomu jeszcze nie mowilismy z rodziny ani znajomych o groszku chcemy z tym poczekać jeszcze trochę .
Dreamy mega ten twój tic tac a jaki śliczny gratki
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
lucytom wrote:Dreamy super są te twoje fotki
Ja to jednak zdecydowałam że po tych aferach na belly już nie wstawiam tu prywatnych fotek... nawet wtedy usunęłam swoje konto z tysiącami wpisów bo bałam się kradzieży zdjęć itd. Także uważajcie dziewczyny i mam nadzieję że nie ma tu żadnych trolli i wyimaginowanych i podszywanych mamusiek
My z dziewczynami dlatego przeniosłyśmy się na tajną grupę na fb i tam jest większa prywatność i do tej pory tam piszemy czyli ponad dwa lata...
ale i część dziewczyn również
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:A mogła byś cos więcej powiedzieć na ten temat kochana o co kaman bo podejrzewam ze nie tylko ja nic nie wiem
ale i część dziewczyn również
Oliwcia to było tak że byłam na styczniówkach 2016... potem okazało się że laska która założyła wątek nie była w ogóle w ciąży i miała jakieś problemy psychiczne, ciągle zmieniała swoje fotki profilowe, wymyślała nieziemskie historie na temat swojego życia (zaszła w ciążę w wieku 18 lat, wyszła bogato za mąż, latała z nim po świecie, potem prawie rodziła w 25 tc itd.), co więcej kradła fotki z instagrama... potem okazało się że założyła kilka innych wątków m.in. na grudniówkach 2015 i miała mieć bliźniaki... A potem zaczęła się gubić w tym co pisała bo już nie ogarniała... w sumie biedna dziewczyna... Ale afera była na 150 jak to wyszło i wątki zostały poblokowane albo poumierały...No ale dlatego trzeba uważać co się pisze i co wstawia. Wiadomo że każda zakłada że inne dziewczyny piszą prawdę i się otwiera i w sumie można znaleźć dużo wsparcia i nawet zawrzeć przyjaźnie ale zawsze zię trafi jakaś czarna owcazubii, 0202oliwcia lubią tę wiadomość