Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jeszcze a propo zdjęć w sieci to moja kuzynka założyła sobie własne konto ale z moimi zdjęciami na NK i pisała z różnymi panami. Ja mam z nią bardzo ale to bardzo słaby kontakt- właściwie wogóle się nie znamy. Gdyby nie wujek nawet nie miałabym o tym pojęcia. Więc nawet w rodzinie takie hocki-klocki. Stąd też i moja ostrożność! Bo ostrożności nigdy za wiele.
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny! Wybaczcie ze tak długo się nie odzywałam ale urlop w pl był bardzo intensywny
Tez podglądaliśmy naszego łobuza i dużo się ruszał i jak narazie wszystko wyglada OK.
Dreamy tez takiego Tic Taca widziałam ale zazdroszczę bo ja zdjęć nie dostałamgin nie miał papieru.
Dziewczyny z uk kiedy macie mieć prenatalne i ten pierwszy scan ? Bo ja byłam wczoraj u midwife i mówiła ze do trzech tygodni przyjdzie mi list z datanie za późno ?
Mi mówiła, że w ciągu 10 dni powinien przyjść list, teoretycznie najpóźniej w piątek. Jeśli do tego czasu nie przyjdzie będę dzwonić i się upominać. Spotkanie z położną miałam w 8 tyg. W poprzedniej ciąży miałam wyznaczone prenatalne na 13+0Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Cześć dziewczyny. Ja już w Pl. Jutro mam pierwszą wizytę i liczę już na serduszko. Specjalnie z powodu tego przyjechałam więc mam nadzieję, że się nie zawiode
Mam nadzieję że u was wszystko dobrze. Zaraz trochę was poczytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 23:04
lucytom lubi tę wiadomość
-
Właśnie mój synek zachorował na ospę
Mam nadzieję, że przejdzie ją w miarę łagodnie.
Ja na szczęście chorowałam w dzieciństwie więc z tego co czytałam fasolka jest bezpieczna. Szukając informacji na ten temat naczytałam się mnóstwa strasznych rzeczy, więc noc będzie raczej niespokojna.
To kolejny dowód na to, że lepiej nie czytać mądrych rad w necie. -
justa. wrote:Właśnie mój synek zachorował na ospę
Mam nadzieję, że przejdzie ją w miarę łagodnie.
Ja na szczęście chorowałam w dzieciństwie więc z tego co czytałam fasolka jest bezpieczna. Szukając informacji na ten temat naczytałam się mnóstwa strasznych rzeczy, więc noc będzie raczej niespokojna.
To kolejny dowód na to, że lepiej nie czytać mądrych rad w necie.
Tak...Moja dzisiejsza panika odnośnie toxo jest tego doskonałym przykładem
Pół godziny wycięte z życiorysu i postarzałam się o 20 lat...
Faktycznie afera z tą dziewczyną.
Ja na fb zdjęcia mam, ale profil zablokowany na obcych także myślę, że w miarę bezpiecznie. Choć po "przygodzie" Monako z kuzynką to różnie może być... -
Dziekuje za zyczenia
Harmiah. Moje koty sa wychodzace. Jutro zapytam sie kiedy mi beda robic badanie na toxo.
Falka. Ja tu w UK nie mam za bardzo dostepu do poradnikow, ale siostra wlasnie przywiozla mi prezent od przyjaciolki - 'twoja ciaza tydzien po tygodniu' i jestem bardzo zadowolona
AsiaPoli. Nie chcieli mnie zarejestrowac do poloznej. Musze najpierw isc do GP po skierowanie. A na tym spotkaniu u poloznej duzo jest medycznych terminow?
Powiedzialam dzis mamie i siostrze o ciazy. Bardzo sie ucieszyly
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny mam problem, biore bromergon i na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział że do końca 12 tyg. Ja głupia mówie że pamiętam ale nie zapytałam co to znaczy koniec 12 tyg
czy to będzie 12+1 czy 12 +6... jeśli to pomoże OM 4.12. I teraz siedze i licze czy do 26.02 czy do 5.03
-
Annie1981 wrote:Dziekuje za zyczenia
Harmiah. Moje koty sa wychodzace. Jutro zapytam sie kiedy mi beda robic badanie na toxo.
Falka. Ja tu w UK nie mam za bardzo dostepu do poradnikow, ale siostra wlasnie przywiozla mi prezent od przyjaciolki - 'twoja ciaza tydzien po tygodniu' i jestem bardzo zadowolona
AsiaPoli. Nie chcieli mnie zarejestrowac do poloznej. Musze najpierw isc do GP po skierowanie. A na tym spotkaniu u poloznej duzo jest medycznych terminow?
Powiedzialam dzis mamie i siostrze o ciazy. Bardzo sie ucieszyly
Pyta o szczepionki, o historię chorób w rodzinie głownie o cukrzycę, nadciśnienie, alergie, zaburzenia psychiczne, czy przechodziłaś jakieś operacje, zabiegi, czy bierzesz leki. Mój angielski nie jest perfekcyjny a dałam radę bez tłumacza. Potłumaczyłam sobie wcześniej te najważniejsze nazwy i poszło. Z resztą te położne pracują z taką rzeszą obcokrajowców, że potrafią wyjaśnić w prosty sposób te medyczne zagadnieniaAnnie1981 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
AniaMania, najlepiej gdybyś mogła zadzwonić do lekarza i go dopytać Jeśli nie ma takiej możliwości to ja bym brała jeszcze przez cały 12 tydz. Czyli do 12+6. W większości przypadków lekarze liczą skończonymi tygodniami.
Witam wszystkich w ten mroźny poranek i życzę miłego dnia!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!