Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez z tych hmm większych. Mam plan przytyć max 8 kg w ciazy. Nie chce sie odchudzac, ale zdrowo, mądrze jesć. i w ramach rozsądku ruch, ruch ruch.
Co do in vitro. Moja koleżanka dzieki niemu jest teraz w wymarzonej ciązy. Po nastu poronieniach, 5 nieudanych iui, 2gie in vitro udało sie. Zapytala mnie ostatnio o moje zdanie na temat transferu. Ja wiem jedno, zrobiłabym absolutnie wszytsko, zebym mogla zostac mamą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 20:49
bizona, zubii lubią tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży chudlam cały czas. Teraz od transferu do teraz +5kg ale nogi mi spuchły wiec to jest pewnie winowajcaIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Dreamy wrote:Gdziejestmieszko ( o matko skąd taki pomysł na nazwę? ) i Bacardi90 witajcie w naszych skromnych progach
Gdziejestmieszko mnie niestety dzisiaj też już dorwaly mdłości. I nie sądzę, że jutro ich już nie będzie bo mam je cały dzień a nie tylko o poranku...
Karolka dwa razy wystarczy Masz jak najbardziej prawidłowy przyrost więc nie ma po co robić bety 3 raz
Mieszko to imię dla syna, które wybraliśmy z mężem już 5 lat temu :p dopiero zaczeliśmy się spotykać i nie w głowie nam były dzieci ale imię zaklepane, oboje jesteśmy fanami Piastów heheMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Bacardi90 wrote:no właśnie dziewczyny w którym tyg wybieracie się na pierwszą wizytę? Ja planuję 7-8 tydzień bo wcześniej chyba nie ma sensu co? Jak uważacie?
Ja w piątek idę się zameldować do swojego GP żeby mi przypisał położną, niedługo po tym powinna przyjść zrobić wywiad, ale to tylko taka pogadanka. A na usg wybieram się za 3 tyg jak będę w Polsce. Jeśli któraś z was jest z Wawy to będę wdzięczna za namiary do dobrego gina
P.S. Też mam kremowy śluzMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Gdziejestmieszko wrote:Ja w piątek idę się zameldować do swojego GP żeby mi przypisał położną, niedługo po tym powinna przyjść zrobić wywiad, ale to tylko taka pogadanka. A na usg wybieram się za 3 tyg jak będę w Polsce. Jeśli któraś z was jest z Wawy to będę wdzięczna za namiary do dobrego gina
P.S. Też mam kremowy śluz
Ja jestem z Wawy. Na pierwszą wizytę idę do Nicole Sochacki - Wójcicka. Co prawda nie byłam jeszcze u niej ale możesz ją obczaić na internecie. Jest dosyc znana I wiele osób mi ją poleciłoStella
-
Dzisiejszy test (czulość 25 ) pokazał II kreseczke neimal odrazu jest slaba ale widoczna golym okiem Dziękuje , że pytałyście. Jutro ide do gina..wiem, ze wczesnie ale moze konieczny jest Duphaston noi charakter mojje pracy...pracuje w żłobku gdzie obecnie panuje ospa, dźwiagam dzieciaki...Zobaczymy co lekarz zadecyduje. Jak pójde naz zwolnienie napewno będe częściej zaglądać. Juro na 6 do pracy wiec o 5 wstaje brr
nowamamusia, zubii, karm3lka, Kati86, Karolka12345, stay lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:Dzisiejszy test (czulość 25 ) pokazał II kreseczke neimal odrazu jest slaba ale widoczna golym okiem Dziękuje , że pytałyście. Jutro ide do gina..wiem, ze wczesnie ale moze konieczny jest Duphaston noi charakter mojje pracy...pracuje w żłobku gdzie obecnie panuje ospa, dźwiagam dzieciaki...Zobaczymy co lekarz zadecyduje. Jak pójde naz zwolnienie napewno będe częściej zaglądać. Juro na 6 do pracy wiec o 5 wstaje brrStella
-
Cos czuje że chyba nie nadąże czytac co piszecie witam nowe dziewczyny koniec świata, dzisiaj kawa przestała mi smakowac
My zamierzamy powiedziec rodzince po wizycie dopiero, a wizyta 23.01, mam aby nadzieje że jakos wiece sie nie rozrosne przez te 3 tygodniezubii lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Dzisiejszy test (czulość 25 ) pokazał II kreseczke neimal odrazu jest slaba ale widoczna golym okiem Dziękuje , że pytałyście. Jutro ide do gina..wiem, ze wczesnie ale moze konieczny jest Duphaston noi charakter mojje pracy...pracuje w żłobku gdzie obecnie panuje ospa, dźwiagam dzieciaki...Zobaczymy co lekarz zadecyduje. Jak pójde naz zwolnienie napewno będe częściej zaglądać. Juro na 6 do pracy wiec o 5 wstaje brr
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Cos czuje że chyba nie nadąże czytac co piszecie witam nowe dziewczyny koniec świata, dzisiaj kawa przestała mi smakowac
My zamierzamy powiedziec rodzince po wizycie dopiero, a wizyta 23.01, mam aby nadzieje że jakos wiece sie nie rozrosne przez te 3 tygodnie
Wizytę chciałabym też jakoś koło 20.ego
I powiedzieć z okazji Dnia Babci/Dziadka -
nowamamusia wrote:O a gdzie mieszkasz za granicą?
Ja jestem z Wawy. Na pierwszą wizytę idę do Nicole Sochacki - Wójcicka. Co prawda nie byłam jeszcze u niej ale możesz ją obczaić na internecie. Jest dosyc znana I wiele osób mi ją poleciło
Mieszkam w Wielkiej Brytanii... niestety. Przy poprzedniej ciąży całkowicie straciłam zaufanie do tutejszej opieki zdrowotnej, więc czeka mnie lawirowanie między NHS, prywatnymi lekarzami tu i w Polsce w doskokach. Tym razem mam zamiar wszystkiego sama dopilnowaćMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Dziewczyny a tak z innej beczki... Mam dwa korzenie do usunięcia (myślałam, że zdążę przed maluszkiem, bo wizyta w styczniu) tzw. ósemki, myślicie, że będę mogła to zrobić. Niestety te żeby pobolewają mnie
-
buka03 wrote:Cos czuje że chyba nie nadąże czytac co piszecie witam nowe dziewczyny koniec świata, dzisiaj kawa przestała mi smakowac
My zamierzamy powiedziec rodzince po wizycie dopiero, a wizyta 23.01, mam aby nadzieje że jakos wiece sie nie rozrosne przez te 3 tygodnie -
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki... Mam dwa korzenie do usunięcia (myślałam, że zdążę przed maluszkiem, bo wizyta w styczniu) tzw. ósemki, myślicie, że będę mogła to zrobić. Niestety te żeby pobolewają mnie