Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki... Mam dwa korzenie do usunięcia (myślałam, że zdążę przed maluszkiem, bo wizyta w styczniu) tzw. ósemki, myślicie, że będę mogła to zrobić. Niestety te żeby pobolewają mnie
tez mam zab do zrobienia. trzeba stomatologowi powiedziac ze jest sie w ciazy i daje inne znieczulenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 22:06
-
Azorczynka wrote:Nie znam się ale myślę że tak. Tyle że do usuwania ósemek robi się zdjęcie, będąc w ciąży raczej nie należy takich rzeczy robić. Ja idę w środę do dentysty. Cieszę się że zdążyłam zrobić wszystkie zęby przed zajściem w ciążę - to już ostatnia wizyta
Zdjęcie to ja akurat mam zrobiłam już wcześniej -
Ja jeszcze mam dwa zęby do zrobienia... Nie zdążyłam
Muszę teraz zrobić bo na pewno posypią mi się do reszty.
Ja nie miałam plomby właśnie do ciąży, potem się parę plomb posypało.
Więc teraz pewnie będzie tak samo.
Molyx pociesza mnie to, że można jakieś inne znieczulenie dostać, bo na żywca to masakra by była -
Azorczynka wrote:Ja od lat leczę zęby na żywca
Molyx lubi tę wiadomość
Nadusia
-
Dreamy wrote:Azorczynka jak z tym księgowym? Rozmawiał coś twój mąż z nim?
Stay kochana jak z twoim partnerem? Doszło do niego już, że będzie tatusiem?Nadusia
-
Molyx ja właśnie w ciąży miałam robione bez znieczulenia 2 zęby (byłam normalnie na NFZ i nie powiedziała mi, że jest jakieś dla ciężarnych) i to była ma-sa-kra
Także jestem wniebowzięta, że jest takie dla ciężarnych
Stay - a nie mówiłam ? KAżdy facet na początku jest w szoku -
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Ja w piątek idę się zameldować do swojego GP żeby mi przypisał położną, niedługo po tym powinna przyjść zrobić wywiad, ale to tylko taka pogadanka. A na usg wybieram się za 3 tyg jak będę w Polsce. Jeśli któraś z was jest z Wawy to będę wdzięczna za namiary do dobrego gina
P.S. Też mam kremowy śluz
Ale śliczne imię dla chłopczyka!
Ja w poprzedniej ciąży latałam do Polski na wizyty i sam przelot tak mnie stresował że szkoda gadać więc teraz zamierzam siedzieć na tyłku w Paris do zakończenia I trymestru. Muszę tutaj znaleźć dobrego gina bo rodzić też chcę tutaj -
Azorczynka wrote:a w którym tygodniu jestes? Ustaw sobie kalendarzyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystay wrote:Chyba doszło. Jest znacznie lepiej. Powiedział że z chęcią pójdzie na wizytę serduszkowa
Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Teraz przewidywany termin policzylam na dwóch innych kalkulatora i na jednym wyszło 09.09 a na drugim 11.09 przy tych samych danych; długość cyklu 33 dni, data ost @ 29.11.2016, nie czaję chyba zaczekam aż gin mi ustali termin
A teraz na stronie hipp znowu termin wychodzi mi na 5.09 eee...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 06:56