Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
perfectangel85 wrote:piękne brzuszki
Dziewczyny a nosicie juz spodnie ciazowe?siegają mi aż do talii, ale są na brzuchu jeszcze sporo luźne.
-
Hej
Melduje ze mamy parkęprzeczucie sie sprawdzilo
kupilam pierwsze body na 56cm..jakie to malutkie..a dzieci beda przeciez mniejsze. Lekki stresik dopadl;)
Na dzien dzisiejszy dzieciaczki zdrowe i wszystko ok. Dokladne badanie za miesiac w 21tc. W skrocie..mega sie jaramy;)iza776, verka, Another, Karolka12345, Zorganizowana:), aswalda, różowo, Gosia1989, Matka Rocku, Brave, Annie1981, wisienka1212, shelby*, 0202oliwcia, Kasia02, mkl, Princesska, Bacardi90, natty85, Lunka, Ylya, majju, Viriki, Ja86, joaska1985, Maja83, justa., ⚘Kwiatuszek, Magda_lenka, falka, Dreamy, zubii, Bąbelek1980, Suri_ lubią tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
bizona wrote:Hej
Melduje ze mamy parkęprzeczucie sie sprawdzilo
kupilam pierwsze body na 56cm..jakie to malutkie..a dzieci beda przeciez mniejsze. Lekki stresik dopadl;)
Na dzien dzisiejszy dzieciaczki zdrowe i wszystko ok. Dokladne badanie za miesiac w 21tc. W skrocie..mega sie jaramy;)bizona lubi tę wiadomość
-
Bizona gratuluję
Strzał w 10-tkę
Ja już dobry miesiąc noszę spodnie ciążowe, zwykłe mnie uciskały.
A słuchajcie kupujecie majtki specjalne dla ciężarnych?
W poprzedniej ciąży nie miałam, ale w tej przeszkadza mi, że mi się majtki gdzieś tam odznaczająI chyba kupię takie specjalne
bizona lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
Ja nie mam specjalnych gaci..kupuje w FF w Tesco takie zwykle bawelniane poprostu wiekszy rozmiar i wszystko jest ok. A mala nie jestem bo juz ponad 100 waze..jest mi wygodnie.
Co do spodni..to juz od dawna. Ale ja mam blizniaki +swoich duzo kg..takze brzuszek od dawna jest duży. Teraz np nie ma opcji zeby mi ktos nie ustepowal mniejsca w autobusie czy ttamwaju...choc jak nie bylam w ciazy tez mi sie to raz zdazylo;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Ja juz od wyjscia ze szpitala chodze w spodniach ciazowych, jestem mega zadowolona z tych co kupilam na allegro, jak bede w domu to poszukam linka, ciągna sie jak legginsy a wyglądają jak jeansy, wydawaly mi sie cienkie ale od tyg tylko w nich chodze, wypralam i suszylam w nocy
chyba se jeszcze jedne takie kupie za miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:36
zubii lubi tę wiadomość
-
Ja tez juz nosze od 3-4 tygodni, bo mnie brzuch bolał od starych spodni. Majty mam jedne takie duże, ponad pępek siegaja i musze przyznać, ze jest mi w nich dużo wygodniej jak w starych majtkach
także zakupie na pewno pare takich wielkich gaci
Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Bizona gratuluję
Strzał w 10-tkę
Ja już dobry miesiąc noszę spodnie ciążowe, zwykłe mnie uciskały.
A słuchajcie kupujecie majtki specjalne dla ciężarnych?
W poprzedniej ciąży nie miałam, ale w tej przeszkadza mi, że mi się majtki gdzieś tam odznaczająI chyba kupię takie specjalne
Karola ja nie kupuję ciążowych majtek ale z całego serca polecam bieliznę w Triumph firmy sloggy- cięte laserowo. Kosztują ok 50 zał za parę ale są cudowne i nie do zajechania. Nic sie nie odznacza bo przylegają wspaniale. Kiedyś mąż mi kupił 3 pary i jak zobaczyłam przypadkiem paragon to sie wkurzyłam że za drogie ale po pierwszym razie byłam tak zachwycona że teraz dokupiłam jeszcze kilka sztuk.
No i spokojnie będziesz je mogła nosić i w ciąży i po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:45
-
Ja też spodnie z H&M z elastycznym pasem noszę już od dłuższego czasu, wszystkie moje spodnie uciskały mnie w brzuch i potęgowały jeszcze mdłości, więc zainwestowałam w takie i chodzę w nich teraz cały czas, są przewygodne. Natomiast majtki wszystkie mam takie z niziutkim stanem, kończą mi się akurat pod brzuchem, więc póki co są ok
Karolcia, ja się zastanawiałam nad takim koszem, ale ostatnio myślę czy nie lepiej by się sprawdził leżaczek typu Tiny Love, o którym ostatnio była dyskusja... -
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny a mam jeszcze pytanko, co sądzicie o koszu Mojżesza? Wypatrzyłam śliczny, na kółkach więc w każde miejsce bym mogła go przemieścić (salon, kuchnia)...
Ale zmieiam opcje na bujaczek Tinky love bo wystarczy mi na dłużej a kosz mojżesza z tego co czytałam to tak do 6 miesięcy wystarcza. Bujaczek też wszędzie przenosisz i będzie praktyczniejszy, rozkłada się na płasko więc maluszek w ciągu dnia może sobie w nim spać. -
Co ciuchów ciążowych to majtek ciążowych nie noszę i nie czuję na razie potrzeby. Ale spodnie ciążowe noszę już jakiś czas. Brzuszek może nie tyle urósł, ale się zaokrąglił i już widać, że ciążowy, a nie z przeżarcia
może uda mi się wrzucić zdjęcie dziś
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualnyja głównie śmigam w leginsach więc nic mnie nie ciśnie ale z jeansów już tylko jedne zostały w których jestem w stanie chodzić także muszę coś kupić w najbliższym czasie. Widziałam na stronie Tchibo takie nawet ciekawe ale skoro polecacie H&M mama to pewnie się skuszę
-
Buka03 wyślij koniecznie link
) ja już od dawna szukam grubszych legginsow fajnie rozciagliwych, ale wyglądających jak dżiny
Też noszę guzik na gumce od jakiegoś czasu, bo mnie uciskaly juz spodnie. Jak mi się uda dzisiaj to też wstawię swój brzusio