Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
buka03 wrote:Mam dokladnie taki sam plan jesli chodzi o kołdre
musze tylko kupic synkowi większą i jakies fajne posciele
No i jeszcze lozko bo teraz ma 140x70 i juz jej ciasno strasznie sie w nocy wierci wiec chcemy kupic domek 180x90 i do tego posciel ale pierw musimy sie przeprowadzic. -
A ja właśnie doczytałam, że mi się 500+ nie będzie należało. Samotnej, bezrobotnej matce.. A już się ucieszyłam, że będę mogła wynająć jakąś kawalerkę po urodzeniu, a wychodzi na to, że będę musiała faktycznie w jednym, małym pokoju w bloku z dzidziusiem żyć
Przeraża mnie to wszystko.. Zawsze chciałam, żeby moje dziecko miało super rodzinę i żeby niczego mu nie brakowało
-
massa wrote:A ja właśnie doczytałam, że mi się 500+ nie będzie należało. Samotnej, bezrobotnej matce.. A już się ucieszyłam, że będę mogła wynająć jakąś kawalerkę po urodzeniu, a wychodzi na to, że będę musiała faktycznie w jednym, małym pokoju w bloku z dzidziusiem żyć
Przeraża mnie to wszystko.. Zawsze chciałam, żeby moje dziecko miało super rodzinę i żeby niczego mu nie brakowało
Przekraczasz kryterium dochodowe?
Masakra... Tak to jest z pisanymi na kolanie ustawami...
Współczuję Kochana :*massa lubi tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Przekraczasz kryterium dochodowe?
Masakra... Tak to jest z pisanymi na kolanie ustawami...
Współczuję Kochana :*
Tak, przeczytałam, ze alimenty będą się wliczać..
Miało być wszystko normalnie, ślub i rodzina. Tak mnie facet przerobił, tak potraktował.. W życiu bym nie pomyślała, że ja się będę martwić, czy 500+ dostanę.
2 kierunki studiów skończone, zapieprzałam za granicą tyle czasu (na czarno, dlatego nic nigdzie mi się nie należy) Załatwiłam się na amen.
Dziewczyny, bądźcie niezależne, ja liczyłam na faceta i szybko się przeliczyłam..
-
https://zapodaj.net/c29a50674d97f.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 23:02
⚘Kwiatuszek, Biedronka7, 0202oliwcia, Bąbelek1980, Zorganizowana:), Aguuuś, majju, perfectangel85, aswalda, Lisa85, Maja83, zubii, bizona, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Alimenty sie zaliczają do dochodu? Masakra...
Na pewno dasz rade zapewnic didzi wszystko co najlepsze! Moja kuzynka tez sama wychowywala synka, dopiero po jakims czasie znalazla sobie faceta, a mały zawsze wzorowy uczeń, zawsze chętny do pomocy, wzorowo zdal mature teraz dorosly facet, i dostal sie do najlepszej w polsce szkoły pilotów i spełnia swoje marzenia, sama bym chciala by moim dzieciom udalo sie tyle osiągnac a ona na wszystko sama ciężko pracowalaKarolka12345, perfectangel85, wisienka1212 lubią tę wiadomość
-
massa wrote:A ja właśnie doczytałam, że mi się 500+ nie będzie należało. Samotnej, bezrobotnej matce.. A już się ucieszyłam, że będę mogła wynająć jakąś kawalerkę po urodzeniu, a wychodzi na to, że będę musiała faktycznie w jednym, małym pokoju w bloku z dzidziusiem żyć
Może informacje zawarte w tym artykule pomogą
https://www.google.pl/amp/www.gazetaprawna.pl/amp/833038,5-rodzajow-pomocy-na-jaka-moze-liczyc-samotna-matka-w-polsce.html -
zubii wrote:No i jeszcze lozko bo teraz ma 140x70 i juz jej ciasno strasznie sie w nocy wierci wiec chcemy kupic domek 180x90 i do tego posciel ale pierw musimy sie przeprowadzic.
na szczescie pokoj ma 18m2 wiec dwa łóżka wejdą bez problemu
Ps. Domki mi sie maga podobają... ale moj stwierdzil że to wygląda jak kurnik wiec temat takiego łóżka zdechł od razu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 08:39
zubii lubi tę wiadomość
-
Gdziejestmieszko wrote:A nam w nocy ktoś zarąbał pół baku paliwa... Poniedziałek taki piękny ehh
współczuje...u mnie z kolei porysowali nam samochód ( kluczykiem, nożem?), wart 60tyś oraz próbowali wyrwać przedni grill ( połamali koniec końców) oraz oderwali cały panel z znaczkiem marki auta... masakra:/ -
massa wrote:Tak, przeczytałam, ze alimenty będą się wliczać..
Miało być wszystko normalnie, ślub i rodzina. Tak mnie facet przerobił, tak potraktował.. W życiu bym nie pomyślała, że ja się będę martwić, czy 500+ dostanę.
2 kierunki studiów skończone, zapieprzałam za granicą tyle czasu (na czarno, dlatego nic nigdzie mi się nie należy) Załatwiłam się na amen.
Dziewczyny, bądźcie niezależne, ja liczyłam na faceta i szybko się przeliczyłam.. -
mkl wrote:współczuje...u mnie z kolei porysowali nam samochód ( kluczykiem, nożem?), wart 60tyś oraz próbowali wyrwać przedni grill ( połamali koniec końców) oraz oderwali cały panel z znaczkiem marki auta... masakra:/
-
Mnk brzuszek ekstra, juz nikogo nie oszukasz hihi;)
Mi tam jakos mocno do brzuszka nie spieszno, co prawda juz mam mala piłeczkę, ale jeszcze ubran ciazowych nie musze.bez brzucha chyba wygodniej jednak, także jak urosnie troszke pozniej to nie bede narzekacW jedne spodnie narazie sie nie mieszcze, tzn odsuwaja mi się, ale to dlatego ze suwak jest na brzuchu z boku;)
mnk lubi tę wiadomość