X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2017
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • buka03 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    My w tym roku chcemy kupic wieksza mlodej wiec nie musze mlodemu kupowac bedzie mial po siostrze.
    Mam dokladnie taki sam plan jesli chodzi o kołdre ;-) musze tylko kupic synkowi większą i jakies fajne posciele :-)

zubii lubi tę wiadomość

w5wq9vvjr1d812zs.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buka03 wrote:
    Mam dokladnie taki sam plan jesli chodzi o kołdre ;-) musze tylko kupic synkowi większą i jakies fajne posciele :-)

No i jeszcze lozko bo teraz ma 140x70 i juz jej ciasno strasznie sie w nocy wierci wiec chcemy kupic domek 180x90 i do tego posciel ale pierw musimy sie przeprowadzic.

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie doczytałam, że mi się 500+ nie będzie należało. Samotnej, bezrobotnej matce.. A już się ucieszyłam, że będę mogła wynająć jakąś kawalerkę po urodzeniu, a wychodzi na to, że będę musiała faktycznie w jednym, małym pokoju w bloku z dzidziusiem żyć :( Przeraża mnie to wszystko.. Zawsze chciałam, żeby moje dziecko miało super rodzinę i żeby niczego mu nie brakowało :(

w4sqskjorh0yfkun.png
  • Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    massa wrote:
    A ja właśnie doczytałam, że mi się 500+ nie będzie należało. Samotnej, bezrobotnej matce.. A już się ucieszyłam, że będę mogła wynająć jakąś kawalerkę po urodzeniu, a wychodzi na to, że będę musiała faktycznie w jednym, małym pokoju w bloku z dzidziusiem żyć :( Przeraża mnie to wszystko.. Zawsze chciałam, żeby moje dziecko miało super rodzinę i żeby niczego mu nie brakowało :(

Przekraczasz kryterium dochodowe?

Masakra... Tak to jest z pisanymi na kolanie ustawami...

Współczuję Kochana :*

massa lubi tę wiadomość

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka12345 wrote:
    Przekraczasz kryterium dochodowe?

Masakra... Tak to jest z pisanymi na kolanie ustawami...

Współczuję Kochana :*

Tak, przeczytałam, ze alimenty będą się wliczać..
    Miało być wszystko normalnie, ślub i rodzina. Tak mnie facet przerobił, tak potraktował.. W życiu bym nie pomyślała, że ja się będę martwić, czy 500+ dostanę.
    2 kierunki studiów skończone, zapieprzałam za granicą tyle czasu (na czarno, dlatego nic nigdzie mi się nie należy) Załatwiłam się na amen.
    Dziewczyny, bądźcie niezależne, ja liczyłam na faceta i szybko się przeliczyłam.. :(

w4sqskjorh0yfkun.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/c29a50674d97f.jpg.html
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 23:02

⚘Kwiatuszek, Biedronka7, 0202oliwcia, Bąbelek1980, Zorganizowana:), Aguuuś, majju, perfectangel85, aswalda, Lisa85, Maja83, zubii, bizona, nowamamusia lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Lunka Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnk ale piękny brzusio :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 05:54

mnk lubi tę wiadomość

3jgx9jcg88a7v963.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Piękny brzusio <3

mnk lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • buka03 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimenty sie zaliczają do dochodu? Masakra... :-/
    Na pewno dasz rade zapewnic didzi wszystko co najlepsze! Moja kuzynka tez sama wychowywala synka, dopiero po jakims czasie znalazla sobie faceta, a mały zawsze wzorowy uczeń, zawsze chętny do pomocy, wzorowo zdal mature teraz dorosly facet, i dostal sie do najlepszej w polsce szkoły pilotów i spełnia swoje marzenia, sama bym chciala by moim dzieciom udalo sie tyle osiągnac a ona na wszystko sama ciężko pracowala

Karolka12345, perfectangel85, wisienka1212 lubią tę wiadomość

w5wq9vvjr1d812zs.png
  • Bąbelek1980 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    massa wrote:

Może informacje zawarte w tym artykule pomogą :)

https://www.google.pl/amp/www.gazetaprawna.pl/amp/833038,5-rodzajow-pomocy-na-jaka-moze-liczyc-samotna-matka-w-polsce.html

f2wl4z17q60magcw.png
  • buka03 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    No i jeszcze lozko bo teraz ma 140x70 i juz jej ciasno strasznie sie w nocy wierci wiec chcemy kupic domek 180x90 i do tego posciel ale pierw musimy sie przeprowadzic.
    My od razu kupilismy 90x200, podobaly mi sie mniejsze ale jakos za jedym zamachem z meblami kupilismy zwykle biale, proste łóżko i nawet dobrze bo w razie potrzeby bez problemu ja tez sie miesze z nim na łóżku a on tez wiercipiętek, i malej kupimy potem pewnie takie samo by mieli równe ;-) na szczescie pokoj ma 18m2 wiec dwa łóżka wejdą bez problemu :-)
    Ps. Domki mi sie maga podobają... ale moj stwierdzil że to wygląda jak kurnik wiec temat takiego łóżka zdechł od razu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 08:39

zubii lubi tę wiadomość

w5wq9vvjr1d812zs.png
  • Gdziejestmieszko Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nam w nocy ktoś zarąbał pół baku paliwa... Poniedziałek taki piękny ehh :/

Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm <3

Aniołek 25.08.2016 [*]
  • mkl Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdziejestmieszko wrote:
    A nam w nocy ktoś zarąbał pół baku paliwa... Poniedziałek taki piękny ehh :/

współczuje...u mnie z kolei porysowali nam samochód ( kluczykiem, nożem?), wart 60tyś oraz próbowali wyrwać przedni grill ( połamali koniec końców) oraz oderwali cały panel z znaczkiem marki auta... masakra:/

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnk ale brzusio :)

gdziejestmieszko co za gnoje :/

mnk lubi tę wiadomość

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:

jaki dużo brzusio! też chce taki!

mnk lubi tę wiadomość

f2w3rjjge8qi32en.png

• Marcia1989 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    massa wrote:
    Tak, przeczytałam, ze alimenty będą się wliczać..
    Miało być wszystko normalnie, ślub i rodzina. Tak mnie facet przerobił, tak potraktował.. W życiu bym nie pomyślała, że ja się będę martwić, czy 500+ dostanę.
    2 kierunki studiów skończone, zapieprzałam za granicą tyle czasu (na czarno, dlatego nic nigdzie mi się nie należy) Załatwiłam się na amen.
    Dziewczyny, bądźcie niezależne, ja liczyłam na faceta i szybko się przeliczyłam.. :(
    To skur..syn!; ( narazie wszystko widzisz w czarnych barwach, ale spokojnie za kilka mscy wraz z przyjściem na swiat maluszka na pewno sie wszystko bedzie ukladalo;) a jeśli chodzi o Twoja sytuacje finansowa to samotne matki maja z tego co gdzies tam wyslyszalam wsrod znajomkow jakas pomoc na pewno. Nie wiem jak duza. ale kochana skoro ty jestes bezrobotna a alimenty przekrocza ci kryterium dochodowe na 500 plus to spore alimenty w takim razie i juz ustalone ?

16udvfxmplx8ab54.png
  • Marcia1989 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    współczuje...u mnie z kolei porysowali nam samochód ( kluczykiem, nożem?), wart 60tyś oraz próbowali wyrwać przedni grill ( połamali koniec końców) oraz oderwali cały panel z znaczkiem marki auta... masakra:/
    Na ktorym osiedlu w Toruniu takie niespodzianki z rana ?

16udvfxmplx8ab54.png
  • Marcia1989 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnk brzuszek ekstra, juz nikogo nie oszukasz hihi;)
    Mi tam jakos mocno do brzuszka nie spieszno, co prawda juz mam mala piłeczkę, ale jeszcze ubran ciazowych nie musze.bez brzucha chyba wygodniej jednak, także jak urosnie troszke pozniej to nie bede narzekac ;) W jedne spodnie narazie sie nie mieszcze, tzn odsuwaja mi się, ale to dlatego ze suwak jest na brzuchu z boku;)

mnk lubi tę wiadomość

16udvfxmplx8ab54.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia1989 wrote:
    Na ktorym osiedlu w Toruniu takie niespodzianki z rana ?

parking przy dworcu miasto tam gdzie nie ma kamer akurat

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak sobie myślę...my będziemy zdychać w lato z tymi brzuchami!

f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ