Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, pare dni mnie nie było bo b=miałam problem z netem
Nie uwierzycie jaka okazja mi sie trafiła ! Za 1800 zl mam juz cala wyprawke dla córy, wózek, który jest po jednym dziecku i kosztował ponad 3000 do tego wanienka ze stojakiem, fotelik, spacerówke, kojec, łóżeczko, tekstylia, kszesełko do karmienia i wiele innych rzeczysą w stanie idealnym, wszystko czyściutkie, nie zniszczone.
Zostało mi tyko kupienie drobnych rzeczy no i swoich zachcianek
Kobieta w ciąży też musi jakoś wyglądać
zubii, 0202oliwcia, Maja83, bizona, mnk, nowamamusia, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
wisienka1212 wrote:Hej dziewczyny, pare dni mnie nie było bo b=miałam problem z netem
Nie uwierzycie jaka okazja mi sie trafiła ! Za 1800 zl mam juz cala wyprawke dla córy, wózek, który jest po jednym dziecku i kosztował ponad 3000 do tego wanienka ze stojakiem, fotelik, spacerówke, kojec, łóżeczko, tekstylia, kszesełko do karmienia i wiele innych rzeczysą w stanie idealnym, wszystko czyściutkie, nie zniszczone.
Kobieta w ciąży też musi jakoś wyglądać
wisienka świetna okazja, zazdroszczę! -
wisienka1212 wrote:Hej dziewczyny, pare dni mnie nie było bo b=miałam problem z netem
Kobieta w ciąży też musi jakoś wyglądać -
A ja wczoraj dostalam dla malucha jeżdzik-pchacz i rowerek trójkołowy. znajomi czyścili skladzik i nam się dostało w prezencie
Już się nie mogę doczekać usg za tydzień bo bardzo chcę już kompletować resztę wyprawki a czekam w sumie na info o płci. Mam jeszcze jakies szmatki po synku i po córce i teraz pytanie co ze sobą brać a co wystawic na allegro
zubii lubi tę wiadomość
Daniel
-
mkl wrote:dziewczyny tak sobie myślę...my będziemy zdychać w lato z tymi brzuchami!
A tam, ja to widzę takwystroimy się w zwiewne kiecki, słomkowe kapelusze i będziemy sączyć pod parasolką (na balkonie, ogrodzie albo RODOS tzn.Rodzinnych Ogródkach Działkowych Ogrodzonych Siatką) bezalkoholowe drineczki
wisienka1212, mkl, Maja83, Bąbelek1980, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
Wisienka no to super Ci się udało znaleźć
i pomysł z basenem mi się podoba i chyba odgapię
dziękuję też za wszelkie porady dot. walki z niedoborem żelaza, zaopatrzyłam się w buraka i popping i od wczoraj jem, jeszcze będę sypać pietruszki więcej do zup
dziewczyny jakie używacie kremy na brzuch?
-
Magda_lenka wrote:Jak bylam w pierwszej ciazy w 2015 byla mega upalne lato...nie wspominam tego dobrze ale moze w tym roku takich upalow nie bedzie??
Oby !
A to mój 17 tygodniowy brzuchol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fd5c36a4b6a.jpg
Dziś byłam na badaniach jutro o 15 wizyta już się nie mogę doczekaćMagda_lenka, wisienka1212, różowo, shelby*, buka03, Maja83, Rusałka*, Bąbelek1980, aswalda, ⚘Kwiatuszek, mnk, joaska1985, nowamamusia, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
buka03 wrote:My od razu kupilismy 90x200, podobaly mi sie mniejsze ale jakos za jedym zamachem z meblami kupilismy zwykle biale, proste łóżko i nawet dobrze bo w razie potrzeby bez problemu ja tez sie miesze z nim na łóżku a on tez wiercipiętek, i malej kupimy potem pewnie takie samo by mieli równe
na szczescie pokoj ma 18m2 wiec dwa łóżka wejdą bez problemu
Ps. Domki mi sie maga podobają... ale moj stwierdzil że to wygląda jak kurnik wiec temat takiego łóżka zdechł od razu...
W jakim wieku przeniosłas dziecko z łóżeczka do większego lozka?
Jak inne mamy? -
Julia2015 wrote:W jakim wieku przeniosłas dziecko z łóżeczka do większego lozka?
Jak inne mamy?
Akurat się przeprowadzilismy a tz kolega miał łóżko do oddania więc wzięliśmy dokupiłem jedynie barierkę i tak śpi od kad skończyła 1,5 roku.Julia2015 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, na co zwracać uwagę kupując łożeczko? wydaje mi się, ze chyba kazde łozeczko jest takie same, a wazne jest zeby byl dobry wygodny materacyk. mam rację? bo jak zwykle podobaja mi sie jakies piekne drożyzny i zaczęłam sie zastanawiac czy faktycznie sa takie róznice między łożeczkami czy to raczej kwestia firmy, designu itd
-
mkl wrote:dziewczyny tak sobie myślę...my będziemy zdychać w lato z tymi brzuchami!
A to moje focio z wczoraj do końcówki września padne jak betka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb9c4b81f933.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 13:05
zubii, buka03, Maja83, Rusałka*, Bąbelek1980, aswalda, falka, joaska1985, nowamamusia, Lisa85 lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
różowo wrote:dziewczyny, na co zwracać uwagę kupując łożeczko? wydaje mi się, ze chyba kazde łozeczko jest takie same, a wazne jest zeby byl dobry wygodny materacyk. mam rację? bo jak zwykle podobaja mi sie jakies piekne drożyzny i zaczęłam sie zastanawiac czy faktycznie sa takie róznice między łożeczkami czy to raczej kwestia firmy, designu itd
zubii lubi tę wiadomość
-
Julia2015 wrote:W jakim wieku przeniosłas dziecko z łóżeczka do większego lozka?
Jak inne mamy?)
-
różowo wrote:dziewczyny, na co zwracać uwagę kupując łożeczko? wydaje mi się, ze chyba kazde łozeczko jest takie same, a wazne jest zeby byl dobry wygodny materacyk. mam rację? bo jak zwykle podobaja mi sie jakies piekne drożyzny i zaczęłam sie zastanawiac czy faktycznie sa takie róznice między łożeczkami czy to raczej kwestia firmy, designu itd
my mamy łóżeczko z firmy klupś i jest spoko
a materacyk gryka-kokos z fiki-miki z jakimis tak srebnymi nićmi niwelującymi żyły wodne czy cos w tym stylu ale sama nie wiem czy to cos daje
i z tą gryką i kokosem to są różne opinie bo slyszalam że robale lubią z tego wyłazić, u nas na szczescie nic nie wyszło...