Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wierzę,że z Waszymi dzieciątkami będzie wszystko dobrze!Musi być!!!
massa nie poddawaj się, musisz być silna i przezwyciężyć te wszystkie problemy, trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!! :*
zubii ja kiedyś też fajnie chudłam ale byłam na diecie Dukana, trochę się po niej męczyłam ale i szybko dopadał mnie efekt jojo niestety,zauważyłam że u mnie dużo robi dieta, to co jem i w jakich ilościach, bo ruszam się nawet dość często. Też mam zamiar schudnąć po ciąży nie tylko to co wraz z ciążą przytyłam ale też tak jak Ty te 10 kg co najmniejTrzymam za nas kciuki
Annie1981 oo dobrze wiedzieć że jest nas więcej do walki z kilogramami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 09:35
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Maja83 wrote:Dziewczyny wierzę,że z Waszymi dzieciątkami będzie wszystko dobrze!Musi być!!!
massa nie poddawaj się, musisz być silna i przezwyciężyć te wszystkie problemy, trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!! :*
zubii ja kiedyś też fajnie chudłam ale byłam na diecie Dukana, trochę się po niej męczyłam ale i szybko dopadał mnie efekt jojo niestety,zauważyłam że u mnie dużo robi dieta, to co jem i w jakich ilościach, bo ruszam się nawet dość często. Też mam zamiar schudnąć po ciąży nie tylko to co wraz z ciążą przytyłam ale też tak jak Ty te 10 kg co najmniejTrzymam za na kciuki
Annie1981 oo dobrze wiedzieć że jest nas więcej do walki z kilogramami
Dukan to nie dla mnie wytrzymałam tylko pierwsza fazę :p. Teraz mój mąż wymyślił fajna dietę i to dzięki niej z moim bratem schudli po 1pkg a później ja.
Ale dziś mój wynik aktywnyMaja83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dolaczam do tych co się będą odchudzać po ciąży. Startuje z wagą 5 kg większą niż w pierwszej i przytylam już prawie 3 kg... teraz waze tyle co w 9 miesiącu w ciąży z F! Strasznie źle się z tym czuję, dodatkowo jestem niska więc wyglądam jak beczka... także ten... do zrzucenia to co przytyje teraz plus jakieś 8 kg...
Maja83 lubi tę wiadomość
-
Ja jakos nie wierze e te diety cud
zwykle potem pojawia sie efekt jojo, u mnie bylo super do puki ćwiczylam, zdrowo sie odżywialam, odpowoednia ilosc wenglowodanow i bialka, dużo warzyw, czasem szalalam i wcinalam sobie fastfooda, wręcz rozpierała mnie energia, niestety potem brak czasu na ćwiczenia i stawalam sie coraz bardziej leniwa znowu a potem w planach juz druga dzidzia wiec stwierdzilam że teraz odpuszcze sobie a wezme sie ostro za siebie po 2 dzidzi
ja cwiczylam w domu, zaczynalam od skalpela, potem sklpel+ mel b, potem turbo spalanie, i w końcu trafilam na p90x3 kocham te treningi, a jaki mialam 6cio pak, miesnie pieknie mi sie wyrzezbily
wiec mam plan wrocic do tego
Maja83 lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Ja jakos nie wierze e te diety cud
zwykle potem pojawia sie efekt jojo, u mnie bylo super do puki ćwiczylam, zdrowo sie odżywialam, odpowoednia ilosc wenglowodanow i bialka, dużo warzyw, czasem szalalam i wcinalam sobie fastfooda, wręcz rozpierała mnie energia, niestety potem brak czasu na ćwiczenia i stawalam sie coraz bardziej leniwa znowu a potem w planach juz druga dzidzia wiec stwierdzilam że teraz odpuszcze sobie a wezme sie ostro za siebie po 2 dzidzi
ja cwiczylam w domu, zaczynalam od skalpela, potem sklpel+ mel b, potem turbo spalanie, i w końcu trafilam na p90x3 kocham te treningi, a jaki mialam 6cio pak, miesnie pieknie mi sie wyrzezbily
wiec mam plan wrocic do tego
Dokładnie jedynie po tej wymyślonej przez mojego męża nie ma tego efektu mój brat ważył 105 kg a teraz waży 70 kg plus minus schudł 2 lata.Maja83 lubi tę wiadomość
-
Ja myśle ze trzeba zachować zdrowy umiar.. nie obżerać sie słodyczami itp. Chociaz wiem ze nie tylk od tego sie tyje. Mnie troche ratuje cukrzyca - tylko zdrowe jedzenie. Nie bede miała szansy na zachcianki
no moze sporadycznie.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ecd45d8e005.jpg
o tak wyglądałam rok po porodzie, i mam plan znowu tak wyglądaćto jest moja motywacja! sory za upierdolone lustro wtedy
perfectangel85, zubii, Marcia1989, Bąbelek1980, miffy, Justaw, ⚘Kwiatuszek, aswalda, MrsKiss, Maja83, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie wierze w diety. Potem zawsze pojawia sie efekt jojo.
Jedyna dobra dieta to zdrowe odzywianie i to na cale zycie, a nie na czas chudniecia.
Przed ciaza wprowadzalam po malu te zasady i troszke udalo sie schudnac. Nie za duzo, bo to trwa, ale za to efekt bedzie dluzszy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Powiem Wam dziewczyny, że ja startowałam z 62 a teraz już 65,5... a gdzie tu do września...
Od wczoraj Młody mnie trochę niepokoi bo ostatnio już czułam codziennie ruchy, szczególnie po jedzeniu a wczoraj i dziś kompletna ciszaW dodatku cokolwiek zjem od razu łapie mnie kolka.
-
majju wrote:Powiem Wam dziewczyny, że ja startowałam z 62 a teraz już 65,5... a gdzie tu do września...
Od wczoraj Młody mnie trochę niepokoi bo ostatnio już czułam codziennie ruchy, szczególnie po jedzeniu a wczoraj i dziś kompletna ciszaW dodatku cokolwiek zjem od razu łapie mnie kolka.
Też tak miałam w tamtym tygodniu w poniedziałek czułam a od wtorku do czwartku cisza a teraz od czwartku znowu codziennie więc widocznie mało aktywny jest -
majju wrote:Problem w tym, że jestem straszną panikarą a Młody już mnie trochę przyzwyczaił do codziennego smyrania
No nic, czekam na rozwój sytuacji.
czasem jak sie obudze do wc okolo 3 to potem czuje jak mnie kopie
a potem w ciagu dnia jej za wiele nie czuje
Ps. mała sie przed chwilą coś tam ruszyla i dotkliwie poczulam parcie na pęcherz...
Kiedys czytalam że dzieci w brzuchu mają takie aktywne pory i po porodzie im to zostaje, jakos aktywna pora w nocy nie napawa mnie radościąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 12:02
zubii lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Nie martw sie, może dzidzia szalała w nocy jak spałaś? Moja lubi szalec wlasnie w nocy
czasem jak sie obudze do wc okolo 3 to potem czuje jak mnie kopie
a potem w ciagu dnia jej za wiele nie czuje
Ps. mała sie przed chwilą coś tam ruszyla i dotkliwie poczulam parcie na pęcherz...
Kiedys czytalam że dzieci w brzuchu mają takie aktywne pory i po porodzie im to zostaje, jakos aktywna pora w nocy nie napawa mnie radością
U nas to się nie sprawdziło bo w brzuchu szalała ok 22/24 a po porodzie nie było problemu teraz Fifi podobnie kopię.buka03 lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:Ze mną na patologii leżała dziewczyna która przed ciążą ważyła 56 kg a w ciąży przytyła 30 kg !
Ja właśnie dziś mam do odebrania przeciwciała ale ja mam rh plus i tz też więc to tylko rutynowa kontrola.
Zubi to chyba o mnie piszesz:p ja przed 1 ciaza z wagi 56 kg doszlam do 85.
Teraz w 2 ciazy waga startowa 65 kg a jest nuz 67
-
zubii wrote:U nas to się nie sprawdziło bo w brzuchu szalała ok 22/24 a po porodzie nie było problemu teraz Fifi podobnie kopię.
zubii lubi tę wiadomość