Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja tez juz po wizycie. Chłopak na 100%
jak było tak zostało. 170 gram, 11 cm
strasznie ruchliwy ❤ szkoda ze nie czuje
no i wszystko w porządku i zapisałam sie na usg połówkowe na maj. To bedzie równo 21 tydzien
W ostatnim czasie +1kg na wadze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 20:41
zubii, miffy, natalka1988, ⚘Kwiatuszek, Maja83, joaska1985, Bąbelek1980, falka, Lisa85, Rusałka*, stay, Annie1981, Brave, aswalda, Zorganizowana:), nowamamusia lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska - widze imię wybrane. Strasznie mi się podoba Aleksander i też właśnie myślimy nad tym imieniem jeżeli będzie chłopiec
Mojemu D. podoba się jeszcze Oskar ale mnie właśnnie bardziej ujmuje Aleksander
-
Karooolcia :) wrote:Princesska - widze imię wybrane. Strasznie mi się podoba Aleksander i też właśnie myślimy nad tym imieniem jeżeli będzie chłopiec
do brzuszka itp. Ale napewno juz zostanie. Juz cała rodzina sie przyzwyczaiła a przede wszystkim ja z mężem. Imię niby banalne a ciekawe.. i tyle zdrobnień
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Karooolcia :) wrote:Princesska - widze imię wybrane. Strasznie mi się podoba Aleksander i też właśnie myślimy nad tym imieniem jeżeli będzie chłopiec
Aleksander bardzo ładne imię, ale moj mąż mowi juz do brzuszka Oskar i chyba tak zostanie:)
Princesska lubi tę wiadomość
-
buka03 jeśli Ty teraz ważysz 67kg to co ja mam powiedzieć jak ważę ponad 76kg przy 162cm wzrostu
położna ważyła mnie dwa miesiące temu także waga na pewno mi podskoczyła
aż muszę się jutro z rana zważyć
Przy waszych wagach dziewczyny to ja powinnam czuć się jak słonica
a co będzie we wrześniu?? o mamuniu aż boję się pomyśleć
kilka dni temu w końcu kupiłam spodnie ciążowe z wysokim pasem i już mnie nic nie uciska
jestem tylko ciekawa jak długo w nich pochodzę
Biedronka7 trzymaj się! Na pewno wszystko będzie dobrze i tego Wam życzę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:56
-
Maja83 wrote:buka03 jeśli Ty teraz ważysz 67kg to co ja mam powiedzieć jak ważę ponad 76kg przy 162cm wzrostu
położna ważyła mnie dwa miesiące temu także waga na pewno mi podskoczyła
aż muszę się jutro z rana zważyć
Przy waszych wagach dziewczyny to ja powinnam czuć się jak słonica
a co będzie we wrześniu?? o mamuniu aż boję się pomyśleć
kilka dni temu w końcu kupiłam spodnie ciążowe z wysokim pasem i już mnie nic nie uciska
jestem tylko ciekawa jak długo w nich pochodzę
Biedronka7 trzymaj się! Na pewno wszystko będzie dobrze i tego Wam życzę!!
Kochana nie jesteś sama ! Ja zaczynałam z wagą 78,8 także będziemy razem chudy po ciążyz córką startowałem z tą samą wagą i robiłam do 88 miesiąc po miałam już tylko 3 kg na plusie także nie martw się będzie dobrze :*
Maja83 lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:Kochana nie jesteś sama ! Ja zaczynałam z wagą 78,8 także będziemy razem chudy po ciąży
z córką startowałem z tą samą wagą i robiłam do 88 miesiąc po miałam już tylko 3 kg na plusie także nie martw się będzie dobrze :*
Dziękuję :* Dobrze wiedzieć,że nie tylko ja mam taką wagę
Razem będzie raźniej
Ja się tylko modlę by po ciąży szybko wrócić do kg z przed ciąży bo będzie ciężko
mojej mamie zostały już kg i mojej siostrze też ale ja mam zamiar się pilnować
Jak się zmobilizuję to potrafię zrzucić parę kilo więc mam nadzieję,że i po porodzie też dam radę
-
Maja83 wrote:Szczerze mówiąc to mnie pocieszyłaś
Dziękuję :* Dobrze wiedzieć,że nie tylko ja mam taką wagę
Razem będzie raźniej
Ja się tylko modlę by po ciąży szybko wrócić do kg z przed ciąży bo będzie ciężko
mojej mamie zostały już kg i mojej siostrze też ale ja mam zamiar się pilnować
Jak się zmobilizuję to potrafię zrzucić parę kilo więc mam nadzieję,że i po porodzie też dam radę
Przy kp szybko waga leci. Ja mam plan zrzucić kg z ciąży i jeszcze kolejne 10 w dolw tamtym roku ważyłam tyle co w ciąży i schudłam przed ciążą te 10 kg w 4 miesiące zmieniłam jedynie dietę i starałam się dużo ruszać.
Maja83 lubi tę wiadomość
-
Karoolcia, Natalka... mój mąż też chce nazwać Oskar jeśli będzie syn. Takie wybraliśmy już gdy byłam w 1 ciąży (była dziewczynka), on dalej to utrzymuje a mi się nieco odwidziało
Teraz tylko myślę czy zdrowe, jak otrzymam wyniki z amnio o prawidłowym kariotypie to spasuję, będzie mi już obojętne imię