Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka12345 wrote:Na zwykłym naprawdę byłaś w stanie dojrzeć, że to wargi sromowe
?Szacun
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 19:06
Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Dziewczyny macie może kłucia w pochwie ? Nie mam upławów , nic mnie nie piecze tylko właśnie to kłucie.
Miałam. Potem zamieniło się to w ból pochwy, warg sromowych, wzgórka łonowego. Do teraz czasem boli.
Byłam na usg wszystko w porządku i z szyjką itd.
Natomiast jeżeli Cię to niepokoi to jedź na wizytę się uspokoić, mi to pomogło choć trochę, ale nie ukrywam, ze dobrze, że w środę mam następną wizytę... -
Nawet nie wiem czy mnie to niepokoi , cos mi sie kojazy cos takiego w poprzedniej ciazy ale chyba nie az tak czesto.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyHej
Ja też mam zarośnięty brzuchol! zaraz będę mogła loki kręcić heheI dziś został zauważony mój odmienny stan. Stewart w samolocie sprawdził bilet, życzył miłego lotu a po chwili mówi ?"Przepraszam w którym jest pani tygodniu ciąży?" Ja się odwracam myślę, pewnie nie do mnie bo założyłam luźny sweterek, który tylko na brzuchu lekko się opinał. Ale NIE to do mnie
moja mina bezcenna i odp. yyyyyyyyyyyy... 21-szy. A potem bardzo wiekowa pani w samolocie puściła mnie przed sobą do kibelka też z tekstem "pani się dzieciątka spodziewa to pani idzie pierwsza. I proszę się upominać bo teraz ludzie to na nic nie patrzą.
chyba muszę się zacząć przyzwyczajać
perfectangel85, Agaciora, Gosiaczek, bizona, mkl, buka03, Zorganizowana:), 0202oliwcia, aswalda, Annie1981, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:P.S. wylądowałam w Polsce i pierwsza rzecz którą zrobiłam to zakupy i ogórkowa
Bacardi90, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Cameline wrote:Zdjęcia brzuszka
Niby mały ale w pierwszej ciąży taki był po 25tc
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/32dfca6eb1e4ea1b][/URL]
Cameline przepraszam za pytanie, ale ile Ty masz lat? Bo na tym zdjęciu figurka jak osiemnastka! Naprawdę nieźleCameline lubi tę wiadomość
-
Ależ piszecie, ciężko za Wami nadążyć
Ja dziś znów wymiotny dzień miałam a taką pyszną zupę zrobiłam, krem z warzyw, niby mi "siadła" ale po pół godziny okazało się że jednak nie
Ja nie zauważyłam u siebie żebym chodziła jak pingwin ale strasznie się męczę i sapię przy chodzeniuMąż musi mi już pomagać skarpetki i buty zakładać
a poza tym to serce mi wali przy każdym wysiłku
Miłego wieczoru -
A ja już jestem po połówkowych, wszystko z maleństwem w porządku więc bardzo się cieszę,a nasza Adusią jest ciągle Adusią
Jedyne co to gin skierował mnie do chirurga naczyniowego (tzn.najpierw muszę iść do rodznnego po skierowanie) bo puchnie mi noga. Nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że tylko jedna tj.prawa. Rano jest ok, już po południu zdecydowanie zanika mi kostka i tak do wieczora, kilka minut z nogami w górze załatwia sprawę ale następnego dnia się sytuacja powtarza;/
A dziś lędźwia bolały mnie niemiłosiernie, marzy mi się masaż
PS.Nie byłabym sobą gdybym nie wspomniała o jakieś promce lub okazji więc : od 02.05.2017 w LIDLU dwupaki body z bawełny organicznej po 28 zł chyba
https://www.opiniodajnia.pl/lidl-gazetka-02-05-2017-maj/#slide/19Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:12
zubii, Cameline, Karolka12345, Bacardi90, ⚘Kwiatuszek, perfectangel85, Ja86, Zorganizowana:), aswalda, Annie1981, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Witam i przypominam się po długiej nieobecnosci
U nas wszystko w porządku...rośniemy jak an drożdzach...wyglądam jakbym byla w 7-8 miesiacu!! Az starch sie abc co bedzie dalej
Na plusie 4,5 kg a że należe do drobnych osób to to dla mnie dużo
w pt mam połówkowe i nei moge sie ich doczekać, ciekawa jestem czy cos miedzy nogami sie pijawiło czy nie, ale zdrowie dla mnie bejbeka najważnijsze oczywiście
Ruchy reguralnie czuje od jakiegos tyg, wczesniej raz czułam raz nie...Synek na tym etapie już niezle boksował a ta dzidza delikatna jak rybka...ciekawe jak się to będzie miało do temperamentu?! Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki w brzuszkach
aswalda, nowamamusia lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Agaciora w tym roku 34 latka.
Wg innych wyglądam młodo. Jak teraz byłam w szpitalu i jeszcze dowiedzieli się że mam 6letnią córkę to zadawali dyskretne pytania czy byłam wtedy pełnoletnia.
A kilka lat temu jeszcze musiałam wszędzie chodzić z dowodem.Agaciora lubi tę wiadomość
-
Agaciora - kurcze żeby to nie była jakaś zakrzepica. oli cię ta noga, bierzesz jakieś leki ?
jeśli chodzi o płeć i usg to ja jestem spokojna. dwóch niezależnych lekarzy stwierdziło że widzi cipuche, ja też widziałam wyraźne 2 kreski (wargi sromowe) wiec wierzyłam lekarzom, a potem przyszedł wynik testu genetycznego NIFTY gdzie była napisana płeć żeńska. Ostatnio się mąż śmiał, że warto było wydać 2400 żeby się tego dowiedzieć. Oczywiscie to był żart, bo badanie robilismy, aby się dowiedzieć czy dziecko nie ma zespołu downa a poznanie płci to taki efekt uboczny.
Na badaniu usg w 12 tygodniu lekarka nie chciała nawet oszacować procentowo co tam widzi miedzy nogami, powiedziała, że proces tworzenia się organów się jeszcze nie zakończył i najwczesniej można coś powiedziec przy skończonym 13 tygodniu.
W domu poszukałam w necie jakiś informacji na ten temat. Wklejam wam zdjecie genitaliów przed całkowitym ich ukształtowaniem - nie dzisie się , że gin nie chciała zgadywać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48f99b93a4ba.png
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
To i ja sie brzuszkiem pochwale
tylko nie wiem czy zdjecie sie doda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd203f51a31d.jpg
Bacardi90, zubii, Cameline, ⚘Kwiatuszek, mkl, perfectangel85, Zorganizowana:), Maja83, aswalda, joaska1985, Annie1981, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
efta wrote:Agaciora - kurcze żeby to nie była jakaś zakrzepica. oli cię ta noga, bierzesz jakieś leki ?
Na razie nic nie biorę, bo mam tak dopiero od kilku dni. Noga też nie boli więc ginekolog mówił,że to raczej nie zakrzepica no ale muszę skonsultować się z chirurgiem. A,że w życie weszły nowe przepisy to powinnam mieć wizytę w ciągu max.7 dni ze względu na ciąże - jutro sprawdzę jak wygląda to w praktyceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:17
efta lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74209bd01131.jpg
W końcu udało mi się wrzucić zdjęcie hah szkoda że tylko znowu bokiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:27
⚘Kwiatuszek, mkl, Bacardi90, shelby*, Maja83, Annie1981, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Nadiaa85 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74209bd01131.jpg
W końcu udało mi się wrzucić zdjęcie hah szkoda że tylko znowu bokiem
Nadia, pytałyśmy z Monako o tę piękną sukienkę, zdradzisz skąd jest? Ślicznie w niej wyglądasz i brzuszek ekstra wyeksponowanyNadiaa85 lubi tę wiadomość