Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Apropo ciuszkow z Lidla kupiłam ostatnio body rozm 50/56 przyłożyła mam je do body kopertowych z hm rozm 62 i na długość są identyczne ! Które to będą rzeczywiście 56 ? Te z Lidla czy z hm ?
moim zdaniem lidl ma duze ubranka. hm tez spore. dla mnie dobra rozmiarówka jest w c&a.
edit. Ale jesli chodzi o te dwa to bardziej bym sie skłaniała ku hmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 22:06
-
Lidl ma zawyżoną rozmiarówke , moje dziecko chodzi normalnie w 92 a lidl 86/92 jest duze. Hm tez duza rozmiarowka , moze nie az tak jak lidl ale większa.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Lidl ma zawyżoną rozmiarówkę....50/56 to dla mnie 62
hmn tez ma większe ciuszki, c&a są rzeczywiście najbardziej zbliżone do prawdy
i prawdą jest to, że np jak dziecko urodzi się ze wzrostem 57 cm (jak mój syn) to rozmiar 56 będzie jeszcze długo pasowała....nawet 50 ponosil!! f&F z Tesco ma idealna rozmiarówkę jak dla mnie !
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:Lidl ma zawyżoną rozmiarówkę....50/56 to dla mnie 62
hmn tez ma większe ciuszki, c&a są rzeczywiście najbardziej zbliżone do prawdy
i prawdą jest to, że np jak dziecko urodzi się ze wzrostem 57 cm (jak mój syn) to rozmiar 56 będzie jeszcze długo pasowała....nawet 50 ponosil!! f&F z Tesco ma idealna rozmiarówkę jak dla mnie !
No właśnie więc wychodzi że nie mam ani jednego body na 56
Dziękuję za odpowiedźGosiaczek lubi tę wiadomość
-
Magda_lenka wrote:zubii widziałam teraz w tesco fajne promocje na ubranka
np dwupak pajaców za 25 zł z f&f, i bodziakó tez sporo w dobrych cenach
W moim mieście Tesco nie mamusiałabym jechać pociągiem do większego miasta a to odpada (nie mamy auta)
-
zubii wrote:W moim mieście Tesco nie ma
musiałabym jechać pociągiem do większego miasta a to odpada (nie mamy auta)
ja niestety nie mam nawet tesco u siebie w miescie, ale byłam przejazdem w dużym w Puławach i tam widziałam. tylko,ze nic nie kupiłam bo czekałam na dzisiejsza wizytę zeby potwierdzić pleći dobrze zrobiłam
-
Dziewczyny, odebrałam właśnie wynik posiewu moczu (mam częste infekcje) i wyszło mi zakażenie paciorkowcem
Przeczytałam że jest groźny w ciąży, obecność w moczu sugeruje "masywne zakażenie pochwy", a stamtąd może przejść do macicy i spowodować nawet poronienie
Któraś z Was miała z tym do czynienia? Wcześniej słyszałam, że przy zakażeniu pochwy trzeba tylko podać antybiotyk tuż przed porodem, żeby nie zarazić dziecka przy porodzie, ale po tym co przeczytałam w necie nieźle się wystraszyłam... Wizytę u gina mam jutro.
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Dziewczyny, odebrałam właśnie wynik posiewu moczu (mam częste infekcje) i wyszło mi zakażenie paciorkowcem
Przeczytałam że jest groźny w ciąży, obecność w moczu sugeruje "masywne zakażenie pochwy", a stamtąd może przejść do macicy i spowodować nawet poronienie
Któraś z Was miała z tym do czynienia? Wcześniej słyszałam, że przy zakażeniu pochwy trzeba tylko podać antybiotyk tuż przed porodem, żeby nie zarazić dziecka przy porodzie, ale po tym co przeczytałam w necie nieźle się wystraszyłam... Wizytę u gina mam jutro.
-
hej
Piękne macie brzuszkiJa dziś idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia
I powiem, że strasznie się z D. stresujemy
Dobzre, że dodajecie te promocjeja z nich chętnie korzystam a pewnie gdyby nie wy to bym o połowie nie widziała
zubii lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:hej
Piękne macie brzuszkiJa dziś idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia
I powiem, że strasznie się z D. stresujemy
Dobzre, że dodajecie te promocjeja z nich chętnie korzystam a pewnie gdyby nie wy to bym o połowie nie widziała
Na fb jest taka gruba łowcy okazji i tam podają takie rzeczy
Od 20 Mają w rossmannie ma być znowu 2+2 ale na produkty do pielęgnacji twarzy -
Cześć dziewczyny.
Może i jeszcze czas, ale chciałam się Was spytać która z Was w tym roku się na wczasy wybiera i gdzie?
Ja z mężem i córką nad morze, będę wtedy w 27 tyg i 3 dni.
Jestem ze śląska, więc ponad 500 km drogi, ale teraz w 5-6 godzin się nad morze zajedzie.
Która zrezygnowała i dlaczego?
Dzięki za odpowiedzi;]
-
natalka1988 wrote:Cześć dziewczyny.
Może i jeszcze czas, ale chciałam się Was spytać która z Was w tym roku się na wczasy wybiera i gdzie?
Ja z mężem i córką nad morze, będę wtedy w 27 tyg i 3 dni.
Jestem ze śląska, więc ponad 500 km drogi, ale teraz w 5-6 godzin się nad morze zajedzie.
Która zrezygnowała i dlaczego?
Dzięki za odpowiedzi;]
My w prezencie ślubnym w listopadzie dostaliśmy bony do biura podróży,chcieliśmy jechać w styczniu ale wtedy okazało się, że jestem w ciąży. Nigdy wcześniej nie byłam "w ciepłych krajach" dlatego nie wiedziałam jak mi tak będzie, jak zniosę lot i w sumie bony oddaliśmy -
Ja w czerwcu lecę na wakacje do Grecji, będę w 24 tygodniu.
Konsultowalam to z lekarzem i nie widzi powodów dla których miałabym rezygnować z wyjazdu.
Więc tym bardziej nie przejmowalabym się 500 km jeśli oczywiście lekarz wyraża zgodę i ciąża przebiega prawidłowo:)👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.