Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kręgosłup boli mnie coraz częściej, najgorzej jak musze przez dłuższy czas cos robic z rękami wyciągnietymi fo przodu, gdy w święta pieklam placki to juz myslalam że sie przewróce, a nigdy wczesniej mnie nie bolał
Co do włosów, przetłuszczają mi sie mniej i nie wylatują aż tak wiec to plus, gorzej że po porodzie bede miala tłuste po 2 h i bedą mi garsciami wylatywac
Ja puki co z depilacją sobie radze, poprzednio do konca dawalam rade, niektóre dziewczyny korzystają z lusterekpamietam jak kiedys poszlam na wizyte tuż przed porodem a gin zamontowal w łazience takie wielgaśne lustro, cóż kiepski widok, moglam zobaczyc że na dole wyglądałam jak na pół wyliniały kot bo niektóre miejsca musialam jakos pominąć... -_-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 16:02
perfectangel85, Bąbelek1980, Zorganizowana:), nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Biedronka ja leżąca jestem więc wizyta u kosmetyczki odpada i muszę sobie radzić domowymi sposobami
Myśląc o ciąży nawet nie wpadłam na to żeby pomysleć o stałej depilacji typu laserowej. Teraz jest już za póżno.
Matka Rocku- ja chodzę jak typowa ciężarna i trochę mnie to śmieszy no ale cóż. Niedługo pewnie pewnie pożegnam się z widokiem własnych stóp dosłownie na wizytę będę się toczyćDobrze że mój dr taki kochany i pomaga mi się ubierać w gabinecie i brzuch mi wyciera bo tak, ubierałabym się z 15 minut- tym bardziej że ja i na samolot i na kozetkę wchodzę.
Dziewczyny co do zmiany płci to mój dr właśnie dlatego nie informował mnie w 13 tg co podejrzewa bo to jednak lubi się zmieniać. Cieszę się że teraz wie na pewno bo 3 lekarzy potwierdziło. -
Witajcie ja też po wizycie mamy "CHYBA dziewczynke" Pani doktor z powodu złej wodocznosci powiedziała tylko tyle- ale różowej wyprawki nie kazała kupować. Wiec nasza chyba dziewczynka ma 270 g
Liczę ze zmieni płeć na chyba chłopcazubii, Ja86, justa., ⚘Kwiatuszek, Bąbelek1980, Zorganizowana:), aswalda, joaska1985, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Ja jak kaczka jeszcze nie chodzę ale ostatnio mąż się śmiał, że brzuch wypycham do przodu jak rasowe ciężarówki
plecy od czasu do czasu się odzywają po długim siedzeniu, no i od dwóch dni na noc towarzyszy mi zgaga
Dzięki dziewczyny za info o lekarzachMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Princesska wrote:Magdalenka a to rzeczywiście wcześnie. U mnie w 13 tyg, 15 i 16 tyg mówili ze chłopak wiec mam nadzieje ze i na połówkowych nic sie nie zmieni
Pewnie zaskoczona jestes ? Czy nie nastawiałas sie ? Masz juz typy imion ? ❤
troche byłam zawiedziona, ale przynajmniej Hela bedzie miałą siostrzyczke. ja mam siostre rok młodsza i bardzo sie z tego ciesze, wiec mysle,ze i Hela bedzie kiedys zadowolona
wczoraj rozmawialismy,ze miał być Wojtuś. a dla dziewczynki jeszcze nie mamy.
w pierwszej ciaży też miał byc Wojtek i wyszła dziewczynka, także chyba nei pisany nam jest Wojtek
ja mam połówkowe 15 maja.i juz sie chyba nic nie zmieni.Princesska lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Kręgosłup boli mnie coraz częściej, najgorzej jak musze przez dłuższy czas cos robic z rękami wyciągnietymi fo przodu, gdy w święta pieklam placki to juz myslalam że sie przewróce, a nigdy wczesniej mnie nie bolał
Co do włosów, przetłuszczają mi sie mniej i nie wylatują aż tak wiec to plus, gorzej że po porodzie bede miala tłuste po 2 h i bedą mi garsciami wylatywac
Ja puki co z depilacją sobie radze, poprzednio do konca dawalam rade, niektóre dziewczyny korzystają z lusterekpamietam jak kiedys poszlam na wizyte tuż przed porodem a gin zamontowal w łazience takie wielgaśne lustro, cóż kiepski widok, moglam zobaczyc że na dole wyglądałam jak na pół wyliniały kot bo niektóre miejsca musialam jakos pominąć... -_-
Mam ten sam problem:/ właśnie leżę i odpoczywam bo pół dnia szylam i sprzatalam mąż z córką na spacerze.
A to dzisiejsze uszytki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f582c4d2280e.jpgbuka03, perfectangel85, Cameline, Lunka, ⚘Kwiatuszek, Bąbelek1980, aswalda, Biedronka7, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Śliczne brzuszki
Mój też już całkiem spory, czasem aż ucisk przepony daje o sobie znać.
U mnie ostatnio prawie nastąpiła zmiana płci - bolał mnie brzuch, pojechałam do innej lekarki pytam o płeć mówi dziewczynka. Ja zaczęłam się śmiać i mówię 2 tyg temu był chłopiec...I ona wtedy zaczęła szukać i znalazła siusiaka.
Więc pewnie pomyłka bierze się stąd, że akurat na wszystkich usg jest takie ułożenie, ktoś nie szuka więcej, głębiej i siusiaka nie ma
Co do ruchów Szymuś już działa regularnie w brzuchuKopniaki też już są
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd386afdac9c.jpgzubii, buka03, Ja86, Cameline, ⚘Kwiatuszek, Zorganizowana:), aswalda, joaska1985, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Hejka.
Śliczne brzuszki
Mój też już całkiem spory, czasem aż ucisk przepony daje o sobie znać.
U mnie ostatnio prawie nastąpiła zmiana płci - bolał mnie brzuch, pojechałam do innej lekarki pytam o płeć mówi dziewczynka. Ja zaczęłam się śmiać i mówię 2 tyg temu był chłopiec...I ona wtedy zaczęła szukać i znalazła siusiaka.
Więc pewnie pomyłka bierze się stąd, że akurat na wszystkich usg jest takie ułożenie, ktoś nie szuka więcej, głębiej i siusiaka nie ma
Co do ruchów Szymuś już działa regularnie w brzuchuKopniaki też już są
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd386afdac9c.jpg -
zubii wrote:Mam ten sam problem:/ właśnie leżę i odpoczywam bo pół dnia szylam i sprzatalam mąż z córką na spacerze.
A to dzisiejsze uszytki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f582c4d2280e.jpgale ekstra!
i ta czapeczka z uszami
zubii lubi tę wiadomość
-
natalka1988 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0eb03b19df.jpg
A to moj brzuszek:) jak narazie 3 kg na +Mam bardzo podobny do Twojego wielkością. U mnie rownież +3 kg
Musze chyba jeść mniejsze porcje, bo czuje jak by sie tam nic nie trawiło i chodzę pełna kilka godzin. To chyba przez ściśnięty żołądeka przecież bedzie jeszcze gorzej i powoli zgagi mi sie zaczynaja
a to dopiero początek 5 miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 18:38
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy