Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też Dreamy cały czas o Was myślę.
Jestem po wieczornej wizycie. Szymuś ok, waży już 570g
szyjka nadal ok 3cm, twarda, zamknięta, ale nadal zakaz ćwiczeń...
Przytyłam kolejne 2 kg, czyli razem 8,5....Będę się toczyć...
A naprawdę jem normalnie, więc taka widać moja natura...
Czy któraś z Was miała podwyższone leukocyty w moczu? Ja mam 47 (norma 0-15).
Lekarz powiedział, że skoro bakterii jest mało to wszystko w porządku/..
I teraz nie wiem bo oczywiście naczytałam się, że to może być infekcja itd...zubii, ⚘Kwiatuszek, Zorganizowana:), Niesia86, Cameline, Lisa85, Ja86, 0202oliwcia, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Dreamy wytrwałości i wiary..
Do mnie pilnie dzwonili z labo bo robilam dzis badania, ze piln kontakt z lekarzem bp tsh skoczylo z 3 do 5.1 nie wierze... biore tabsy odkad tylko mi to wykryli czyli jakis 8tydz... masakra. Nie wiem co oznacza taki wysoki poziom dla mnie i dla dziecka -
Smeg. Badanie moczu miałam dwa miesiące temu. Teraz lekarka wysłała moja próbkę do badania i jutro mam sie zgłosić i zapytac jaki antybiotyk zwalczy ta bakterie.
Dziękuję za rady, ale juz je stosuje, bo miałam ten problem od dłuższego czasu. Tabletki z żurawiny wtedy pomogły a jak zaszłam w ciążę to sobie nie radzą. Jak skończę antybiotyk to wezmę podwojna albo potrójna dawke żurawiny.
Aleksandraz. Nie wiedziałam, że furagine mozna w II trymestrze. Myślałam, ze całą ciążę nie wolno. A sama ja bierzesz czy lekarz zaleca? Bo jak ja sie zgłaszam do lekarza to nawet bez badania od razu dają antybiotyk (w UK).
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dreamy trzymajcie sie:-*
To ja chyba bije rekordy we wtrorek na wizycie 13 kg do przodu, slodkie kilogramy najwiecej poszlo w brzuch i cycki i najgorsze uda . Poprostu mlody zrobil sobie apartament
A jestem na diecie po krzywej wyszlo ze juz nie mam cukrzycy ale dzisiaj diabetolog sprowadzil mnie na ziemie ze ona nie znika :-[
Mi sie bardzo podoba Dominik i chyba tak zostanie :-* -
Dreamy bardzo mocno 3mam kciuki za synka!!duzo sily dla Was!
U mnie krzywa wyszla b.dobrze,cytologia ok,zeby zrobione.do przodu mam 7 kg.Za 2 tyg jedziemy nad morze☺nie moge sie doczekac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:07
Zorganizowana:), ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Tak mozna nawet na ulotce jest tak napisane ze tylko w drugim. Lekarz mi zlecil , zjadlam cale opakowanie poltora miesiaca temu i odpukac nie wrocilo. Bylyscie w biedronce ? Ja w swojej bylam cos 15 po 7 i byly z kazdego rodzaju po jednyn rozmiarze. Ogolnie polecam , leginsy super ☺
Annie1981 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja również po informacji od Dreamy, całą noc spać nie mogłam, ciągłe o tym myślałam. Prawda jest taka, że przez całą ciążę będziemy mieć obawy, a bo to problemy z tarczyca, nadciśnieniem, innymi naszymi dolegliwościami, obawy przed prenatalnymi, przed przedwczesnym porodem itp. Trzymajcie się dziewczynki i oby do przodu!
-
Aaa i jeszcze jedno , w biedronce bluzek i dresow tylko jedne kolory byly ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:47
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja mam na razie 3-4 kg na plusie...ale najgorzej jest z cyckami....zdecydowanie wolałam moje małe cycuszki...teraz to jakaś masakra, kupiłam staniki trochę ponad miesiąc temu i już są za małe ( specjalne ciążowe do karmienia)... sutki są duże, ciemnobrązowe, pełno żył...ech...nie podobają mi się;p A co to będzie później;p