Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-historia-tego-wczesniaka-podbila-serca-internautow,nId,1063421
W linku jest filmik o chłopczyku który też urodzil sie ważąc nie cale 700g i jest pokazane jak rośnie, jakie to maleństo, taki tyciu groszek, a po roku taki wesoły chłopiec! Bartuś też na pewno da rade i będzie się tak pięknie rozwijał!!!zubii, Zorganizowana:), nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Dreamy. Tak mi przykro. Trzymam kciuki, żeby cud nastąpił.
Wczoraj znowu dostałam antybiotyk na zapalenie pęcherza. To już 4ty w ciągu 2 miesięcy. Nie wiem jak sie tego pozbyć. Boję sie o maleństwo, chociaż lekarze mówią, że gorsza nieleczona infekcja.
Po całej tej kuracji antybiotykami zaczyna mnie swedziec na dole a lekarz dał mi tylko krem, którym wątpię, żebym sie wyleczyla.
Czy ktoras miała takie nawracajace zapalenie? Jakoś można tego uniknąć? Mi do głowy przychodzi tylko zacząć brać jeszcze więcej żurawiny.
Jeżeli chodzi o imiona to mi sie podoba Emilka a mężowi Laura. Oba są teraz bardzo popularne a niestety takiego bym nie chciała. Z tych mniej popularnych razem nam podoba sie Sara, ale nie jestem tak do końca przekonana.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, a miałaś robiony posiew moczu i pod tym kątem dobrany antybiotyk do bakterii? Jeśli nie, to warto zrobić. Ja przed ciążą nie rozstawałam się z furaginą, w ciąży też mnie dopadło, ale - odpukać - po posiewie i antybiotyku przeszło i na razie nie wraca. Też miałam infekcję mimo brania leków osłonowych, ale krem z aplikatorem dopochwowym pomógł. Przede wszystkim trzeba dużo pić Sikać od razu po seksie. Jeść tabletki z żurawiny (nie owoce, bo tam nie ma aż tyle składników, co w wyciągu), witaminę C, urosept.
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
Najczęściej infekcja doprowadza do pęknięcia pęherza. Dreamy trzymam z calego serca kciuki. Annie mnie co chwile lapie ale obylo sie bez antybiotyku , raz lykalam furagine bo w 2 trym mozna. Teraz rano lykam wit c 1000 i dwa razy zurawit ,
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dreamy, bardzo mocno trzymam kciuki za Waszego dzielnego Bartusia!
W necie można znaleźć dużo przykładów skrajnych wcześniaków z 23-25 tygodnia ciąży, które teraz, po kilku latach, prawidłowo się rozwijają.
Bądźcie wielkiej wiary i dobrej myśli! Współczesna medycyna z powodzeniem walczy nawet o najmniejsze dzieciątka.
Przesyłam ogrom ciepłych myśli, energii i wsparcia.
Bartusiu, walcz, kruszyno! -
Dreamy trzymam kciuki za Bartusia! Niech moc modlitwy będzie z Wami a mały rycerz dzielnie walczy!
Myślę, że na tym etapie to każda z nas ma takiego stresa, już tak daleko jestesmy a mimo wszystko jeszcze tyle zostało do tej bezpiecznej granicy
A moja córka ma na imię Mira.Daniel
-
Jakoś nie moge przejść do porządku dziennego po tej informacji Dreamy, naprawdę mocno wierze ze będzie dobrze!
Jestem dzisiaj po wizycie u lekarza, na szczescie wszystko w porządku. Tosia ma 560g co oznacza ze w ciągu 10 dni przybrała 200g. ❤justa., Rusałka*, Lisa85, Cameline, zubii, nowamamusia, ⚘Kwiatuszek, falka, Niesia86, mkl, Annie1981, Ja86 lubią tę wiadomość
-
Dreamy trzymam kciuki za Twojego Bartusia!
jak byłam w ciąży z synkiem to leciał program "Moje 600 gramów szczęścia" (pewnie można gdzieś obejrzeć na necie) - obejrzałam każdy odcinek - nawet nie wiesz jak silne potrafią być takie maluszki!💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧