Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Już jestem po kontroli, szyjka stoi w miejscu
dalej ma 2,7 cm. Jestem trochę spokojniejsza bo póki się nie pogarsza to mam większą szanse za zaliczenie szkoły
miałam robione ktg na skurcze (jakoś tak to się nazywa
) i wszystko ładnie pięknie.. nic nie wykazało
a o pessar pytałam i niestety nie zda egzaminu w moim przypadku.
natty85, Lisa85, zubii, ⚘Kwiatuszek, nowamamusia, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
My juz po wizycie
szyjka 4.5 cm Antosia ma juz 720g Niestety znowu rece na twarzy i fotki nie mamy
jak tak dalej pojdzie to zadnej fotki 3d nie bedzie no ale trudno wazne ze wszystko ok:)
Princesska, shelby*, Lisa85, zubii, smeg, ⚘Kwiatuszek, aswalda, nowamamusia, Zorganizowana:), Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:My juz po wizycie
szyjka 4.5 cm Antosia ma juz 720g Niestety znowu rece na twarzy i fotki nie mamy
jak tak dalej pojdzie to zadnej fotki 3d nie bedzie no ale trudno wazne ze wszystko ok:)
jak pomyśle ze te wszystkie nasze forumowe dzieci kiedyś miały po jednym centrymetrze to aż się łezka w oku kręci
jak czytam o tak długiej szyjce czuje się jak tykająca bomba Ahahaha
Przeniosłam się na kilka dni do rodziców. Zawsze większa pomoc przy codziennych czynnościachi pogoda taka piękna, można na balkonie się trochę podsmażyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 11:17
perfectangel85, natty85 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
To co jaki czas masz kontrole tej szyjki ? Monako tez ma skurcze a pessar sie trzyma. No ale co gin to inna opinia. Ja mam zamiar isc na wizyte dopiero 13 czerwca....ciekawe czy dotrwam bo znajac zycie pojde wczesniej
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Princesska wrote:Jaka duża dziewczynka ! Super
jak pomyśle ze te wszystkie nasze forumowe dzieci kiedyś miały po jednym centrymetrze to aż się łezka w oku kręci
jak czytam o tak długiej szyjce czuje się jak tykająca bomba Ahahaha
Przeniosłam się na kilka dni do rodziców. Zawsze większa pomoc przy codziennych czynnościachi pogoda taka piękna, można na balkonie się trochę podsmażyć
Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Natty85 obecnie nie wiem ale 18 maja 530 ważył
to teraz pewnie z 600-coś ma
Magdalenka czas leci nie wiadomo kiedy, pomysl ze jeszcze 14-15 tyg i już będzie po wszystkimjuż mniej jak więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 13:58
zubii lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
A u mnie dziś studniówka
Rozmawiałam dziś z koleżanką, która rozważa poród w prywatnym szpitalu. Okazuje się że taka przyjemność kosztuje ok 9tyś., a więc sporo. W cenie gwarantują znieczulenie i opiekę położnej. Do tego warunki hotelowe i menu do wyboru.
Jak dla mnie to za drogo, ale kto bogatemu zabroni
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Justa ja trochę patrzyłam na takie porody prywatne i gdybym miała luźniejsze pieniądze chciała bym skorzystać, ale wychodzę z założenia ze można je przeznaczyć na lepsze cele
a medicoverze za chyba 5 tys masz poród z położną, za 8900 rodzisz przy lekarzu SN albo cc. A jakie jedzenie tam dostajesz
bajka. W sumie za tyle kasy nie dziwne.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
A my dziś wchodzimy w 26 tydzień, za 4 dni studiówka a za 2 tygodnie 3 trymestr wow!
mały szaleje coraz bardziej, momentami cały brzuch mi chodzi
Też planuję masować krocze, muszę się zagłebić w temat, od kiedy, jak i czym. A tak z ręką na sercu, ćwiczycie mięśnie Keagla? U mnie systematyczność leży w tym temacie, a chyba od pęknięcia bardziej się boję nie trzymania moczu
Wrzucam brzuchowy update 25+0 ft 20+0
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/758159aaacd8.jpgRusałka*, ⚘Kwiatuszek, Lisa85, Annie1981 lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
natty85 wrote:My juz po wizycie
Natty, moja Tosia tez do tej pory nie dała sobie zdjęcia zrobić - majta łapkami w trakcie badania jak wściekła i nie idzie jej złapać "w kadrze" hehe
Czyżby rosły nam urwipołcie?natty85 lubi tę wiadomość
-
Mnie dopadl bol zeba. I to jeszcze pechowo bo moja dentystka moglaby na chwile podskoczyc do gabinetu ale jest akurat w Bieszczadach. Dam rade wytrzymac do poniedzialku , zawsze jak cos mnie zaczyna bolec to w sobote albo niedziele :d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hihi chyba Antosie tak mają
Rusałka*, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤