X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
Odpowiedz

Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡

Oceń ten wątek:
  • Domiś91 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bellA wrote:
    Czesc Dziewczyny. My wracamy w dwupaku do domu jeszcze😁 tak myslalam ze nas przetrzymywać będą 🫣
    W czwartek kolejne KTG.. dziś mnie przebadały i szyjka przepuszcza palec takze cos sie moze zadzieje samo 🫣 mam taką nadzieję..

a jak u reszty jeszcze w dwupaku i tych ktore juz maja swoje skarby przy sobie ?❤️

Milego dzionka 🩷
    No way! Byłam pewna, ze na terminie Cie juz zostawią! Mnie rano zabolal brzuch i zbyt szybko sie ucieszyłam, ze sie dzieje 😂

preg.png
  • bellA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiś91 wrote:
    No way! Byłam pewna, ze na terminie Cie juz zostawią! Mnie rano zabolal brzuch i zbyt szybko sie ucieszyłam, ze sie dzieje 😂
    A ja wlasnie gdzies czulam wraz z mama moja ze wroce jeszcze 😅😅 i wykrakalysmy. Zobaczymy co czwartek przyniesie 🫣 trzymam kciuki za te w dwupaku moze ktoras bedzie przede mna 😅😁🤞

35👱‍♀️ 37🧔‍♂️

06.01 ⏸️ 😍
    🩺17.01.25 - jest Pęcherzyk 🤞
    🩺07.02.25 - mamy 💓🥹 2cm Małego czlowieka.
    🩺14.02.25. - 3cm naszego Bejbiczątka🥰 rosnę !
    🩺07.03.25 - Prenatalne 13+0- , 6,8 cm Bejbiczka. prawdopodobnie dziewczynka.🩷
    🩺14.03.25 - na 100% 🩷 ,rośniemy !
    Wyniki Pappa - niskie ryzyka🤞
    🩺10.04.25 - 17+4 214g szczęścia 🥹🩷
    🩺25.04.25 -II Prenatalne - 337g zdrowej 🩷
    🩺09.05.25 - wszystko ok🩷
    🩺06.06.25 - 775g 🩷 25+4
    🩺27.06.25 - 1214g 🩷 28+4
    🩺14.07.25 - 2kg 😱 🩷31+0
    🩺11.08.25 - 2.5 kg 🩷- 35+0
    🩺29.08.25 - 3070🩷 37+4
    🩺12.09.25 - 3280🩷

🏥- 16.09.2025 -⏰️ czekamy na Ciebie 😍😍😍

preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na rozwój sytuacji 🤞🏻

👩30👨31
    👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ stabilna niedoczynność tarczycy
    ❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
    💙2025
    age.png
  • Paulines Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    O rany 😮‍💨 no zupełnie poprzestawiane ma priorytety 🤦🏻‍♀️ ściskam i wiem, że to co napiszę "łatwo powiedzieć", ale skoro wiesz, że tacy są, spróbuj mieć na to bardziej wywalone.... Wobec kogo nie masz oczekiwań, ten nie może Cię zawieść 🤷🏻‍♀️ Zwłaszcza że Mąż Cię wspiera 👍🏻🥰 a oni mieszkają gdzieś blisko czy jesteście w ogóle na dystans? Pytam, bo niestety nie pamiętam, przepraszam.

Trzymam kciuki za Dziewczyny, które jeszcze poród mają przed sobą 🤞🏻😘💖 kto jeszcze został na "placu boju"? Jak się czujecie? 💓

No i powodzenia też dla wszystkich Mam ❤️

Spokojnego miłego dnia 🥰

Mają w sumie do nas koło godziny więc taka bezpieczna w miarę odległość 🙈

02.01.2025 🩷⏸️

28,31🐶🩷
‹‹ 1171 1172 1173 1174 1175
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ