X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
Odpowiedz

Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡

Oceń ten wątek:
  • aglo Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulines wrote:
    Chcecie się pośmiać ?😅 mam bardzo specyficznych teściów tacy ludzie „ z wyższych sfer” tzn ten typ którym się wydaje że są lepsi od innych zwłaszcza teść, bo pracuje w telewizji więc co to nie on. Najpierw koniecznie chcieli przyjechać do szpitala w odwiedziny na drugi dzień po porodzie i to o godzinie 21 bo czemu nie🫣 a teraz tydzień po porodzie cisza o nic nie pytają nie interesują się pierwszym wnukiem( nie żeby mi to przeszkadzało) ale za to teść wczoraj napisał do męża uwaga…żebyśmy rozważyli zmianę imienia bo on jako specjalista od komunikacji uważa że obecne imię plus nazwisko będzie się źle wymawiać i zniszczymy dziecku życie. Mąż napisał żebyś oficjalnie mały zarejestrowany na co teściu coś w stylu że eh nie znamy życia i powinniśmy posłuchać mądrzejszych

🙈🙈

O matko 🤣 co za koleś 🤦‍♀️

Paulines lubi tę wiadomość

34l. 👧 36l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.11 - syn 🩵 35+2tc
    2025.08 - syn 🩵 37+2tc

age.png

age.png
  • Domiś91 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulines wrote:
    Chcecie się pośmiać ?😅 mam bardzo specyficznych teściów tacy ludzie „ z wyższych sfer” tzn ten typ którym się wydaje że są lepsi od innych zwłaszcza teść, bo pracuje w telewizji więc co to nie on. Najpierw koniecznie chcieli przyjechać do szpitala w odwiedziny na drugi dzień po porodzie i to o godzinie 21 bo czemu nie🫣 a teraz tydzień po porodzie cisza o nic nie pytają nie interesują się pierwszym wnukiem( nie żeby mi to przeszkadzało) ale za to teść wczoraj napisał do męża uwaga…żebyśmy rozważyli zmianę imienia bo on jako specjalista od komunikacji uważa że obecne imię plus nazwisko będzie się źle wymawiać i zniszczymy dziecku życie. Mąż napisał żebyś oficjalnie mały zarejestrowany na co teściu coś w stylu że eh nie znamy życia i powinniśmy posłuchać mądrzejszych

🙈🙈
    Okej, myslalam, ze juz mnie nic w zyciu nie zaskoczy 🙈

Paulines lubi tę wiadomość

preg.png
  • Szosz Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulines wrote:

🙈🙈
    Czekaj… co?! Będzie się źle wymawiać i zniszczycie dziecku życie?! 🫣🫣🫣🫣 nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby tak gadać

👩🏻 36 + 👦🏻 36 + 🧒🏻 4 + 🐶❤️ + 👶🏻 🩷 23.08.2025
‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ