Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie wrote:W związku z moim powrotem i w końcu normalnym zasięgiem oraz Internetem mogę z powrotem kontynuować statystyki 😂👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🐣✨07.09.2025 -
bellA wrote:Ja czekam na ten magiczny wtorek.. moze cos sie ruszy . Bo poki co nic a nic..☹️
bellA lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🐣✨07.09.2025 -
purplerain wrote:No całe szczęście, tęskniłam 🤗 Jaki mamy stan na ten moment? 🤓
42 bobasy.
Chłopcy: 18
Dziewczynki: 24
Porody CC: 23
Planowane CC: 9
Nieplanowane CC: 14
Indukcja porodu SN zakończona CC: 8
Spontaniczny poród SN zakończony CC: 6
Porody SN: 17
Udana indukcja porodu: 10
Spontaniczny poród zakończony SN: 7
Planowane indukcje porodu SN (bez względu na zakończenie): 18Azalea 🌸, bellA, truskawki981, purplerain lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Mamusie! My już również rozpakowane:) Zoja urodziła się wczoraj po indukcji PORODU SN
waży 2940 i ma 51 cm, pierwsza nocka była praktycznie przespaną, ciężko było przystawić do piersi, a w ciągu dnia śpiąca królewna zamieniła się w pijawkę 😅 ja czuję się dobrze, ale ból brzucha i brodawek jest już dość męczący, mam nadzieję że jak wyjdziemy do domku to wszystko wróci do normy. Czy któraś z Was również odczuwała silny ból w biodrach? Niby u mnie trzeci poród ale człowiek już nie pamięta czy przy poprzednich też tak wszystko bolało 🤷 trzymam kciuki za pozostałe 😊
Azalea 🌸, bellA, truskawki981, purplerain, Agusia246, iiyama lubią tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
aneta.be wrote:Witam wszystkie Mamusie! My już również rozpakowane:) Zoja urodziła się wczoraj po indukcji PORODU SN
waży 2940 i ma 51 cm, pierwsza nocka była praktycznie przespaną, ciężko było przystawić do piersi, a w ciągu dnia śpiąca królewna zamieniła się w pijawkę 😅 ja czuję się dobrze, ale ból brzucha i brodawek jest już dość męczący, mam nadzieję że jak wyjdziemy do domku to wszystko wróci do normy. Czy któraś z Was również odczuwała silny ból w biodrach? Niby u mnie trzeci poród ale człowiek już nie pamięta czy przy poprzednich też tak wszystko bolało 🤷 trzymam kciuki za pozostałe 😊
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🐣✨07.09.2025 -
aneta.be wrote:Witam wszystkie Mamusie! My już również rozpakowane:) Zoja urodziła się wczoraj po indukcji PORODU SN
To powyższe dane lekko nieaktualne 😂
Gratulacje ❤️ ja jestem tą osobą co odczuwa ból bioder i tyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:48
-
Suzie wrote:42 bobasy.
Chłopcy: 18
Dziewczynki: 24
Porody CC: 23
Planowane CC: 9
Nieplanowane CC: 14
Indukcja porodu SN zakończona CC: 8
Spontaniczny poród SN zakończony CC: 6
Porody SN: 17
Udana indukcja porodu: 10
Spontaniczny poród zakończony SN: 7
Planowane indukcje porodu SN (bez względu na zakończenie): 18
To w sumie przerażające że na 40 porodów tylko 7 to spontaniczne SN... -
Gratulacje!
Mnie biodro bolało przed porodem, po porodzie mi w miarę przeszłoaczkolwiek powiem Ci, że ta rekonwalescencja po porodzie nr 3 jest dla mnie najgorsza, i boli najmocniej i najdłużej, i cieknie ze mnie najmocniej, i mam najmniej siły.
-