Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Amandi_ wrote:Dzięki za słowa wsparcia. Mam w głowie, że lepiej teraz niż później.
Deyansu, Amandi_ lubią tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💗 31.01.2025 -
Amandi_ wrote:To ja już.
Ciąg niefortunnych zdarzeń.
Poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, brak czynności serca. A człowiek się prenatalnych obawiał 😐
Trzymam mocno kciuki za resztę.
Przykro mi 😢🫂Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, brak czynności serca. A człowiek się prenatalnych obawiał 😐
Jezu... 🥺 ogromnie wspolczuje.. wiem co czujesz.
Mocno przytulam😔💗Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Czulas sie jakos dziwnie .. badz inaczej , jakby nie w ciazy czy cos ? Co by mogło wskazywać na to?😔
Jeszcze raz mocno tule💓Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Bardzo mi przykro 😞Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Jej, tak mi przykro, że przez to przechodzisz 🙁 żadne słowa tu nie pomogą. Daj sobie czas teraz, mam nadzieję, że przyszłość przygotowuje dla Ciebie dużo dobra!Amandi_ lubi tę wiadomość
👩🏻 36 + 👦🏻 36 + 🧒🏻 4 + 🐶❤️ +…
Czekamy na ciąg dalszy
Termin: 30.08.2025 🩷 -
truskawki981 wrote:12:20 🙂 wcześniej jeszcze pobieranie krwi na Pappa.
a Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:40
-
Jezu, wybacz, chciałam wcisnąć cytuj i mi się wcisnęło lubię.
Zdecydowanie nie lubię, bardzo mi przykro, przytulam ♥️Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Hejo ☺️ ja juz po
6,73 cm szczęścia dzisiaj fikało w moim brzuchu 🙂 na 80% dziewczynka 🥰🩷 FHR 162, NT 1,6mm
Lekarz po kolei tlumaczyla mi co pokazuje, sprawdzała kazdy narzad po kolei i tlumaczyla co widzi. Liczylismy wspolnie z mężem paluszki 🥰 widac bylo dosłownie wszystko, kregoslup, stopy, pęcherz i żołądek 🙂 Taka miniaturka czlowieka 😆
USG mialam przez brzuch ale tez robila przez pochwe jak chciała coś lepiej zobaczyć.
Krew na Pappe pobrana po badaniach 🙂 wyniki za tydzień 🙃
Jestem soooo happy! Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu 🙂abrakadabra, Hajkonk, purplerain, Suzie, Deyansu, Engel, Azalea 🌸, Bella93, Nova37, truskawki981, promykk, Majka92, Szosz, Twilight, Abby10, PaulinaLexi, Filcek, Naya00, Agusia246, Joa.szym lubią tę wiadomość
-
Ano i termin z USG na 8.09, prosba o dopisanie 😘🙃
-
Mischava wrote:Hejo ☺️ ja juz po
6,73 cm szczęścia dzisiaj fikało w moim brzuchu 🙂 na 80% dziewczynka 🥰🩷 FHR 162, NT 1,6mm
Lekarz po kolei tlumaczyla mi co pokazuje, sprawdzała kazdy narzad po kolei i tlumaczyla co widzi. Liczylismy wspolnie z mężem paluszki 🥰 widac bylo dosłownie wszystko, kregoslup, stopy, pęcherz i żołądek 🙂 Taka miniaturka czlowieka 😆
USG mialam przez brzuch ale tez robila przez pochwe jak chciała coś lepiej zobaczyć.
Jestem soooo happy! Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu 🙂Mischava lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💗 31.01.2025 -
Mruczka wrote:Hejka dziewczyny!
Czytelniczką tego wątku jestem już od kilku tygodni, ale dopiero teraz odważyłam się napisać.
19.01 zobaczyłam ⏸️ i nie mogłam uwierzyć. To tylko dwie próby tak naprawdę i już jestem w ciąży?! 🤰🏻
W sierpniu lekarka postawiła diagnozę PCOS, we wrześniu stwierdziła cykl bezowulacyjny, więc przewróciłam swoje życie do góry nogami.
Zmieniłam styl życia, trening, dietę i suplementację. Jako, że jestem trenerką i psychodietetyczką byłam w stanie zrobić to samodzielnie.
24.01 inna Pani doktor stwierdziła, że jest pęcherzyk ciążowy a po PCOS ani śladu!
5.02 był już zarodek i ❤️
25.02 ponad 3cm zarodka!
Generalnie czuję się mocno zmęczona, mdłości atakują kiedy nie jem regularnie, pomimo tego że jestem na Bonjesta. Mam nadzieję że zaraz to się skończy 🥴
Cieszę się, że mogę tutaj być i czytać Wasze historie 💞
Hej!
P.S. wow! Szanuje za zmianę i uregulowanie PCOS stylem zycia. Ja zrobiłam podobnie jak poroniłam- mimo, ze nie nigdy nie mialam problemow hormonalnych ani nie jestem psychodietetykiem ani trenerka to dużo czytałam i wprowadziłam zmiany w diecie/ suplementacji profilaktycznie przed ciążą -
Ściskam Cię mocno ❤️
Wiem co czujesz, daj sobie czas i dbaj o siebie 🙂
Po burzy zawsze wychodzi slonce 🌈☀️Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Jestem soooo happy! Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu 🙂
Wpisać płeć na 1 stronę czy jeszcze chcesz zaczekać na potwierdzenie? 😅 -
Amandi bardzo mi przykro🥺
Trzymam kciuki, żebyś doczekała się swojego tęczowego malucha jak już będziesz gotowa🌈Amandi_ lubi tę wiadomość
-
Mój mąż ciągle myśli że też będzie taki suprise jak się urodzi bo doktor powiedział że te 10% zostawia sobie na poród więc nam daje 90😂😂
@Azalea mi też możesz wpisać dziewczynkę me pierwsza stronę ☺️
patrząc też na moje objawy i inne pierdoły jak wróżenie z obrączki czy kalendarz chiński ( wiem że to zabobon ) nie ma bata, musi już zostać dziewczyną, mamy już pierwsze ubranka i imię 😊Azalea 🌸, Mischava, Deyansu, Bella93 lubią tę wiadomość
👩💼29l
🤵♂️35l
10.2024 rozpoczęcie starań
💊 PrenaCare Start Ona i On
🩺17.11.2024 cytologia OK
⏸️04.01.2025 🤞
07.01 beta hcg 2758 mlU/ml.
10.01 beta hcg 7412 mlU/ml
🩺07.01 5+4 pęcherzyk 4.81mm 🥹
🩺 15.01 6+5 CRL 0,53cm i bijące ❤️
🩺24.01 8+0 CRL 1,6cm fasoli!
🩺26.02 12+5 USG I trymestru CRL 5,93cm 🩷
🩺26.03 16+5 wizyta
🩺25.04 20+6 USG II trymestru -
Jestem soooo happy! Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu 🙂
U mnie nie było liczenia paluszków, nawet za dobrze ich tam nie było widać. Miałam wrażenie, że u mojego gina prywatnie to było więcej szczegółów na ekranie widać jak był połowę mniejszy bejbik. 🥴
A jak reszta prenatalnych? Suzie, Engel? 🤞🤞Mischava lubi tę wiadomość
-
Jestem soooo happy! Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu 🙂Mischava, Deyansu lubią tę wiadomość
👩🏻 36 + 👦🏻 36 + 🧒🏻 4 + 🐶❤️ +…
Czekamy na ciąg dalszy
Termin: 30.08.2025 🩷