Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
bellA wrote:Skad ja to znam
takze to normalne.. U mnie też się tak brzuch stawia.. ^^
I nic się nie dzieje?pytałam o to lekarza kilka dni temu, posprawdzał wszystko i było ok, kazał się tym jakoś bardzo nie przejmować. Schizuje ze może się zacząć od tego skracać szyjka itp🙈 ale u mnie się tak dzieje tylko lezac może raz/dwa razy dziennie
Rozpoczynamy 4cs 💪
27,30 🐶🩷
Omega norsan, magnez, jod, colostrum, femme complex,Nac,wit D, ziola ojca sroki, olej z wiesiołka. -
Paulines wrote:I nic się nie dzieje?
pytałam o to lekarza kilka dni temu, posprawdzał wszystko i było ok, kazał się tym jakoś bardzo nie przejmować. Schizuje ze może się zacząć od tego skracać szyjka itp🙈 ale u mnie się tak dzieje tylko lezac może raz/dwa razy dziennie
Paulines lubi tę wiadomość
1;20716;93 -
Dzięki dziewczyny za uspokojenie, pierwsza ciaza i nie wiem po co na siłę doszukuje się nieprawidłowości, a czytanie internetu jak pewnie same wiecie robi sieczke z mózgu😬Rozpoczynamy 4cs 💪
27,30 🐶🩷
Omega norsan, magnez, jod, colostrum, femme complex,Nac,wit D, ziola ojca sroki, olej z wiesiołka. -
W końcu miałam czas nadrobić co pisałyście 😃
My od czwartku do soboty na działce pracowicie działaliśmy. Aż czasami musiałam odsapnąć bo brzuch się stawiał od nadmiaru 😅 Ale tak to jest jak się rzuci jak szczerbaty na suchary 🤣 A siedziec nie umiem 🤷♀️ Generalnie pogoda u nas była super, więc wjechał grill i chill też był 😁
W sobotę wycieczka na SOR też była bo mąż coś sobie w nogę zrobił na działce i zaczęła puchnąć jak szalona. Także weekend majowy ciekawy 😆
Dziś całkowity odpoczynek robimy, bo w poniedziałek do pracy trzeba iść.
Co do libido, to moje zawsze było wysokie, a w ciąży to w ogóle wystrzeliło w kosmos i tak się utrzymuje cały czas 😁 A że przeciwwskazań brak, to tym bardziej korzystamy 😁
Mi też brzuch czasem tak z jednej strony trwadnieje/robi się dziwny. Ale to dziecko się rozpycha i układa z tej jednej strony. Bo typowe skurcze to nie są 😃Paulines, Engel, Amandi, Filcek lubią tę wiadomość
-
Naya00 wrote:W końcu miałam czas nadrobić co pisałyście 😃
My od czwartku do soboty na działce pracowicie działaliśmy. Aż czasami musiałam odsapnąć bo brzuch się stawiał od nadmiaru 😅 Ale tak to jest jak się rzuci jak szczerbaty na suchary 🤣 A siedziec nie umiem 🤷♀️ Generalnie pogoda u nas była super, więc wjechał grill i chill też był 😁
W sobotę wycieczka na SOR też była bo mąż coś sobie w nogę zrobił na działce i zaczęła puchnąć jak szalona. Także weekend majowy ciekawy 😆
Dziś całkowity odpoczynek robimy, bo w poniedziałek do pracy trzeba iść.
Co do libido, to moje zawsze było wysokie, a w ciąży to w ogóle wystrzeliło w kosmos i tak się utrzymuje cały czas 😁 A że przeciwwskazań brak, to tym bardziej korzystamy 😁
Mi też brzuch czasem tak z jednej strony trwadnieje/robi się dziwny. Ale to dziecko się rozpycha i układa z tej jednej strony. Bo typowe skurcze to nie są 😃
No ja w momencie jak mam takie wybrzuszenie po jednej stronie to nie wydaje mi się zeby ten brzuch był jakiś mega twardy , owszem trochę napiety ale nie określiłabym tego jako "kamien"Rozpoczynamy 4cs 💪
27,30 🐶🩷
Paulines wrote:I nic się nie dzieje?
pytałam o to lekarza kilka dni temu, posprawdzał wszystko i było ok, kazał się tym jakoś bardzo nie przejmować. Schizuje ze może się zacząć od tego skracać szyjka itp🙈 ale u mnie się tak dzieje tylko lezac może raz/dwa razy dziennie
Ja już tak mam hmm ze dwa miesiące.. I mam się dobrze 🙈 takze chyba to nic groźnego . A szyjka w porządku.Paulines lubi tę wiadomość
34👱♀️ 36🧔♂️
06.01 ⏸️ 😍
🩺17.01.25 - jest Pęcherzyk 🤞
🩺07.02.25 - mamy 💓🥹 2cm Małego czlowieka.
🩺14.02.25. - 3cm naszego Bejbiczątka🥰 rosnę !
🩺07.03.25 - Prenatalne 13+0- , 6,8 cm Bejbiczka. prawdopodobnie dziewczynka.🩷
🩺14.03.25 - na 100% 🩷 ,rośniemy !
Wyniki Pappa - niskie ryzyka🤞
🩺10.04.25 - 17+4 214g szczęścia 🥹🩷
🩺25.04.25 -II Prenatalne - 337g zdrowej 🩷
🩺09.05.25 - wizyta ⏳️
-
Paulines wrote:No ja w momencie jak mam takie wybrzuszenie po jednej stronie to nie wydaje mi się zeby ten brzuch był jakiś mega twardy , owszem trochę napiety ale nie określiłabym tego jako "kamien"
No więc jeśli nie jest cały twardy jak kamień to na pewno nie skurcze 😃 normalne jest, że jak dziecko się tam przeciąga czy gimnastykuje to zrobi się brzuch trochę twardszyPaulines lubi tę wiadomość
-