X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
Odpowiedz

Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡

Oceń ten wątek:
  • Moirane Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hajkonk wrote:
    Ja też po niewyspanej nocy 🫩
    Do późna oglądaliśmy filmy z mężem i na maxa chcieliśmy wykorzystać ostatni wieczór we dwoje a wyszło tak że on padł o północy a mnie jakiś natłok myśli dopadł, że płakałam do 4 i nie wiem dlaczego. Czy z obawy że sobie nie poradzę z młodą, czy z obawy że nie wiem co mnie czeka, czy dlatego że jak wróci to będziemy mieć nowe życie a może nie poczuje tego samego do Klary co ja bo nie będzie go przy narodzinach i z tęsknoty.. straszne to było, koniec końców wstałam! Cała spuchnięta i wściekła nie wiem nawet dlaczego.
    Zawsze przeżywam te wyjazdy, zawsze wiedziałam co mnie czeka mniej więcej już na jakim etapie rozłąki i zawsze cholernie tęsknię ale nigdy nie w takich okolicznościach.. no nic.
    Dobrego dnia dziewczyny dla Was!
    Mój dziś raczej będzie należał do tych najgorszych…
    Dasz sobie radę zobaczysz 😘 dużo to intuicja Cię poniesie💓
    Co do męża podobno większość facetów na początku czuje lekki dystans, nawet kiedyś fajny podcast słuchałam że mężczyźni zaczynają dopiero coś czuć czy do nich dochodzić koło tego 6 miesiąca życia kiedy jest już ten kontakt wzrokowy lepszy, interakcje uśmiechy itd... my kobiety w większości od razu po porodzie mamy przypływ miłości, hormony tak działają 😉

Deyansu, PaulinaLexi lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei uważam, że fotelik powinien być właśnie nowy i zaufanej marki z dobrymi testami ADAC. Dla mnie bezpieczeństwo to podstawa. Nie wyobrażam sobie kupić fotelik dla dziecka (obojętnie jaki rozmiar) od kogoś kogo nie znam. Ewentualnie z pewnego źródła.. Choc uważam, że inne rzeczy można kupić używane -nie wszystkie oczywiscie- ale fotelik powinien być nowy.
    Już ktoś pisał właśnie na temat nowych i używanych rzeczy. Też jestem zdania że fotelik, materac oraz buty to muszą być rzeczy nowe.

My jeszcze nie wybraliśmy fotelika co prawda, bo chcemy zobaczyć jak leży w samochodzie razem z bazą, ale mamy swoich faworytów.
    Prawdopodobnie za tydzień pojedziemy przymierzać, tylko u nas to skomplikowane trochę będzie, bo mamy 2 zupełnie różne samochody i po cichu liczę że uda się dopasować 1 fotelik do tych aut, żeby kupić tylko 2 bazy, a nie dwa komplety fotelików z bazą. 🫣

Tymczasem skończyłam sprzątać, odpoczęłam chwilę i zaraz wyciągam maszynę do szycia, bo muszę poskracać za długie nogawki w spodniach, a już kilka par się nazbierało.

Dobrego wieczoru 🙃

sarenka95, Deyansu, LauraTomek, Marcysia1990, Bella93, sofiz lubią tę wiadomość

• Valie05 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ale się najadłam strachu dzisiaj. U nas burza z gradem zerwała się około 15.30. Akurat przysypiałam sobie na moją popołudniową drzemkę. Nagle dzwoni mój tata, że są na zakupach z mamą i żeby szybko zamknęła okno w ich sypialni, bo parkiet ucierpi. Lecę szybko do pokoju nawet niezauważając się podłoga jest już mokra. Poślizgnęłam się i wyrżnęłam na plecy. Uderzyłam się w głowę.
    Na szybko pojechaliśmy na mały, powiatowy SOR. Mam lekkie wstrząsienie i mam odpoczywać. Z synem wszystko ok. Już w samochodzie ładowałam batoniki, żeby poczuć jego ruchy.

LauraTomek lubi tę wiadomość

👩🏼 91’ (34)
    Amh-1.6 (07.2024); hormony (dostinex - hiperprolaktynemia) ✅ tarczyca, insulina ✅ hipoglikemia reaktywna ❌ ; MUCHa ✅ Wit. D, B12, homocysteina, ferrytyna ✅ Kariotypy cytokiny❓ immunofenotyp ✅ komórki NK ✅ przewlekłe EBV ❌ trombofilia❌ ; CD138 ✅ Bx i 4/5 KIRów ✅

🧔🏻‍♂️ 89’ (36)
    usunięte żylaki powrózka nasiennego ✅ - brak poprawy; ciężki czynnik męski

1 IVF - Oviklinika Waw
    08.2024 3 🥚 -> 2 ❄️
    27.11.2024 transfer, blastka 4.2.2 ❌ EG + AH + Neoparin + smoflipid
    27.12.2024 transfer, blastka 3.2.2 EG + AH + Neoparin + Hydroxychlorquine
    6dpt-36; 8dpt-91; 12 dpt-361; 14 dpt-905; 20 dpt GS 1,11 YS 0,22 22 dpt-13901; 27 dpt-33512; 28 dpt-CRL 5mm i  ❤️ 8tc+3-CRL 1,9cm; 9tc+3 CRL 2,7 cm; 12tc+3 prenatalne ok CRL 5,8 cm 🩵

preg.png
  • sarenka95 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:
    Jezu ale się najadłam strachu dzisiaj. U nas burza z gradem zerwała się około 15.30. Akurat przysypiałam sobie na moją popołudniową drzemkę. Nagle dzwoni mój tata, że są na zakupach z mamą i żeby szybko zamknęła okno w ich sypialni, bo parkiet ucierpi. Lecę szybko do pokoju nawet niezauważając się podłoga jest już mokra. Poślizgnęłam się i wyrżnęłam na plecy. Uderzyłam się w głowę.
    Na szybko pojechaliśmy na mały, powiatowy SOR. Mam lekkie wstrząsienie i mam odpoczywać. Z synem wszystko ok. Już w samochodzie ładowałam batoniki, żeby poczuć jego ruchy.

Ojejku, ale się stresu najadlas.. dobrze,że pojechaliście na sor. Odpoczywaj ❤️

2020 🧒💙

⏸️ 09.01
    🩺 20.01 pęcherzyk ciążowy i zalążek zarodka🤞
    🩺 06.02 CRL 1.7 cm, mamy 🩷
    🩺 27.02 4,4cm człowieka ❤️
    🩺04.03 I USG prenatalne 5,7 cm człowieka, anatomicznie ok ✅
    Test Pappa - niskie ryzyka wad genetycznych, podwyższone ryzyko stanu przedrzucawkowego, 1:53
    🩺 31.03 13 cm, 140 g , córeczka 🩷
    🩺 28.04 19 cm, 350 g 🌸
    🩺 06.05 II USG prenatalne, wszystko ok ✅
    🩺 26.05 🩷650g ✔️
    🩺16.06 1040 g ⚖️🎀
    🩺07.07 1600g 🌷🩷
    🩺 11.07 III USG prenatalne, wszystko 🆗🍀, 1800 g🧸
    🩺24.07
    🩺18.08
    🩺01.09
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:

🤯😓 Rany.... odpoczywaj i szybko dochodź do siebie 🙏🏻🩷 dobrze, że to nic poważniejszego, jak to czytałam to aż krzyknęłam 🫣 dużo zdrowia dla Was 😘

👩🏻 39
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 lewy jajowód ❌, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki XII.24

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 💒10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - stymulacja Clo + Ovitrelle 👎🏻😵‍💫
    8-12. 2024 -> diagnostyka
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm 26.02 CRL 5,5 cm
    04.03 7 cm Człowieka, chyba ♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera
    28.05. 832 g Akrobaty 🤸🏻‍♀️
    18.06. 1,25 kg Chłopa 🤗
    24.06. 🧬 Wszystko 👍🏻
    16.07. 1978 g Faceta z czuprynką 🧒🏻

preg.png
  • promykk Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naya00 wrote:
    Prawdopodobnie za tydzień pojedziemy przymierzać, tylko u nas to skomplikowane trochę będzie, bo mamy 2 zupełnie różne samochody i po cichu liczę że uda się dopasować 1 fotelik do tych aut, żeby kupić tylko 2 bazy, a nie dwa komplety fotelików z bazą. 🫣
    W britax romer z bazą obrotową jest taka poziomica mała i reguluje się nachylenie fotelika, także z różnym pochyleniem kanap nie powinno być problemu. :)

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    08.07 1600g 🧁

preg.png
  • CieplaHerbata Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:
    Dobrze, że szybko pojechałaś sprawdzić. Cieszę się, że z Dzieciątkiem wszystko dobrze! Uważajcie na siebie 🫶

👩 35 👨 45
    Starania od 7/2024
    09/2024 (2 cs) 7 tc💔 poronienie zatrzymane
    20.01 5sc ⏸️
    21.01 4 +4
    13.02 7+6 0,11 mm Dzieciątka ❤️
    07.03 11+0 3,7 cm Dzieciątka
    19.03 12+5 🧬 6,2 cm Dzieciątka
    07.04 15+3 12 cm Córci _ Lenka 💖
    05.05 połówkowe

preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:

O matko, coś mamy tu ostatnio jakąś serię niefortunnych zdarzeń, dbaj o siebie ♥️

Deyansu lubi tę wiadomość

preg.png
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia246 wrote:
    O matko, coś mamy tu ostatnio jakąś serię niefortunnych zdarzeń, dbaj o siebie ♥️

Nie tylko w sumie u nas, dużo się dzieje na wątku czerwcowym - podczytuję tam,po cichu kibicując i powiem Wam, że te porody ostatnio nie są książkowe.... CC, w znieczuleniu ogólnym, zielone wody, itd 😵‍💫

Ale fakt, mam nadzieję, że u nas wszystkich będzie już ogólnie spokojnie i nudno 🥰

👩🏻 39
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 lewy jajowód ❌, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki XII.24

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 💒10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - stymulacja Clo + Ovitrelle 👎🏻😵‍💫
    8-12. 2024 -> diagnostyka
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm 26.02 CRL 5,5 cm
    04.03 7 cm Człowieka, chyba ♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera
    28.05. 832 g Akrobaty 🤸🏻‍♀️
    18.06. 1,25 kg Chłopa 🤗
    24.06. 🧬 Wszystko 👍🏻
    16.07. 1978 g Faceta z czuprynką 🧒🏻

preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naya00 wrote:
    Ja z kolei uważam, że fotelik powinien być właśnie nowy i zaufanej marki z dobrymi testami ADAC. Dla mnie bezpieczeństwo to podstawa. Nie wyobrażam sobie kupić fotelik dla dziecka (obojętnie jaki rozmiar) od kogoś kogo nie znam. Ewentualnie z pewnego źródła.. Choc uważam, że inne rzeczy można kupić używane -nie wszystkie oczywiscie- ale fotelik powinien być nowy.
    Już ktoś pisał właśnie na temat nowych i używanych rzeczy. Też jestem zdania że fotelik, materac oraz buty to muszą być rzeczy nowe.

My jeszcze nie wybraliśmy fotelika co prawda, bo chcemy zobaczyć jak leży w samochodzie razem z bazą, ale mamy swoich faworytów.

Tymczasem skończyłam sprzątać, odpoczęłam chwilę i zaraz wyciągam maszynę do szycia, bo muszę poskracać za długie nogawki w spodniach, a już kilka par się nazbierało.

Dobrego wieczoru 🙃

Wiadomo, że najlepiej tak jak piszesz, ale nie można się dać zwariować również. U mnie na materacyku w łóżku spala najpierw starsza potem młodsza, zwłaszcza, że starsza mając półtora roku przeniosła się do większego łóżka. To ile tym swoim ciężarem poodgniatała. I buty mi się zdarzalo ze starszej na młodszą dać. Tak samo wszystkie foteliki były przechodnie. A dla mnie nie ma różnicy czy po siostrze czy po kuzynie.
    Aczkolwiek fotelika używanego od obcych bym nie kupiła i tak samo jak mieliśmy używane łóżeczko to materac kupiłam nowy, niezależnie od zapewnień o znikomym użytkowaniu.

preg.png
  • Amandi Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:

O matko! Ale musiałaś mieć stresu, jeszcze to lekkie wstrząśnienie... Dobrze, że szybko Was sprawdzili i wszystko w porządku🤗 odpoczywajcie

🙍‍♀️28 🙍‍♂️29

10.07.2025r. 🧸💙1900 g

🩺31.07. wizyta

preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    Nie tylko w sumie u nas, dużo się dzieje na wątku czerwcowym - podczytuję tam,po cichu kibicując i powiem Wam, że te porody ostatnio nie są książkowe.... CC, w znieczuleniu ogólnym, zielone wody, itd 😵‍💫

Ale fakt, mam nadzieję, że u nas wszystkich będzie już ogólnie spokojnie i nudno 🥰

Oby! Limit nieszczęść wyczerpany, od teraz żadnych wypadków, zakażeń, zapaleń, kleszczy i innych pasożytów 🤞🤞🤞

Deyansu, CieplaHerbata, Hajkonk, Marcysia1990, Lavender91, promykk, Amandi, Szosz, Filcek, PaulinaLexi lubią tę wiadomość

preg.png
  • Hajkonk Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:
    O kurczę ale pewnie się zestresowałaś…… odpoczywaj!

@Marcysia powrót koniec listopada/początek grudnia mooooooże leży dobrych wiatrach uda mu się wrócić w połowie listopada jakoś między 10 a 20 schemat tego wyjazdu jest zawsze taki sam czyli 6 pełnych miesięcy nigdy krócej.

My już „po”.
    Tzn mąż wyszedł z domu więc pozostało mi tylko swoje wypłakać.
    Przechodziłam to już dwa razy ale ten był inny.
    Nijak mają się moje „problemy” w obliczu tego co przyzywają inni ludzie, oby do porodu a później zleci.
    Dobrego wieczoru dziewczyny i dzięki 😘

👩‍💼29l🤵‍♂️35l + 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

10.2024 rozpoczęcie starań
    💊 PrenaCare Start Ona i On
    🩺17.11.2024 cytologia OK
    07.01 beta hcg 2758 mlU/ml.
    10.01 beta hcg 7412 mlU/ml

preg.png

04.01 ⏸️ 🍀
    07.01 5+4 pęcherzyk 4.81mm 🥹
    15.01 6+5 CRL 0,53cm i mamy ❤️ !
    24.01 8+0 CRL 1,6cm.
    26.02 12+5 USG I trym. CRL 5,93cm
    26.03 16+5 CRL 14,2cm 128g 🩷
    23.04 20+5 USG II trym. 343g 🩷
    21.05 24+5 637g 🩷
    18.06 28+5 1310g 🩷
    09.07 31+5 1700g 🩷
    21.07 33+2 ⏳
    06.08 35+4 ⏳

TP 5.09.2025 💖
  • Marcysia1990 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moirane wrote:
    Dasz sobie radę zobaczysz 😘 dużo to intuicja Cię poniesie💓
    Co do męża podobno większość facetów na początku czuje lekki dystans, nawet kiedyś fajny podcast słuchałam że mężczyźni zaczynają dopiero coś czuć czy do nich dochodzić koło tego 6 miesiąca życia kiedy jest już ten kontakt wzrokowy lepszy, interakcje uśmiechy itd... my kobiety w większości od razu po porodzie mamy przypływ miłości, hormony tak działają 😉

Myślę że to kwestia indywidualna. Mój mąż przepadł od razu 🥹 jak już wyszliśmy do domu to oboje co chwilę chlipaliśmy ze wzruszenia i z tego szczęścia,że synek jest już z nami. I mnie i mojego męża od razu dopadła eksplozja miłości. Ale tak samo jak i mężczyznie może przyjść większe uczucie później, tak samo i kobiecie i to jest zupełnie normalne, nie każdego od razu zalewa fala miłości 😊

Hajkonk, Deyansu lubią tę wiadomość

01.2023 Synuś ❤️ 1cs
    age.png

Czekamy na drugiego Synusia ❤️
    preg.png

10.2024 💔 cb 6tc (2cs)

26.12 ⏸️ (2cs)
    13.01 6+0 jest ❤️ CRL 3mm
    27.02 12+3 USG I Trymestr 🩺 ryzyka niskie
    13.03 14+3 będzie synuś 👶🏻❤️
    TP 8.09.2025
  • Marcysia1990 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:

O matko 😱 dobrze że "tylko tyle" , całe szczęście że z malutkim wszystko dobrze. Odpoczywaj ile wlezie

01.2023 Synuś ❤️ 1cs
    age.png

preg.png

10.2024 💔 cb 6tc (2cs)

26.12 ⏸️ (2cs)
    TP 8.09.2025
  • Marcysia1990 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia246 wrote:
    Wiadomo, że najlepiej tak jak piszesz, ale nie można się dać zwariować również. U mnie na materacyku w łóżku spala najpierw starsza potem młodsza, zwłaszcza, że starsza mając półtora roku przeniosła się do większego łóżka. To ile tym swoim ciężarem poodgniatała. I buty mi się zdarzalo ze starszej na młodszą dać. Tak samo wszystkie foteliki były przechodnie. A dla mnie nie ma różnicy czy po siostrze czy po kuzynie.
    Aczkolwiek fotelika używanego od obcych bym nie kupiła i tak samo jak mieliśmy używane łóżeczko to materac kupiłam nowy, niezależnie od zapewnień o znikomym użytkowaniu.

Ja materacykow w łóżeczku też nie zmieniam. W dostawcę synek spał pół na pół z naszym łóżkiem, a w swoim łóżeczku spał może 10 razy 😃 tak samo zostawiam foteliki i wózki. Z butów zostawiam buty do wody i kalosze (bo są używane tyle co nic) , a resztę oddaje :)
    Ale od kogoś obcego bym nie brała takich rzeczy,bo jednak swoje to swoje, jednak wie się jak się o to dbało, ile używało itp

Szosz lubi tę wiadomość

01.2023 Synuś ❤️ 1cs
    age.png

preg.png

10.2024 💔 cb 6tc (2cs)

26.12 ⏸️ (2cs)
    TP 8.09.2025
  • Marcysia1990 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hajkonk wrote:
    O kurczę ale pewnie się zestresowałaś…… odpoczywaj!

@Marcysia powrót koniec listopada/początek grudnia mooooooże leży dobrych wiatrach uda mu się wrócić w połowie listopada jakoś między 10 a 20 schemat tego wyjazdu jest zawsze taki sam czyli 6 pełnych miesięcy nigdy krócej.

My już „po”.
    Tzn mąż wyszedł z domu więc pozostało mi tylko swoje wypłakać.
    Przechodziłam to już dwa razy ale ten był inny.
    Nijak mają się moje „problemy” w obliczu tego co przyzywają inni ludzie, oby do porodu a później zleci.
    Dobrego wieczoru dziewczyny i dzięki 😘

Domyślam się jak musi być Ci ciężko, do tego jeszcze obecny stan, burza hormonów, to musi być istny rollercoaster emocjonalny. Przytulam mocno 🤗
    Dobrze że żyjemy w takich czasach gdzie jest ten telefon, internet, dacie radę i wszystko będzie dobrze. Nie martw się na zapas tym co będzie. A mąż wyjeżdża gdzieś daleko? Jest taka możliwość żeby go odwiedzić na weekend zanim wróci do domu? Może udałoby się z czyjąś pomocą zorganizować mała niespodzianke 😊

Hajkonk lubi tę wiadomość

01.2023 Synuś ❤️ 1cs
    age.png

preg.png

10.2024 💔 cb 6tc (2cs)

26.12 ⏸️ (2cs)
    TP 8.09.2025
  • Kotciara Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valie05 wrote:

O matko dobrze że nic więcej się nie stało 🫣 ale trzeba mieć pecha
    Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie ✊🏻

04/23 💔💔💔
    02/24 👶🏻💙

💊 Acard 150, Dopegyt, Tardyferon

26.12 ⏸️
    14.07 2250 gr 🩷
    28.07 następna wizyta 🙈

preg.png

age.png
  • truskawki981 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was Dziewczyny, że dajecie radę z tak długą rozłąką z partnerem. Jesteście bardzo silne! Ja bym chyba nie dała radę, mnie już wkurza jak mąż ma jakieś nadgodziny w pracy i zamiast o 17 jest w domu o 19 🙈

@Valie, biedna! Ale dobrze że tylko tak to się skończyło, odpoczywaj!

@Naya,my właśnie też mamy dwa samochody (w tym to niewspółpracujące BMW😅) i nam właśnie polecili fotelik besafe go beyond.

A propos materaca, polecacie jakąś firmę? Potrzebuje do dostawki Lionelo Leonie plus 😃

03.01.2025 ⏸️
    04.01. beta 20,57 mlU/ml, prog 24,44 ng/ml
    09.01 beta 695, prog 27
    07.03 - I prenatalne - wszystko ok 🤩
    09.05 - II prenatalne ⏳

preg.png
  • Hajkonk Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysia1990 wrote:
    Domyślam się jak musi być Ci ciężko, do tego jeszcze obecny stan, burza hormonów, to musi być istny rollercoaster emocjonalny. Przytulam mocno 🤗
    Dobrze że żyjemy w takich czasach gdzie jest ten telefon, internet, dacie radę i wszystko będzie dobrze. Nie martw się na zapas tym co będzie. A mąż wyjeżdża gdzieś daleko? Jest taka możliwość żeby go odwiedzić na weekend zanim wróci do domu? Może udałoby się z czyjąś pomocą zorganizować mała niespodzianke 😊
    Odeślę Cię do 585 strony 🤪
    Nie chcę znów pisać dokładnie wszystkiego.
    Jest internet kontakt nieutrudniony także ogarniemy to jakoś, po prostu emocje w ciąży są inne i pierwszy raz się z nimi mierzę i trochę sama jeszcze nie do końca ogarniam co się dzieje w mojej głowie 🤯

👩‍💼29l🤵‍♂️35l + 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

10.2024 rozpoczęcie starań
    💊 PrenaCare Start Ona i On
    🩺17.11.2024 cytologia OK
    07.01 beta hcg 2758 mlU/ml.
    10.01 beta hcg 7412 mlU/ml

preg.png

04.01 ⏸️ 🍀
    07.01 5+4 pęcherzyk 4.81mm 🥹
    15.01 6+5 CRL 0,53cm i mamy ❤️ !
    24.01 8+0 CRL 1,6cm.
    26.02 12+5 USG I trym. CRL 5,93cm
    26.03 16+5 CRL 14,2cm 128g 🩷
    23.04 20+5 USG II trym. 343g 🩷
    21.05 24+5 637g 🩷
    18.06 28+5 1310g 🩷
    09.07 31+5 1700g 🩷
    21.07 33+2 ⏳
    06.08 35+4 ⏳

TP 5.09.2025 💖
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ