WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Trzymam mocne kciuki że to błąd pomiaru. Ja w moim przypadku byłam podłamana że waga się nie zgadzała ale w tym przypadku trzymam kciuki aby właśnie tak było.
i obym nie musiała iśc po USG za tydzień do szpitala. Choć jak będzie mus to będę miała towarzystwo
Angela to będzie sie działo w rocznicęho ho ho
bo wiadomo, że posiew czysty
Mmargol ja tez nie wiedziałam, że są do róznej mocy odkurzaczaPani w Akpolu przy Panoramie mnie zagięła
choc nie wiem, skąd ona to wzięła, bo na pudełku nic nie jest opisane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 21:27
-
nick nieaktualnyU nas pewnie jednorazowa sytuacja
albo raz na miesiąc sobie pozwolimy bo ryzykować też nie chcemy. Ale w rocznicę będzie się działo
Cieszę się jak dziecko, niech tylko w czwartek zobacze wynik to będę tańczyć tanieć szczęścia
agatia lubi tę wiadomość
-
Kamcia w sumie nie pytalam, ale czy nie jest tak ze mogloby to wplynac na skracanie szyjki?
Bo jak termin porodu mija i nic sie nie dzieje to seks niby przyspiesza akcje wiec moze jakies skladniki spermy dzialaja tak? no nie wiem, wymyslam juzagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Kamcia w sumie nie pytalam, ale czy nie jest tak ze mogloby to wplynac na skracanie szyjki?
Bo jak termin porodu mija i nic sie nie dzieje to seks niby przyspiesza akcje wiec moze jakies skladniki spermy dzialaja tak? no nie wiem, wymyslam juz -
Angela jak odbierzesz wyniki posiewu to zatańcz męzowi z ciązowym brzuszkiem
Mmargol coś jest męskim nasieniu, co może przyspieszyc akcję porodową, ale nie pamiętamGin w pierwszej ciązy mi tłumaczył, ale jakoś tych info nie zakodowałam
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Mmargol czy Twój doktorek przyjmuje na Jachowicza razem z ordynatorkiem? Bo koleżanka mnie dzisiaj pytała, jako tą, która w kwestii ginów jest na bieżąco
Zwracam honor Pani ze skleputen, który kupiłam katarek jest do odkurzacza 800-1500 W.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 21:37
-
nick nieaktualnyA my 3 tygodnie juz nic, bo ja sie co chwila zle czulam maz mial mpge spuchmieta wiec bylo ciezko, teraz jest po operacjo...a ja dostalam zakaz seksu przez to glupie mini rozwarcie
ehh....a taka mamjuz ochote ze moj stary nie moze kolo mnie lezec bo glupot naroboe
W czwartek mam wizyte u doktorka na badanie szyjki sie zapisalam to go jescze wupyyam co i jak, jesli oczywiscie bedzie wszystko ok z ta nieszczesna szyjka -
nick nieaktualnyDziewczyny.... Jesli przez najblizsze kilka dni nie bede sie odzywac, to musicie wiedziec ze to oznacza ze jest zle....
Maz wroci... Zobaczy ze biuro mu posprzatalam "po swojemu"... I moze byc ciezko.... Nic nie znajdzie i pasem po dupie ...
W salonie firanki juz nie zaslaniaja okien. Nowe sa jedynie po bokach (maz tego nienawidzi). Jednym zdaniem chaty nie pozna...
Juz mysle co spakowac jak mnie wyrzuci
Ok, teraz na powaznie: uff... Napracowalam sie z tej nudy bez niego w domu... A i tak zrypka bedzie ....
kamciaelcia, Sabina, agatia, _izunia_, Broszka, Anulka01, mmargol, bbeczka91, Madziuuuula, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia to dziwne ale ja poraz pierwszy nie przezywalam tego... Az mo glupio bo zawsze siedzialam mu na sluchawce i narzekalam jak mi zle jak niedobrze a jak tesknie, a jak mogl na tak dlugo mnie zostawic... A teraz ... Nic... Nie wiem moze to przez ten stres, moze przez moje buzujace hormony przez ktore wszyscy mnie denerwuja... Nie wiem... Byleby to nie oznaczalo ze zwiazek robi sie rutyna :o tego nie zniose...