X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    trzymam kciuki za udane wizyty-u gina i w pracy ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Żabko bidulko, ale Cier te żylaki męczą :/
    Angela ZUS na pewno Cię uwielbia ;) mój wujek sier z nimi sadzie już 3 lata i wypłacanie renty i końca nie widać. Wyjątkowo parszywa instytucja. Nawet wyrok Sądu najwyższego w Wawie nie zrobił na ZUS wrażenia. Kurcze oni są ponad wszystkim.
    Mmargol ostatnio poszłam zobaczyć, co w ogóle mają w hm, bo juzr nawet byłam w stanie się złamać i kupić z 1 koszulkę. A tu zonk ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    O matko Żabko bidulko, ale Cier te żylaki męczą :/
    Angela ZUS na pewno Cię uwielbia ;) mój wujek sier z nimi sadzie już 3 lata i wypłacanie renty i końca nie widać. Wyjątkowo parszywa instytucja. Nawet wyrok Sądu najwyższego w Wawie nie zrobił na ZUS wrażenia. Kurcze oni są ponad wszystkim.
    Mmargol ostatnio poszłam zobaczyć, co w ogóle mają w hm, bo juzr nawet byłam w stanie się złamać i kupić z 1 koszulkę. A tu zonk ;)
    Ja mam szczęście, bo mnie za każdym razem ta sama Pani przyjmuje która w ogóle do tego miejsca nim pasuje. Bardzo miła I chętna do pomocy ale nad nią pracują osoby którym się nie spieszy aby oddać mi moje 20%! No ale grzecznie czekam ja anielska cierpliwość mam. Jeszcze do gara mam co wsadzić więc niech sobie poobracaja moja kasa.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ciągle jestem ciekawa ile mnie przeleją :P
    kurczę mnie by przydało się wyłączyć internety, bo przed poniedziałkową wizytą u neurologa stresuję się coraz bardziej i tak czytam różne rzeczy :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF nie czytaj!!! Dr google to zły doradca :)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam relacje kobiet które miały CC w pełnej narkozie :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja moze wolałabym cc w narkozie?mnie przeraza znieczulenie kazdorazowo. a dzidziusiem tatus by sie zajał

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas na oddziale położne lubią wyrzucać tatusiów do domu, boję się że mój ciapciak powie OK i wróci jak już będzie po wszystkim ;) jak leżałam na chirurgi to moja mama siedziała cały czas na korytarzu, pielęgniarka nawet jej kanapki i herbatę przyniosła, a na położnictwie jest trochę inaczej, fajnie by było gdyby dostał synka na kangurowanie, bo po narkozie pewnie nie prędko będę mogła się zająć dzieckiem w pełni sił :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, ja chciałam rodzić SN, bo podobno nie mogę zzo i dlatego idę w poniedziałek na konsultacje do neurologa, bo jak dzieć się nie odwróci to czeka mnie CC

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    u nas tatuś ma prawo byc przy dzidzi juz na drugiej sali przy wazeniu i mierzeniu. Tzn na sali operacyjnej do cięć dziecko wyciągaja i ogladaja, przenoszą na druga salę, gdzie jest waga i lekarz. Tatus juz może przy tym być. Niestety u nas drzwi przed tatusiem zamknieto na czas ogledzin i pomiarów, nie wiemy czemu. Po tym lekarz ma obowiazek do mnie przejśc i poinformować o dziecku np jego waga i pkty A. U mnie neonatologa CHYBA nie było (albo jej nie zauwazyłam z tego szoku albo nie przyszła lekarka). tatus juz przy małej był, jak tylko ją ubrali

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Ja jeszcze w łóżku. Nie chcę mi się wstawać ale trzeba. Wczoraj udało mi się tylko leki przejrzeć, więc dzisiaj czeka mnie sprzątanie łazienki.

Angela sorki, przypadkowo polubiłam. Chciałam cofnąć stronę. Swoją drogą im nigdy się nie spieszy jak mają coś zwrócić. A jakby człowiek się spóźnił ze zwolnieniem to kasy za opóźnienie nie będzie. Albo i na komisję co tydzień by wolali i sprawdzali czy zwolnienie jest zasadne.
    Angela89 wrote:
    Ja mam szczęście, bo mnie za każdym razem ta sama Pani przyjmuje która w ogóle do tego miejsca nim pasuje. Bardzo miła I chętna do pomocy ale nad nią pracują osoby którym się nie spieszy aby oddać mi moje 20%! No ale grzecznie czekam ja anielska cierpliwość mam. Jeszcze do gara mam co wsadzić więc niech sobie poobracaja moja kasa.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kuriera w drodze :) ciekawe która paczuszke wiezie ?

mam dwóch kurierów w drodze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 09:30

Ksosia, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki! Ja dzisiaj 28tc i III trymestr, jeszcze 2 tyg i usg dokładne, jeszcze troszkę....
    Foxik te Filipy chyba tak mają, moj tez dzisiaj od 5 rano cuda wyprawial w kazda stronę, wczoraj tez strasznie swirowal
    Sabinka trzymam kciuki, zeby juz Was wypuścili! :-)
    Angela to prawda z tym pakowanie to koniec świata zawsze jest. Na pocieszenie piękne słońce w Gdańsku dzisiaj od rana i ciepluchno ;-)
    Mi sie jakas wysypka zrobiła na piersi, muszę podjechać do dermatologa, ehhh, jak nie urok to...

Angela89, mmargol lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja pol nocy nie spalam bo caly czas mam wrazenie ze w srodu cos siemdzieje, mam takie glupie uczucie jak bym wszystko otwarte miala....dobrze ze jutro ide na to badanie bo cos na leb mi wali

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    mam kuriera w drodze :) ciekawe która paczuszke wiezie ?

mam dwóch kurierów w drodze ;)
    ja dostalam wczoraj informacje, ze moj kocyk, ochraniacz i zestaw do wozka sie uszyly i dzisiaj zostana wyslane :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Cześć mamuśki! Ja dzisiaj 28tc i III trymestr, jeszcze 2 tyg i usg dokładne, jeszcze troszkę....
    Foxik te Filipy chyba tak mają, moj tez dzisiaj od 5 rano cuda wyprawial w kazda stronę, wczoraj tez strasznie swirowal
    Sabinka trzymam kciuki, zeby juz Was wypuścili! :-)
    Angela to prawda z tym pakowanie to koniec świata zawsze jest. Na pocieszenie piękne słońce w Gdańsku dzisiaj od rana i ciepluchno ;-)
    Mi sie jakas wysypka zrobiła na piersi, muszę podjechać do dermatologa, ehhh, jak nie urok to...
    Niech tak będzie do końca następnego tygodnia, nawet nie oczekuje upałow ale tak 23-25 stopni i brak deszczu będzie wtedy idealnie.

• martta Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela właśnie na tvn zapowiadali ze weekend upalny i sloneczny do 30 stopni. U nas nad morzem na pewno będzie troszke chłodniej, ale ostatnio jak były upały to 30 tez było

Angela89 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na kuriera ale to fant dla córki, kupiłam jej tubki wielorazowego użycia do musu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do domu!
    Lalalalala

Angela89, Skali89, mmargol, kamciaelcia, bbeczka91, martta, mysza0406, agatia, żabka04, Pysiaczek89, violett, A_n_k_a_80, marta258, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Angela właśnie na tvn zapowiadali ze weekend upalny i sloneczny do 30 stopni. U nas nad morzem na pewno będzie troszke chłodniej, ale ostatnio jak były upały to 30 tez było
    o ja! teściowa mówiła że właśnie z południa idzie ciepły front. Damy radę.

martta lubi tę wiadomość

‹‹ 1248 1249 1250 1251 1252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ