WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko Żabko bidulko, ale Cier te żylaki męczą
Angela ZUS na pewno Cię uwielbiamój wujek sier z nimi sadzie już 3 lata i wypłacanie renty i końca nie widać. Wyjątkowo parszywa instytucja. Nawet wyrok Sądu najwyższego w Wawie nie zrobił na ZUS wrażenia. Kurcze oni są ponad wszystkim.
Mmargol ostatnio poszłam zobaczyć, co w ogóle mają w hm, bo juzr nawet byłam w stanie się złamać i kupić z 1 koszulkę. A tu zonk -
nick nieaktualnyagatia wrote:O matko Żabko bidulko, ale Cier te żylaki męczą
Angela ZUS na pewno Cię uwielbiamój wujek sier z nimi sadzie już 3 lata i wypłacanie renty i końca nie widać. Wyjątkowo parszywa instytucja. Nawet wyrok Sądu najwyższego w Wawie nie zrobił na ZUS wrażenia. Kurcze oni są ponad wszystkim.
Mmargol ostatnio poszłam zobaczyć, co w ogóle mają w hm, bo juzr nawet byłam w stanie się złamać i kupić z 1 koszulkę. A tu zonk_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas na oddziale położne lubią wyrzucać tatusiów do domu, boję się że mój ciapciak powie OK i wróci jak już będzie po wszystkim
jak leżałam na chirurgi to moja mama siedziała cały czas na korytarzu, pielęgniarka nawet jej kanapki i herbatę przyniosła, a na położnictwie jest trochę inaczej, fajnie by było gdyby dostał synka na kangurowanie, bo po narkozie pewnie nie prędko będę mogła się zająć dzieckiem w pełni sił
-
nick nieaktualny
-
lrf
u nas tatuś ma prawo byc przy dzidzi juz na drugiej sali przy wazeniu i mierzeniu. Tzn na sali operacyjnej do cięć dziecko wyciągaja i ogladaja, przenoszą na druga salę, gdzie jest waga i lekarz. Tatus juz może przy tym być. Niestety u nas drzwi przed tatusiem zamknieto na czas ogledzin i pomiarów, nie wiemy czemu. Po tym lekarz ma obowiazek do mnie przejśc i poinformować o dziecku np jego waga i pkty A. U mnie neonatologa CHYBA nie było (albo jej nie zauwazyłam z tego szoku albo nie przyszła lekarka). tatus juz przy małej był, jak tylko ją ubrali -
Witam
Ja jeszcze w łóżku. Nie chcę mi się wstawać ale trzeba. Wczoraj udało mi się tylko leki przejrzeć, więc dzisiaj czeka mnie sprzątanie łazienki.
Angela sorki, przypadkowo polubiłam. Chciałam cofnąć stronę. Swoją drogą im nigdy się nie spieszy jak mają coś zwrócić. A jakby człowiek się spóźnił ze zwolnieniem to kasy za opóźnienie nie będzie. Albo i na komisję co tydzień by wolali i sprawdzali czy zwolnienie jest zasadne.
Angela89 wrote:Ja mam szczęście, bo mnie za każdym razem ta sama Pani przyjmuje która w ogóle do tego miejsca nim pasuje. Bardzo miła I chętna do pomocy ale nad nią pracują osoby którym się nie spieszy aby oddać mi moje 20%! No ale grzecznie czekam ja anielska cierpliwość mam. Jeszcze do gara mam co wsadzić więc niech sobie poobracaja moja kasa. -
Cześć mamuśki! Ja dzisiaj 28tc i III trymestr, jeszcze 2 tyg i usg dokładne, jeszcze troszkę....
Foxik te Filipy chyba tak mają, moj tez dzisiaj od 5 rano cuda wyprawial w kazda stronę, wczoraj tez strasznie swirowal
Sabinka trzymam kciuki, zeby juz Was wypuścili!
Angela to prawda z tym pakowanie to koniec świata zawsze jest. Na pocieszenie piękne słońce w Gdańsku dzisiaj od rana i ciepluchno
Mi sie jakas wysypka zrobiła na piersi, muszę podjechać do dermatologa, ehhh, jak nie urok to...Angela89, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Cześć mamuśki! Ja dzisiaj 28tc i III trymestr, jeszcze 2 tyg i usg dokładne, jeszcze troszkę....
Foxik te Filipy chyba tak mają, moj tez dzisiaj od 5 rano cuda wyprawial w kazda stronę, wczoraj tez strasznie swirowal
Sabinka trzymam kciuki, zeby juz Was wypuścili!
Angela to prawda z tym pakowanie to koniec świata zawsze jest. Na pocieszenie piękne słońce w Gdańsku dzisiaj od rana i ciepluchno
Mi sie jakas wysypka zrobiła na piersi, muszę podjechać do dermatologa, ehhh, jak nie urok to... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Angela właśnie na tvn zapowiadali ze weekend upalny i sloneczny do 30 stopni. U nas nad morzem na pewno będzie troszke chłodniej, ale ostatnio jak były upały to 30 tez było
martta lubi tę wiadomość