WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia... Czekam na meza z utesknieniem i nigdy o nikogo sie tak nie balam jak o niego gdy mial operacje... Ale wiesz co bede miala w domu jak on wroci.... Jestem juz przerazona... Ja w ciazy ciagle mu usluguje. Czasem chce, a czasem takie sa jego oczekiwania... Nie jestem rozpieszczana. Wrecz slysze ze to nie choroba (tak, od meza). Wiec teraz jak wroci po operacji to juz w ogole zero zycia...
Ale tesknie i czekam na to jutro... -
Ksosia tyle, będzie dobrze, zawsze można się postawić dla M. U nas też jakby rutyna się wkrada. Sexu niet bo przedwczesny poród mi grozi,przez 3 mc sama byłam tylko w weekend przyjeżdżał, zorganizowała się sama, a jak wrócił to mi tylko przeszkadzał. Harmonogram zaburzal, głupie nerwy mnie lapaly. Mój mąż to naprawdę super mężczyzna, strasznie zapracowany BN niestety. Ale wiadomo kredyt spłacić trzeba.
Babeczki a dopytam jeszcze czy któraś z was wybiera się do hm na te szalone wyprzedaże, interesuje mnie dział hm mama, przydałoby mi się koszulki, najchętniej na ramiączkach do karmienia, jak i zwykle ciążowe. U mnie najbliższy hm to 130km z działem mama. -
Witam się z rana u życzę udanego dzionka
Ja dzisiaj pracowicie i zabieganie, więc pewnie zajrzę wieczorkiem
AISAK u mnie w hm nie ma działu mama, zlikwidowali i tylko przez neta do innego miasta się nie wybieram, bo ciuszkow ciazowych nie kupuję
-
nick nieaktualny
-
Pirelka ja tez muszę do dentysty lecieć
tak mnie boli ta 6 ze jeść nie mogę. Czyli zatrucie nie pomogło
Co do respiratorów ja chyba kupię na początek ten zwykły. Dziecko znajomych przez ten drugi na dźwięk odkurzacza wpada w histerię
U mnie dzisiaj mega mgła. Miłego dzionka Wam życzęMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyWitam się my już wyspani, zastanawiam się czy Kuba w ogóle śpi
Brzuch tańczy od otwarcia oczu i czuje go nawet w nocy.
Dziś dzień na najwyższych obrotach bo muszę nas spakować i najlepiej tak aby niczego nie zapomnieć.
Powoli mam stresa przed jutrzejsza wizyta i usg III trymestru - chyba jako pierwsza u nas je mam? Mimo że usg miałam tydzień temu usg to stres jest, może dlatego że po tym usg przy córce odeszły mi wodyNo ale teraz nic takiego się nie zdarzy bo w piątek jedziemy na ostatnie wakacje w 3 osoby.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, z kawką
mój mały sobie upodobał godz. 5:00, bo zauważyłam że wtedy zaczynają się harce, dziś się rozciągał we wszystkie strony i nawet próbował się dziwnie ułożyć, sama nie wiem co wyprawiał
ale bolało... do tego stopnia że się ruszyć nie mogłam
wczoraj to samo - oparł się o biodro tak że ledwo chodzić mogłam to go próbowałam wymacać i skłonić do przesunięcia się to tylko mnie skopał
chyba ciasno się w środku robi... -
nick nieaktualny
-
Ech chyba z mojego wyjścia do szpitala nici, bo teściowa nie może zostać z Młodym. Trudno, wypiore wózek i fotelik.
Sabinka trzymam kciuki, żeby Cie z tych wczasowr już wypuścili.
Angela też mam stres przed każdym USG. Powodzenia w pakowaniuto zawsze tyle rzeczy, że masakra
my niedługo sezon działkowy, tylko lekarzy ogarnę i yezr czeka pakowanie, jak do wyprowadzki
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów, my prawdopodobnie całe lato spędzimy na miejscu, nas finanse nie puszczają, ja pewnie na kilka dni do rodziców pojadę jak będzie remont pokoiku dla Młodego, to tam pewnie poleniuchuję, ale na spacery z psem mnie nie puszczą, no choćby że w towarzystwie
a szkoda, bo jak jeszcze z nimi mieszkałam mogłam długo się po wsi z nią włóczyć..
-
Cześć Wam! Ja od rana na nogach. Zrobiłam nawet wyjątkowo mężowi śniadanie, co oczywiście zostało zauważone, że chyba pierwszy raz o tej porze wstałam nie musząc iść do pracy
a jak mu przypomniałam, że przecież mówiłam że nie raz wstawałam zaraz po jego wyjściu z mieszkania to odparł "Ty wiele rzeczy mówisz"
no szok, niedowiarek jeden
Agatia - jak to zlikwidowali dział hm mama?? a w mazovii? 1,5 miesiąca temu jeszcze tam był.. -
Mmargol nie ma już działu mama, byłam ostatnio i juzr tylko napisy pozostały, a wiszą młodzieżówki. Pani powiedziała, że tylko przez net.
LRF my tezr z kasą krucho, więc wczasy na działcez teściami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:36
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ech chyba z mojego wyjścia do szpitala nici, bo teściowa nie może zostać z Młodym. Trudno, wypiore wózek i fotelik.
Sabinka trzymam kciuki, żeby Cie z tych wczasowr już wypuścili.
Angela też mam stres przed każdym USG. Powodzenia w pakowaniuto zawsze tyle rzeczy, że masakra
my niedługo sezon działkowy, tylko lekarzy ogarnę i yezr czeka pakowanie, jak do wyprowadzki
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
U mnie też H&M mama zlikwidowali dziwna polityka firmy, że nie w każdym HM sa ciuchy dla Mam
Musze dziś popracować i tak mi się nie chce 20 dni wolnego robi swoje i człowiek juz zapomina i pracy
Wczoraj mój M mnie zaskoczył byliśmy u znajomych maja 4 miesięcznego malca a on seria pytań, czy mają monitor oddechu i czy sie im sprawdza i jaki, bo on się zastanawia nad kupnem! Jeszcze 4 miesiące temu jak go namawiałam to patrzył na mnie jak na ufo i że wymyślam a to kosztuje. Widać szkoła rodzenia pomaga zrozumieć
Więc lista wyprawkowa rośnie
Miłego dnia -
nick nieaktualnyWitam się.
A ja grzeje wodę bo brak ciepłej wody.
Ogarnę włosy i jadę do gina gdyż nie mogę chodzić tak mnie łydki bolą a w udach mam uczucie bólach mięśni jak na grypę.
Jadę na konsultacje bo boję się o jakiś zator( mam lewa nogę od kolana do stopy w pajaczkach i zylakach wypukłych).
Niech powie co robić bo ja się źle czuje może jakaś kroplowka z magnesem czy szpital niech robią usg czy coś bo jobla dostanę.
I zachacze o zakład pracy mam fo podpisania aneks do umowy niby o podwyżkę ale pali mi się światełko o likwidacji stanowiska kierowników.
Jak coś to nie podpisze.
Jadę bo niechce żeby mnie męczyli na moim urlopie a będę u gina to przy okazji
Do potem........ Idę włosy myć i spadam.
Miłego dnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:49