X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie:) ja też jeszcze leżę muszę wstać coś zjeść, ale chleba w domu nie ma :(jadę dziś do pracy ze zwolnieniem, tak mi się nie chce ze szok.
    Czytałam wczoraj trochę o tej szyjce ale piszą ze 3 cm to jeszcze jest ok, trochę się przestraszylam że może za dużo chodziłam nie wiem sama

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam na kuriera, ma przyjść przewijak, ręczniki i pieluchy dla młodego ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hej mamusie:) ja też jeszcze leżę muszę wstać coś zjeść, ale chleba w domu nie ma :(jadę dziś do pracy ze zwolnieniem, tak mi się nie chce ze szok.
    Czytałam wczoraj trochę o tej szyjce ale piszą ze 3 cm to jeszcze jest ok, trochę się przestraszylam że może za dużo chodziłam nie wiem sama
    3 cm to bardzo dużo :) Ja w poprzedniej ciąży miałam coś koło tego i nic się z nia nie działo. Jeżeli gwałtownie się skrócila to trzeba ja po prostu obserwować.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabina super info!!!

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina super wieści! Niech zdrowie będzie z Wami :D

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis mam w planacvh kupić pościel (juz nawet mąz dał sie przekonać :) i wypytuje czy juz kupiłam
    ale nadal cisza co do płatności za wczorajsze zakupy!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana kawą :) Miałam dzisiaj sprzątać a tu zonk - nie ma wody ... i są 2 opcje - albo to chwilowe z wodociągów - albo babka zakręciła bo szambo prawie pełnie ... Jeśli do popołudnia nie będzie wody to wsiadam w autobus i jadę do dziadków bo jak się wykąpać na jutro do lekarza ?!

Angela89 ty też jutro wizytujesz :) jest nas 2. Mam zamiar się wypytać o wszystko niech małą pomierzy i serducho sprawdzi. No i w końcu może jakieś zdjęcia się uda zrobić i księżniczka raczy nie zakrywać się rękoma i nogami.

Miłego dnia wszystkim i do usłyszenia :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu kotu się dziś na mózg rzuca, złapała gąbkę do mycia naczyń i ganiam za nią po całym mieszkaniu, bo chce ją zeżreć... :O

Sabina, Lusia8998, AJrin, bbeczka91, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mojemu kotu się dziś na mózg rzuca, złapała gąbkę do mycia naczyń i ganiam za nią po całym mieszkaniu, bo chce ją zeżreć... :O

mojej mleka sie zachcialo!!!!ona i mleko????jakis cud

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:16

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest jeszcze miły aspekt dziś przyjdą przelewy z zus :)

Angela89 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka super, że idziesz do domku :)
    Mysza ja kupiłam na olx pake ubranek w stanie idealnym, gondole jak nowka i fotelik miałam zamówić kurierem, ale było blisko ho 20 km to pojechałam. Udalo nam się bo fotelik maxicosi na gwarancji, nieuzywany kupiliśmy za 200 zl ;). Chyba zależy, na kogo się trafii. Ja zamawiam za pobraniem i oglądam przy kurierze.

W jakiej temp prać powłokę od gondoli i.fotelika? Chociaż to wybiorę i.schowam zafoliowane. Cała reszta pójdzie do prania w lipcu na działce lubię zapach prania.suszonego na.powietrzu. A u mnie przy ulicy na balkonie raczej świeżością nie będzie pachnialo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:08

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka super wiesci ♥ :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też będę musiała wyprać gondolkę, spacerówkę ogarnę jak już będzie potrzebna, dobrze że mąż rozkręcił podwozie i wszystko wyczyścił i nawet hamulec naprawił ;) a nawet nie myślałam o praniu fotelika...

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18436db7ef93.jpg

Pochwalę się zakupami ;) gondola, co prawda na żywo dużo ciemniejsza ;) wstawię teraz, bo po praniu różnie może być he he he

Angela89, Lusia8998, martta, pirelka, bbeczka91, żabka04, mmargol, marta258, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

udanych wizyt zycze
    angela i tobie na III prenatalnym, szybko masz , na pewno wszystko ok
    u nas nad morzem byla idealna pogoda bez deszczu i nie za goraco ale cieplo, tego tobie zycze

u mnie po cc maz nie mogl ze mna byc niesety, byl przy zabiegu i dali mu po synka

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pościel kupiona :D

mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też będę musiała wyprać gondolkę, spacerówkę ogarnę jak już będzie potrzebna, dobrze że mąż rozkręcił podwozie i wszystko wyczyścił i nawet hamulec naprawił ;) a nawet nie myślałam o praniu fotelika...
    Lrf no my niby kupiliśmy nieuzywany fotelik, ale wiesz, jak.jest ;) wg paragonu kupiony w kwietniu tego roku, bo państwo dostali w prezencie i mieli dwa. Ale wolę wyprać.
    Nasz stelaż i spacerowka jest używana przez Młodego :) bruuuuudna jak nie wiem co ;) chciałam mu kupić dostawke, ale zastanawiam się czy zimą się sprawdzi.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhuhuh ! 20 czerwca mam wpłatę moich 20 % na konto :D pięknie mi zaznaczyli to na pue.. no i decyzję mam już za te zwolnienie i wypłata 8 lipca :) To mi się podoba :D

kamciaelcia, agatia, żabka04, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    bo nie zadziera sie z cięzarnymi ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1249 1250 1251 1252 1253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ