WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie:) ja też jeszcze leżę muszę wstać coś zjeść, ale chleba w domu nie ma :(jadę dziś do pracy ze zwolnieniem, tak mi się nie chce ze szok.
Czytałam wczoraj trochę o tej szyjce ale piszą ze 3 cm to jeszcze jest ok, trochę się przestraszylam że może za dużo chodziłam nie wiem sama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Hej mamusie:) ja też jeszcze leżę muszę wstać coś zjeść, ale chleba w domu nie ma :(jadę dziś do pracy ze zwolnieniem, tak mi się nie chce ze szok.
Czytałam wczoraj trochę o tej szyjce ale piszą ze 3 cm to jeszcze jest ok, trochę się przestraszylam że może za dużo chodziłam nie wiem samaJa w poprzedniej ciąży miałam coś koło tego i nic się z nia nie działo. Jeżeli gwałtownie się skrócila to trzeba ja po prostu obserwować.
-
Witam się i ja z rana kawą
Miałam dzisiaj sprzątać a tu zonk - nie ma wody ... i są 2 opcje - albo to chwilowe z wodociągów - albo babka zakręciła bo szambo prawie pełnie ... Jeśli do popołudnia nie będzie wody to wsiadam w autobus i jadę do dziadków bo jak się wykąpać na jutro do lekarza ?!
Angela89 ty też jutro wizytujeszjest nas 2. Mam zamiar się wypytać o wszystko niech małą pomierzy i serducho sprawdzi. No i w końcu może jakieś zdjęcia się uda zrobić i księżniczka raczy nie zakrywać się rękoma i nogami.
Miłego dnia wszystkim i do usłyszenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabinka super, że idziesz do domku
Mysza ja kupiłam na olx pake ubranek w stanie idealnym, gondole jak nowka i fotelik miałam zamówić kurierem, ale było blisko ho 20 km to pojechałam. Udalo nam się bo fotelik maxicosi na gwarancji, nieuzywany kupiliśmy za 200 zl. Chyba zależy, na kogo się trafii. Ja zamawiam za pobraniem i oglądam przy kurierze.
W jakiej temp prać powłokę od gondoli i.fotelika? Chociaż to wybiorę i.schowam zafoliowane. Cała reszta pójdzie do prania w lipcu na działce lubię zapach prania.suszonego na.powietrzu. A u mnie przy ulicy na balkonie raczej świeżością nie będzie pachnialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:08
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18436db7ef93.jpg
Pochwalę się zakupamigondola, co prawda na żywo dużo ciemniejsza
wstawię teraz, bo po praniu różnie może być he he he
Angela89, Lusia8998, martta, pirelka, bbeczka91, żabka04, mmargol, marta258, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
hej
udanych wizyt zycze
angela i tobie na III prenatalnym, szybko masz , na pewno wszystko ok
u nas nad morzem byla idealna pogoda bez deszczu i nie za goraco ale cieplo, tego tobie zycze
u mnie po cc maz nie mogl ze mna byc niesety, byl przy zabiegu i dali mu po synka -
Little Red Fox wrote:też będę musiała wyprać gondolkę, spacerówkę ogarnę jak już będzie potrzebna, dobrze że mąż rozkręcił podwozie i wszystko wyczyścił i nawet hamulec naprawił
a nawet nie myślałam o praniu fotelika...
wg paragonu kupiony w kwietniu tego roku, bo państwo dostali w prezencie i mieli dwa. Ale wolę wyprać.
Nasz stelaż i spacerowka jest używana przez Młodegobruuuuudna jak nie wiem co
chciałam mu kupić dostawke, ale zastanawiam się czy zimą się sprawdzi.
-
nick nieaktualny