WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po porodzie krwawiłam 2 tygodnie, później tydzień spokoju i znowu krwawienie. Pamiętam, że ginekolog przepisywał mi jakieś leki żeby wyciszyć krwawienie więc każdy organizm radzi sobie inaczej.
No to teraz po waszych wypowiedziach już mi lepiej bo kosmetykowa lista się obkurczażabka04, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Niestety nie Da rady zapłacić za więcej rzeczy na all. Musisz podliczyc wszystko i wpłacić na konto. Tak samo czasami jest dziwnie kosztami przesyłki. Mi ostatnio liczyło 50 zł za paczkę przez payu bo coś źle ustawione było a faktycznie 18zł płaciłam.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko zastanawia mnie po co codziennie dziecko czyms kremowac ? No dokladnie sudocrem tylko na odparzenia, a po co dziecku wcierac tonu kremow i scierac naturalny plaszcz lipodowy ? Oliwka jedynie w razie potrzeby, od wiekow oliwki ludzie uzywali i zyja a te nowe wynalazki to sa az takie sprawdzone ? Ja jak 400g opak8wanie sudocremu kupilam to dopiero po 4 latach mi sie konczy, a u mojej cory sie bardzo przydal.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Tylko zastanawia mnie po co codziennie dziecko czyms kremowac ? No dokladnie sudocrem tylko na odparzenia, a po co dziecku wcierac tonu kremow i scierac naturalny plaszcz lipodowy ? Oliwka jedynie w razie potrzeby, od wiekow oliwki ludzie uzywali i zyja a te nowe wynalazki to sa az takie sprawdzone ? Ja jak 400g opak8wanie sudocremu kupilam to dopiero po 4 latach mi sie konczy, a u mojej cory sie bardzo przydal.
-
ewa84 wrote:Niestety nie Da rady zapłacić za więcej rzeczy na all. Musisz podliczyc wszystko i wpłacić na konto. Tak samo czasami jest dziwnie kosztami przesyłki. Mi ostatnio liczyło 50 zł za paczkę przez payu bo coś źle ustawione było a faktycznie 18zł płaciłam.
allegro znów odpisało-jeśli sprzedajacy nie podał opcji odbiór os.0zl to nie pominę w ten sposób podwojnej zapłaty za wysyłkępozostaje skontaktować się ze sprzedawcą...ustalę koszt wysyłki . Jeśli nadal będzie to 1 koszt za wszystko, to zapłace zwykłym przelewem...ale im sie juz nie wyswietli piękna lista moich zakupów...No trudno. Lubie kupić i od razu płacić PayU...poczekaja oni i ja...ale to znak, ze kupie upatrzoną pościel
tak to by na wszystko zabrakło kasy na koncie przypisanym do PayU
przelew zrobie jutro z drugiego konta...to znak by kupić pościel
ewa
dzieki za odp
Bo sie wkurzałam na wieszanie się strony, troszke późno jednak zawitałaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChodzi o to że na rynku mało jest oliwek z godnym składem. Dużo jest takich które zatyka pory. Resztę macie tutaj
http://www.bliskodziecka.com.pl/oliwka-pielegnacyjna-dla-dzieci/
Można użyć naturalnym oleji, my np do włosów używalismy olejku arganowego albo kokosowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 20:06
-
nick nieaktualnyJa podobnie jak Kamila uwazam ze im mniej kosmetykow tym lepiej, dla malego na biezaco bede kupowac co bedzie potrzebowal, a do brodawek juz pewnie mowilam polecany przez polozne jest maltan masc w aptece za 15 zl, u mnie sprawdzony
P.s musze kupic sobie jeden miekki stanik do spania i wkladac wkladki laktsvyjne bo juz mi levi z piersi ehhh a mialam nadzieje se s tej ciaxy pozniej sie zacznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzisiaj tata uraczył mnie czereśniami, przywiózł mi świeżo zerwane z drzewa u nichTaaaaakie ciemne i taaaakie słodkie
mniam mniam!
Dzisiaj na szkole rodzenia położna mówiła m.in. o diecie przy karmieniu, ja słyszałam od koleżanek, że odchodzi się od tego i je się tak jak i w ciąży, tylko na początku ostrożnie i lepiej niektóre rzeczy stopniowo wprowadzać i maluszka obserwować czy reakcji nie ma jakiejś a tu położna mówiła tak całkiem restrykcyjnie, już głupieje.. Jak to w końcu jest?
A to my dzisiaj:
http://iv.pl/images/60579978414980168606_thumb.jpgAnulka01, kamciaelcia, Sabina, claudiuszek, żabka04, Lusia8998, bisacz, _izunia_, Malutka92, marta258, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny