X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    15 kg? :D to ja nadal mam za mało tych ubranek chyba...
    Laska wystawiła po coreczce od 56 do 74, a że nie chce mi się już lazić po sklepach to zamówiłam ;) dostałam 2 paczki od koleżanki, ale małe i zamówiłam z ciucholandu, ale mam tego naprawdę nie dużo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ciągle zastanawiam nad ilością co ile kupować, mam 5 grubych i 2 cienkie pary skarpetek i się zastanawiam czy na początek wystarczy, ciekawa jestem na ile one posłużą. A ciuszki już nałogowo oglądam na allegro ;) wolę też pojedynczo do koszyka wrzucać, bo w tych pakach zawsze znajdę coś co mi nie pasuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:37

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    to jest nałóg :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    dziękuje Kochana,Ale to bez recepty ?
    Tak :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Alinka
    Super ze wychodzicie :) skoro nie założyli szwu, to znaczy ze u Ciebie nie był on potrzebny.
    Nie martw sie ja cały czas leze... Niedługo odleżyn dostanę, ale wytrwamy :D ja przez to leżenie robie ciagle zakupy internetowe, oby nasza kieszeń wytrzymała moje leżenie :D
    A jakie dali Tobie zalecenia? Też oszczednego trybu życia czy całkowite leżenie?

Ja to pewnie pierwszy miesiąc i tak przeleze, do 30 tygodnia bo jestem naprawdę wystraszona mimo zapewnień lekarzy ze jeszcze rodzić nie będę. No ale tydzień temu moja szyjka miała wojnę przetrwać, a tu takie rzeczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka cieszę się że do domku wracasz:-)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka teraz juz na spokojnie szyjka dotrwa do września ;) tylko żadnych stresów ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    A jakie dali Tobie zalecenia? Też oszczednego trybu życia czy całkowite leżenie?

Ja to pewnie pierwszy miesiąc i tak przeleze, do 30 tygodnia bo jestem naprawdę wystraszona mimo zapewnień lekarzy ze jeszcze rodzić nie będę. No ale tydzień temu moja szyjka miała wojnę przetrwać, a tu takie rzeczy.
    Ja mam na wypisie napisane "oszczędny tryb życia" i jak pytałam położnej w szpitalu powiedziałam ze np na spacer mogę pójść. A jak byłam na wizycie kontrolnej w poniedziałek u mojej gin to powiedziała to samo, ze po to mam szew, zeby donosić i ze spacer mogę itp.
    Ale wlasnie po wizycie w poniedziałek, kiedy musiałam sama autem pojechać, dojść do auta z auta do lekarza itp. to wieczorem czułam kłucia w pochwie. Wiec ja nie wiem czy mi te spacery aby na pewno sluza.
    Wiec sama postanowiłam lezec i tylko po domu chodze zeby jeść zrobic, czy do toalety, prysznic. Wole nie ryzykowac jednak.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od ginekologa, wszystko ok na usg. Lekarka mówi, że dzieci grzeczne i nie ma się czego przyczepić :) troszkę Nam buzię pokazała i już widzę śliczny nosek oraz że się marszczy jak mąż :D

kamciaelcia, żabka04, Anulka01, mmargol, claudiuszek, Pysiaczek89, violett, Strazaczka1990, Sabina, Malutka92, _izunia_, bisacz, marta258, A_n_k_a_80, bbeczka91, martta lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mam nadzieję Agatia że będzie tak jak mówisz
    Ja na ginekologii miałam konsultacje kardio, miałam holter, była diablo 3 razy i dermatolog bo dostałam jakiegoś syfa od pościeli szpitalnej ;) u nas ciężarne leżą na ginekologii a mają konsultację z pozostałych oddziałów.

Alinka no jasne, że doczekasz 37 :), albo i lepiej :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka gratuluję wizyty :)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    angela
    a jestes moze zorientowana jaka jest róznica między katarkiem a katarkiem + ?

Katarek + ma otwierany zbiorniczek na gile i łatwiej go czyścić. Ma też dodatkową końcówkę do noska zapasową która też można łatwo umyć. Bardziej higieniczny jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:40

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy tym katarkiem można też wyssysać tradycyjnie ustami? bo do naszego starego odkurzacza bałabym się go podłączać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a czy tym katarkiem można też wyssysać tradycyjnie ustami? bo do naszego starego odkurzacza bałabym się go podłączać :P

Da się ale jeżeli się boisz, to polecam Fride ona typowo jest do ust.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Na katarku jest napisane że moc odkurzacza 800-1800 W

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, nasz odkurzacz jest na tyle w złym stanie że rzadko go wyciągamy ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Muszę spytać ::D co znaczy w kiepskim stanie ? ::D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamięta lata 90? ;D
    kurczę, jesteśmy młodym małżeństwem, nie dorobiliśmy się nowego! ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Taki kwadraciak? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no prawie, ale nie ma końca - jest pół rury, ale kocie kłaki wciągnie ;D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ