WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:15 kg?
to ja nadal mam za mało tych ubranek chyba...
dostałam 2 paczki od koleżanki, ale małe i zamówiłam z ciucholandu, ale mam tego naprawdę nie dużo.
-
nick nieaktualnyja się ciągle zastanawiam nad ilością co ile kupować, mam 5 grubych i 2 cienkie pary skarpetek i się zastanawiam czy na początek wystarczy, ciekawa jestem na ile one posłużą. A ciuszki już nałogowo oglądam na allegro
wolę też pojedynczo do koszyka wrzucać, bo w tych pakach zawsze znajdę coś co mi nie pasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:37
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Alinka
Super ze wychodzicieskoro nie założyli szwu, to znaczy ze u Ciebie nie był on potrzebny.
Nie martw sie ja cały czas leze... Niedługo odleżyn dostanę, ale wytrwamyja przez to leżenie robie ciagle zakupy internetowe, oby nasza kieszeń wytrzymała moje leżenie
Ja to pewnie pierwszy miesiąc i tak przeleze, do 30 tygodnia bo jestem naprawdę wystraszona mimo zapewnień lekarzy ze jeszcze rodzić nie będę. No ale tydzień temu moja szyjka miała wojnę przetrwać, a tu takie rzeczy. -
nick nieaktualny
-
alinka wrote:A jakie dali Tobie zalecenia? Też oszczednego trybu życia czy całkowite leżenie?
Ja to pewnie pierwszy miesiąc i tak przeleze, do 30 tygodnia bo jestem naprawdę wystraszona mimo zapewnień lekarzy ze jeszcze rodzić nie będę. No ale tydzień temu moja szyjka miała wojnę przetrwać, a tu takie rzeczy.
Ale wlasnie po wizycie w poniedziałek, kiedy musiałam sama autem pojechać, dojść do auta z auta do lekarza itp. to wieczorem czułam kłucia w pochwie. Wiec ja nie wiem czy mi te spacery aby na pewno sluza.
Wiec sama postanowiłam lezec i tylko po domu chodze zeby jeść zrobic, czy do toalety, prysznic. Wole nie ryzykowac jednak.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyWróciłam od ginekologa, wszystko ok na usg. Lekarka mówi, że dzieci grzeczne i nie ma się czego przyczepić
troszkę Nam buzię pokazała i już widzę śliczny nosek oraz że się marszczy jak mąż
kamciaelcia, żabka04, Anulka01, mmargol, claudiuszek, Pysiaczek89, violett, Strazaczka1990, Sabina, Malutka92, _izunia_, bisacz, marta258, A_n_k_a_80, bbeczka91, martta lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Mam nadzieję Agatia że będzie tak jak mówisz
u nas ciężarne leżą na ginekologii a mają konsultację z pozostałych oddziałów.
Alinka no jasne, że doczekasz 37, albo i lepiej
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
a jestes moze zorientowana jaka jest róznica między katarkiem a katarkiem + ?
Katarek + ma otwierany zbiorniczek na gile i łatwiej go czyścić. Ma też dodatkową końcówkę do noska zapasową która też można łatwo umyć. Bardziej higieniczny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:40
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny