X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to tez spokojniejsze te ruchy. Ale są i ten fakt mnie uspokaja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakby ruchy zanikły na godzinę to już bym zaczęła siwieć. On ciągle się rusza, nawet jak chodzę to go czuje :P A niby powinien wtedy spać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży z Emilka około 30 tc miałam sytuacje ze ruchów w ogóle nie czułam kilka godz. Zrobili mi Ktg. Wyraźnie pokazywało ruchy których naprawdę nie czułam. Położne patrzyły na mnie jakbym kłamała ze dziecka nie czuje. Widocznie tak się ułożyła. Na drugi dzień już było normalnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla mój tez ma dni ze słabiej się rusza niż zwykle. Mam wtedy wrażenie ze skierowany jest do środka brzucha wiec mnie tak nie okłada ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla wrześniówki? :)Jestem mamą 1,5 rocznej Zosi, a we wrześniu na świat przyjdzie jej młodsza siostra, która wcześniej była bratem :)

Po dzisiejszej wizycie u gina, mamy 773g i na 98% jesteśmy dziewczynką. Obecnie jestem w 25tc, rozwiązanie przewidziane na 25 września :)

pirelka, Lusia8998, martta lubią tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Czy któraś brała w ciazy antybiotyk clindamycin mip 600? Albo jakie antyb dostawałyscie na problemy zębowe w ciazy?
    Ja brałam.chyba amotaks

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:55

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia mi kazali liczyć od 25-27tc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Czy któraś brała w ciazy antybiotyk clindamycin mip 600? Albo jakie antyb dostawałyscie na problemy zębowe w ciazy?

Ja dostałam amotax przy zapaleniu dziąsła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Paula :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wam. Mąż też już męczył, żeby jechać, bo na nic nie reagowała, zrobiłam jeszcze próbę z jabłkiem i dała coś znać. Bardzo delikatnie, ale kopnęła parę razy, więc na razie nie jadę. Może jakoś się ustawiła niewygodnie. Ale już się popłakałam, normalnie mi jej brakowało, przyzwyczaiłam się do jej brykania.
    Boję się szpitali, nigdy nie byłam na ip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj w szpitalu co 3 godziny chodzą z urządzeniem do badania tętna płodu. I moja dzisiaj pukala w nie, ale serca nie było słychać :) 10 minut szukały, aż musiałam pójść na spacer i dopiero wtedy się znalazło. :)

Chyba leży wcisnieta w kręgosłup a ręce i nogi wyciąga na moim brzuchu, bo co chwilę mi się twardy w różnych miejscach robi. No i na pewno nie znosi tego ciągłego lezenia. Odkąd poleguje to może przez 4 godziny dziennie jej nie czuję, a tak cały czas mi koszulka podskakuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, wygoncie mnie!
    Ze stresu nie zasnę, ale dziwne bo co by miało być źle? Ale tak działa na mnie fakt że inny ginekolog będzie mojego synka oglądał. Tak więc dobranooc!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj w pokoju nowa koleżankę, która chrapie gorzej niż mój mąż :( normalnie nie zasne z nią... Mam nadzieje że jutro na prawdę do domu to tam się wyspie :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia Inzynierka bardzo dziękuję :*
    Paula witamy :) cóż ja bym się tam nie gniewała gdyby mój Kubuś okazał się Kubusiową ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka
    Ooooo jak ja Cie rozumiem z tym chrapaniem. Ja miałam taka koleżankę w szpitalu, co dawała czadu każdej nocy i to jak stary traktor :P
    Miałam ogromny problem zeby zasnąć :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o dopisanie mnie do listy :)tp 25.09 -dziewczynka :)

Pytanie za 100pkt
    czy mogę zrobić prześwietlenie zęba??

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie... Moja bratowa w ciazy chapala jak smok... Od pierwszej nocy po porodzie zero chrapania.... A dawala ostro czadu!

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja mam.rtg zęba zrobić po porodzie, teraz mam zakaz.

‹‹ 1259 1260 1261 1262 1263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ