WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W ciąży z Emilka około 30 tc miałam sytuacje ze ruchów w ogóle nie czułam kilka godz. Zrobili mi Ktg. Wyraźnie pokazywało ruchy których naprawdę nie czułam. Położne patrzyły na mnie jakbym kłamała ze dziecka nie czuje. Widocznie tak się ułożyła. Na drugi dzień już było normalnie
-
Witam,
znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla wrześniówki? :)Jestem mamą 1,5 rocznej Zosi, a we wrześniu na świat przyjdzie jej młodsza siostra, która wcześniej była bratem
Po dzisiejszej wizycie u gina, mamy 773g i na 98% jesteśmy dziewczynką. Obecnie jestem w 25tc, rozwiązanie przewidziane na 25 września
pirelka, Lusia8998, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Wam. Mąż też już męczył, żeby jechać, bo na nic nie reagowała, zrobiłam jeszcze próbę z jabłkiem i dała coś znać. Bardzo delikatnie, ale kopnęła parę razy, więc na razie nie jadę. Może jakoś się ustawiła niewygodnie. Ale już się popłakałam, normalnie mi jej brakowało, przyzwyczaiłam się do jej brykania.
Boję się szpitali, nigdy nie byłam na ip. -
nick nieaktualnyTutaj w szpitalu co 3 godziny chodzą z urządzeniem do badania tętna płodu. I moja dzisiaj pukala w nie, ale serca nie było słychać
10 minut szukały, aż musiałam pójść na spacer i dopiero wtedy się znalazło.
Chyba leży wcisnieta w kręgosłup a ręce i nogi wyciąga na moim brzuchu, bo co chwilę mi się twardy w różnych miejscach robi. No i na pewno nie znosi tego ciągłego lezenia. Odkąd poleguje to może przez 4 godziny dziennie jej nie czuję, a tak cały czas mi koszulka podskakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny