WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety teraz w ciąży podobno chrapie i to mnie martwi bo wiem jakie to jest uciążliwe dla kogoś. Mój mąż chrapie, a ja teraz podobno bardziej niż on
mam nadzieję, że po porodzie minie
Dziewczyny śliczne brzuszki
Sabina super, że już w domuTa niemoc to chwilowa po takich "wczasach".
Alinka dobrze, że jutro do domku
Żabka nie za ciekawą masz sytuacje ale dobrze, że już się wyjaśniła. Ze skierowaniem do szpitala możesz jechać w każdym momencie. Ja chyba najpierw poszłabym na oddział zapytać o tego lekarza z którym to było ustalane i żeby on Cie pokierował. Może tak na 1 dzień na badania Cię przyjmą po prostu.
Pirelka gratuluję udanych wizyt dzisiejszych. Ja mam do dentysty we wtorek i ciekawa jestem czy teraz też będą dwa do robienia czy może jeden, bo u mnie też już ponad 2tys wydane na zęby. Bardziej na wyprawce muszę się skupić ale to już lipiec i sierpień. Muszę zapytać czy mogę odpuścić te wizyty bo jeszcze trochę zostało do zrobienia niestety.
Anulka ja nie brałam, żadnego antybiotyku.
Witam nową koleżankęPaula ja zawsze dostaje znieczulenie.
Pysiaczku piękne ubranka.
Pysiaczek89, pirelka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Do mamusiek, które spodziewają się chłopców:) z racji tego, że z mojego synusia zrobiła się córcia mam kilka rzeczy do odsprzedania (smyk, h&m) nowe z metkami+gratisy (smoczek+łańcuszek). Jakby któraś była zainteresowana jutro mogę wrzucić zdjęcia
??? -
nick nieaktualnyPaula84 wrote:
Pytanie za 100pkt
czy mogę zrobić prześwietlenie zęba??
Znieczulenie mam za każdym razem, ale w mniejszej dawce.. a robiłam już 10 zębów w tym jeden aż 5 razy... dzisiaj znowu pytałam ginekologa do kiedy bezpiecznie można leczyć, mówiła że leczenie i znieczulenie nie przeszkadza, tylko stan zapalny podczas porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:51
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d581980331ac.jpg
To ja sie chwale moim hendmade dla Amelki. Poszwa na kolderke i poszewka na poduszke do gondolki. Spod bezowy, gora z wzorem w kwiaty. Naszylam dziewczeca rozowa aplikacje. Na dole kolderki wiaze sie 5 wstazek, a na gorze poduszki 3 wstazki. Przeszlo 10h roboty, ale jaka satysfakcja, ze nikt takiej nie ma tylko Amelka_izunia_, mmargol, kamciaelcia, Anulka01, Sabina, AJrin, Lusia8998, claudiuszek, bbeczka91, martta, mysza0406, bisacz lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, melduję, że u nas dobrze, chociaż muszę raczej leżeć i siedzieć. Córka dziś zważona, 1,4 kgPozdrawiam. P.S. - czy Wam też czas jakby przyspieszył?
_izunia_, A_n_k_a_80, violett, Pysiaczek89, Anulka01, Sabina, bbeczka91, martta, pirelka, mysza0406, bisacz lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Wczorajszy dzien tak mi minal ze zapomnialam sie pochwalic ze zaczelam 30 tydzien!!!
O ja cie...... A dopiero co cieszylam sie półmetkiem!!
Ja juz na nogach od 4.30 bo obolaly maz sie obudzil... Moze uda mi sie jeszcze przysnac, ale ogolnie to caly dzien w kuchni mnie czeka bo gosci ba mecz mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 05:33
-
witam się i ja o tej wyjatkowej porze
KasicaLisisca, czyli twoja córcia ma teraz najwyższa odnotowana wagęciut ciut wiecej niz Piotrus (i jest troszke starsza)
ksosia
i ja mam od wczoraj wieczorem męza...'
jeszcze do domu nie wszedł , a juz czułam wypachnionego i pierwsze co , to o to spytalam...I co? piwo sobie wypił...Ale mnie trafilo-wraca po 3 tyg i piwo sobie wypił ???????????????????brak mi odpowiednich słów na forum -
Hej hej i ja się witam. Dzisiaj pierwsza noc przespana bez wstawiania, ale rano już pęcherz dał o sobie znać
i mała kopie, więc trzeba śniadanko jakieś zjeść
Ksosiu oj leci czas, choć dla mnie mógłby szybciejteż zobaczyłam, że 29tc, więc III trymesrt pełną parą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 06:55
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewuszki!
Anka zazdroszczę talentu do szycia bo ja mam dwie lewe :p
Kasica gratuluje ładnie rosnącego bobaska
Ksosia wow to juz 30??? Suuper!
Skali kuruj się, argentin T do psikania na gardziolko polecam.
Ja dzisiaj kolejna wizyta u dentystyA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Dziewczyny czy któraś z was bierze luteine ? Czy po niej mogą być większe uplawy w sensie wiecie więcej śluzu? No bo logicznie to wiadomo że coś z niej musi wyciekac
Kurde będę chora pełna para już kicham na szczęście nie mam temperatury ale źle się czuje od tego gardła mi niedobrze