WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela powodzenia na wizycie i no stres
ja idę za równy tydzień i obawiam się wizji szpital. Na razie o tym nie myślę
Skali ja biorę lutke 3x100 mg, bardziej obbfitej wydzieliny nie mam, czasem trochę wypływa, ale w mleczno białym kolorze. -
nick nieaktualnyhej
ja dzisiaj też z lepszym humorem i nadzieją się obudziłamwyjście ze szpitala jednak działa na człowieka pozytywnie
poza tym właśnie dzwonił kurier, że jedzie z łóżeczkiemno i mąż w sobote wózek odbiera
aczkolwiek to nie znak, że już czas na naszą małą. jeszcze paru rzeczy brakuje no i kącik trzeba przygotować
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:tutaj w szpitalu jak się przyjdzie to co najmniej 5 dób, bo inaczej NFZ kasy nie zwróci. nie można przyjść na 1,czy 2 dni. Mogą Cię 2 dni badać, a resztę przeleżysz no ale swoje zostać trzeba
-
nick nieaktualny
-
Hej. Witam sie na pełnym wkurwie. Czuję się jak jakaś pieprzona inwalidka bo od tego rośnięcia brzuszka ledwo chodzę, tak strasznie boli z prawej strony jakby mnie ktoś na siłę rozciągał, o spojeniu łonowym tojuż mi się nawet nie chce pisać. Do tego mam jakąś cholerną wysypkę na brzuchu po tym szpitalu i swędzi
Dość mam dziś. Jeszcze ciągłe dosrywanie przez mojego chłopa... niby w żartach no ale ile można się śmiać z kogoś tym bardziej jak wszystko boli.
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, kurierzy zostali wysłani do nas więc czekam zarówno na łóżeczko, jak i na przewijak z tekstylią
to drugie zamówiłam do teścia do pracy, bo wiem że mnie do końca tygodnia będzie ciężko złapać w domu, a łóżeczko mam nadzieję że szczęśliwe dotrze
miało być już 10.06!
-
Dzierzba współczuję mi na szczescie spojenie lonowe i biodro odpuściło, zauważyłam że przychodzi to falami oby tobie szybko przeszło.
Mi wyjątkowo dobrze ostatnio sie śpi dzis spalam 8 godzin i nawet na siku nie wstałam!
Milego dnia ja dziś mam masę domowej roboty i planów ciekawe czy nie skomczy sie jak wczoraj, ze spalam 2 godziny w ciagu dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez odczuwam skutki rosnacego brzuszka i sile malucha
Nie dosc, ze jestem jakas slamazarna i wszedzie pcham sie brzuchem, bo sie zapominam, to jeszcze zaczal mniw pobolewac brzuch na dole, juz sama nie wiem czy to od kopniakow malego, czy raczej dalsze powiekszanie sie macicy.
Do tego szybko sie mecze i oddycham, jakbym nosila tone zakupow po schodach
Moj maz niedowierza, teraz do niego dociera, ze ma zone w ciazy, bo juz mocno widac i kazdy zwraca uwage :p -
nick nieaktualny
-
Agatia oby ten tydzien szybko minął a po wizycie juz do końca będziesz sie cieszyć spokojną ciąża
Dzierzba jebnij mu po prostumoze to go otrzeźwi.
U mnie masaże zaczęły przynosić efektymój kręgosłup daje radę! Dzisiaj troszke mniej mnie ząb boli, moze obejdzie się bez antybiotyku???
agatia, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja mam brzuch jak w 8 miesiącu z Maksem więc masakra. Jak widziałam dziewczyny z bliźniakami w szpitalu czekające na cc to aż mi się słabo robiło tym bardziej, że wszystkie były wysokie bardzo i brzuszki naprawdę ogromne. Ja taki karakan to dopiero będę wyglądała... no i efektem tego jest ten ból bo się szybko rozciąga
Volet ja mam pościel do wózka od makaszki a resztę na allegro kupiłam i powiem szczerze , że ta od makaszki ma cenę wyższą sporo ale jakość taka jak z allegro. Posze0wki na kołdry kupiłam z firmy ala i as i jestem mile zaskoczona bo są z dobrej bawełny, nic się nie sprało a cena jedna z niższych.violett lubi tę wiadomość
-
Ha ha ha Anulka to samo miałam napisać Dzierzbie
gong na ogarnięcie
Dzierzba współczuję dolegliwości, ale niestety masz prawo czuć się gorzej, w końcu masz pod sercem dwa lobuziaki
Angela mam nadzieję, że bez szpitala, aczkolwiek jestem na 80% nastawiona przez ginkę na taką ewentualność.
LRF też czekam na kurierao 14 będzie, paczker wniesie
więc czekam na ubranka i opaski pin up i rożek
Wczoraj było pracowicie, a dzisiaj leniuszek mnie dopadł. Do 18 się z Młodym lenimy, a potem idę do endo -
nick nieaktualny
-
Anulka, Agatia gong to już w tym przypadku nie pomoże, prędzej jakieś elektrowstrząsy. No takiego sobie wybrałam to się męczyć muszę
Kurde ja już mam wyprawkę i się nudzę bo bym coś chętnie kupiła
Powiedzcie mi moje drogie jak rozwiązać problem brudnych pieluch? Chcę lecieć na wielorazowych więc kosze typowo na pieluchy odpadają, a nie będę z każdą sztuką latała do pralni do piwnicy. Myślałam o takim podwójnym koszu z blokowaną klapą http://allegro.pl/podwojny-kosz-na-smieci-pojemnik-do-segregacji-i6040913536.html i olejkach eterycznych ale nie wiem jak to będzie z uczuleniami. Niby herbaciany się bardzo dobrze sprawdza bo odkaża i zabija zapach. Ja go używam jako dodatek do toniku (zero wyprysków juhuu!) ale mój młody ma uczulenie na ten olejek i boję się, że chłopcy też będą mieli a nie chcę ryzykować na delikatnych tyłkach piekącej pokrzywki. -
Little Red Fox wrote:ja muszę wyjść o 10:00 a nawet nie wiem o której się go spodziewać
i sam powiedzialr, że wniesie bo paczka ciężka
Jacyś kulturalni Ci kurierzy ostatnio -
Dzierzba wrote:Anulka, Agatia gong to już w tym przypadku nie pomoże, prędzej jakieś elektrowstrząsy. No takiego sobie wybrałam to się męczyć muszę
Kurde ja już mam wyprawkę i się nudzę bo bym coś chętnie kupiła
Powiedzcie mi moje drogie jak rozwiązać problem brudnych pieluch? Chcę lecieć na wielorazowych więc kosze typowo na pieluchy odpadają, a nie będę z każdą sztuką latała do pralni do piwnicy. Myślałam o takim podwójnym koszu z blokowaną klapą http://allegro.pl/podwojny-kosz-na-smieci-pojemnik-do-segregacji-i6040913536.html i olejkach eterycznych ale nie wiem jak to będzie z uczuleniami. Niby herbaciany się bardzo dobrze sprawdza bo odkaża i zabija zapach. Ja go używam jako dodatek do toniku (zero wyprysków juhuu!) ale mój młody ma uczulenie na ten olejek i boję się, że chłopcy też będą mieli a nie chcę ryzykować na delikatnych tyłkach piekącej pokrzywki.
Z pieluchami nie pomogę kochana, bo ja pampersowa jestem -
nick nieaktualny