WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Znów musze zadać głupie pytanie -katarek pasuje do każdej końcówki odkurzacza? ?
No chyba tak bo od jest wąski i coraz szersze. Według mnie pasuje do każdego. Na pewno do zelmera
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16df1cd1e16e.jpgkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdkurzacz jamnik jest niezniszczalny
Alinka dajnie ze wychodzisz. Ja nie sądziłam że będę taka słaba po szpitalu i ze brzuch Bedzie tak bolał. Mam problem żeby wyjść na podwórze posiedzieć, więc o spacerach nawet nie marzę.
Byleby dociagnac do połowy sierpnia.... -
nick nieaktualnypirelka wrote:Wróciłam od ginekologa, wszystko ok na usg. Lekarka mówi, że dzieci grzeczne i nie ma się czego przyczepić
troszkę Nam buzię pokazała i już widzę śliczny nosek oraz że się marszczy jak mąż
mam nadzieję ze ciąża będzie taka spokojna do samego końca
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla
Mój mały tez dzisiaj taki osowiały, ale jakies tam ruchy sa. Co prawda ostatnio w godzinę naliczyłam ponad 50 a dzisiaj cos koło 15. Moze to rzeczywiscie od pogody tez zależy?
Jeżeli czujesz ze za mało sie rusza, to zrób tak jak dziewczyny pisza, jedz na IP. Dla własnego spokoju.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:No właśnie próbowałam i wczoraj i dziś i 10 to było na cały dzień może.
pukałam, jadłam mrożone truskawki, ale cisza. Wcześniej ze 3 razy lekko puknęła.