WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLEF noooo brawo, cudnie to wszystko wyglada robi sie tak slodko dzicinnie, jejku juz sie nie moge doczekac az juz i ja rozloze moje lozeczko i ubiore wozek w jefo "ubranka" krore posciagalam do prania i juz wysuszone od miesiaca czekaja
a tu jeszcze tyle czasu zanim przygotowania... do
iero po wakacjach bede wszysyko "stawiac" to tez pocykam fotki i pokaze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf luksio łóżeczko, śliczne rzeczy i zajefajny kitiket
Ja na szybko kilka ciuszkow z paki 160 sztzałapałam pierwsze z brzegu, bo za dużo tego
nie mam gdzie tego pomieścić wszystkiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/780a723ee73c.jpgAngela89, mmargol, żabka04, bisacz, violett, A_n_k_a_80, claudiuszek, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF, super widok
też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki?
Angela udanego wyjazdu i gratuluję pozytywnych wieściz Kubusia już kawał chłopa
Dziewczyny w szpitalu bądźcie dzielne i cierpliwe, byle bez stresów
Ja dzisiaj cały dzień na mieście spędziłam z koleżanką, bo urlop miała. Na obiad ulubiona zapiekanka zagryziona pizza hihi, a co, dawno nie jadłam
Zakupiłam na wyjazd nad morze kapelusz na dużym rondzie, okulary słoneczne i jeszcze zwiewną sukienkę za całe 34,99 zł z gumką pod biustem (w textilmarket - polecam)
Poszłam też po szlafrok co sobie upatrzyłam siwy w gwiazdki białe, ale już nie byłowięc kupiłam siwy w białe kropki
A dla córeczki nie mogłam się oprzeć i kupiłam drewniane kolorowe literki do przyklejenia (na ścianę lub na łóżeczko, zobaczę jeszcze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa2990bfcb5.jpg
Jutro idę na pocztę po kocyki dla Emilki, bo awizo w skrzynce znalazłam, doczekać się nie mogęAngela89, żabka04, kamciaelcia, Sabina, bisacz, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia śliczne te ubranka, ja muszę swoje 3 kartony ogarnąć i podzielić rozmiarami, co w weekend przywiozłam
Czekałam na szafę Emilki co zamówiliśmy przez internet, żeby gdzieś chować te wszystkie ciuszki, myśląc, że będzie w tym tygodniu, a tu po telefonie do sklepu okazuje się że 2-3 tyg może to trwać (pomimo że dostawy mają 3 razy w tyg jak powiedzieli) -
nick nieaktualnymmargol wrote:LRF, super widok
też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki?
kupiliśmy w toysRus - stacjonarnie
a egzamin o 10:00!mmargol lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Też myslalam o literkach ale szytychyba. ..ale w 3 dni wydałam 1300 zł i tak jakoś mi szkoda. ..
Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:też zastanawiałam się nad szytymi, ale te na spontana znalazłam w sklepie i myślę, że wystarczą
Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp
Znając siebie pewnie się skuszę na literkiokaże się jak łóżeczko postawimy
no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie
-
kamciaelcia wrote:Znając siebie pewnie się skuszę na literki
okaże się jak łóżeczko postawimy
no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie
ja tez bym chciała wszystko na już, pieścić oczy tym widokiem
ale szafki Emilki jeszcze nie ma, łóżeczko będziemy dopiero malować na początku lipca jak mój P będzie miał urlop
wtedy się poustawia