Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka..aaaa patrz no fakt zapomnialam ze, to moj shnus zmusza mnke dl jedzenia dziwnycn rzeczy♡♡ aletaki miks to dopiero 1 razmi sie zdarzylo, a ro juz i dopiero 6miesiac xD s

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEF noooo brawo, cudnie to wszystko wyglada robi sie tak slodko dzicinnie, jejku juz sie nie moge doczekac az juz i ja rozloze moje lozeczko i ubiore wozek w jefo "ubranka" krore posciagalam do prania i juz wysuszone od miesiaca czekaja :) a tu jeszcze tyle czasu zanim przygotowania... do
    iero po wakacjach bede wszysyko "stawiac" to tez pocykam fotki i pokaze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha koteł debesciak, pierwszy musk wyprobowac co i jak i obadac o co chodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż się uparł, że dziś koniecznie stawiamy łóżeczko, skręcaliśmy razem, aż się zmęczyłam ;D przynajmniej do szuflady mogę powrzucać kilka pierdółek ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Super się łóżeczko prezentuje :D
    Flanelke q pandy tez zamówiłam :D
    Przewijak taki sam rozwazalam ale poszłam w kolor pokoju :D
    Nawet kot PRAWIE jak mój tzn mój nie ma lat :D oczywiście zaliczyć pierwszy musiał

Super! !!ale fajnie. Już klimacik jest :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf luksio łóżeczko, śliczne rzeczy i zajefajny kitiket ;)

Ja na szybko kilka ciuszkow z paki 160 szt :) załapałam pierwsze z brzegu, bo za dużo tego ;) nie mam gdzie tego pomieścić wszystkiego ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/780a723ee73c.jpg

nick nieaktualny, mmargol, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, A_n_k_a_80, claudiuszek, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku ale ładnie u Was się robi ;)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, super widok :) też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki? :)

Angela udanego wyjazdu i gratuluję pozytywnych wieści :) z Kubusia już kawał chłopa :)

Dziewczyny w szpitalu bądźcie dzielne i cierpliwe, byle bez stresów :)

Ja dzisiaj cały dzień na mieście spędziłam z koleżanką, bo urlop miała. Na obiad ulubiona zapiekanka zagryziona pizza hihi, a co, dawno nie jadłam ;)
    Zakupiłam na wyjazd nad morze kapelusz na dużym rondzie, okulary słoneczne i jeszcze zwiewną sukienkę za całe 34,99 zł z gumką pod biustem (w textilmarket - polecam)
    Poszłam też po szlafrok co sobie upatrzyłam siwy w gwiazdki białe, ale już nie było :( więc kupiłam siwy w białe kropki :D

A dla córeczki nie mogłam się oprzeć i kupiłam drewniane kolorowe literki do przyklejenia (na ścianę lub na łóżeczko, zobaczę jeszcze)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa2990bfcb5.jpg

Jutro idę na pocztę po kocyki dla Emilki, bo awizo w skrzynce znalazłam, doczekać się nie mogę :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chcę kupić literki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My literki mamy u córki i dla Kuby też musimy zamówić :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia śliczne te ubranka, ja muszę swoje 3 kartony ogarnąć i podzielić rozmiarami, co w weekend przywiozłam :)
    Czekałam na szafę Emilki co zamówiliśmy przez internet, żeby gdzieś chować te wszystkie ciuszki, myśląc, że będzie w tym tygodniu, a tu po telefonie do sklepu okazuje się że 2-3 tyg może to trwać (pomimo że dostawy mają 3 razy w tyg jak powiedzieli)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myslalam o literkach ale szytychyba. ..ale w 3 dni wydałam 1300 zł i tak jakoś mi szkoda. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    LRF, super widok :) też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki? :)
    zdecydowaliśmy się na materac lateks-pianka-kokos ;) kupiliśmy w toysRus - stacjonarnie
    a egzamin o 10:00! ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Przy tylu kciukach nie masz innego wyjścia niż zdać ten egzamin.

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Też myslalam o literkach ale szytychyba. ..ale w 3 dni wydałam 1300 zł i tak jakoś mi szkoda. ..
    też zastanawiałam się nad szytymi, ale te na spontana znalazłam w sklepie i myślę, że wystarczą :)
    Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u was pieknie sie robi :) ja juz z niecierpliwoscia czekam az bedzie blizej 30 tc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się stresuję, mam nadzieję że się nie pojawi żaden ciążowy majonez i nie zrobię nic głupiego! :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    też zastanawiałam się nad szytymi, ale te na spontana znalazłam w sklepie i myślę, że wystarczą :)
    Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp :)

Znając siebie pewnie się skuszę na literki :D okaże się jak łóżeczko postawimy :D no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF nie myśl o tym za dużo :) teraz relaksik, np na meczu Polska-Niemcy :D
    u mnie piwko radler 0% i chipsy o smaku pieczonych żeberek - pychotka! om nom omm

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Znając siebie pewnie się skuszę na literki :D okaże się jak łóżeczko postawimy :D no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie
    nie martw się jeszcze zdążycie ;) ja tez bym chciała wszystko na już, pieścić oczy tym widokiem :D ale szafki Emilki jeszcze nie ma, łóżeczko będziemy dopiero malować na początku lipca jak mój P będzie miał urlop :) wtedy się poustawia :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ