X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka..aaaa patrz no fakt zapomnialam ze, to moj shnus zmusza mnke dl jedzenia dziwnycn rzeczy♡♡ aletaki miks to dopiero 1 razmi sie zdarzylo, a ro juz i dopiero 6miesiac xD s

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEF noooo brawo, cudnie to wszystko wyglada robi sie tak slodko dzicinnie, jejku juz sie nie moge doczekac az juz i ja rozloze moje lozeczko i ubiore wozek w jefo "ubranka" krore posciagalam do prania i juz wysuszone od miesiaca czekaja :) a tu jeszcze tyle czasu zanim przygotowania... do
    iero po wakacjach bede wszysyko "stawiac" to tez pocykam fotki i pokaze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha koteł debesciak, pierwszy musk wyprobowac co i jak i obadac o co chodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż się uparł, że dziś koniecznie stawiamy łóżeczko, skręcaliśmy razem, aż się zmęczyłam ;D przynajmniej do szuflady mogę powrzucać kilka pierdółek ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Super się łóżeczko prezentuje :D
    Flanelke q pandy tez zamówiłam :D
    Przewijak taki sam rozwazalam ale poszłam w kolor pokoju :D
    Nawet kot PRAWIE jak mój tzn mój nie ma lat :D oczywiście zaliczyć pierwszy musiał

Super! !!ale fajnie. Już klimacik jest :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf luksio łóżeczko, śliczne rzeczy i zajefajny kitiket ;)

Ja na szybko kilka ciuszkow z paki 160 szt :) załapałam pierwsze z brzegu, bo za dużo tego ;) nie mam gdzie tego pomieścić wszystkiego ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/780a723ee73c.jpg

Angela89, mmargol, żabka04, bisacz, violett, A_n_k_a_80, claudiuszek, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku ale ładnie u Was się robi ;)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, super widok :) też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki? :)

Angela udanego wyjazdu i gratuluję pozytywnych wieści :) z Kubusia już kawał chłopa :)

Dziewczyny w szpitalu bądźcie dzielne i cierpliwe, byle bez stresów :)

Ja dzisiaj cały dzień na mieście spędziłam z koleżanką, bo urlop miała. Na obiad ulubiona zapiekanka zagryziona pizza hihi, a co, dawno nie jadłam ;)
    Zakupiłam na wyjazd nad morze kapelusz na dużym rondzie, okulary słoneczne i jeszcze zwiewną sukienkę za całe 34,99 zł z gumką pod biustem (w textilmarket - polecam)
    Poszłam też po szlafrok co sobie upatrzyłam siwy w gwiazdki białe, ale już nie było :( więc kupiłam siwy w białe kropki :D

A dla córeczki nie mogłam się oprzeć i kupiłam drewniane kolorowe literki do przyklejenia (na ścianę lub na łóżeczko, zobaczę jeszcze)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa2990bfcb5.jpg

Jutro idę na pocztę po kocyki dla Emilki, bo awizo w skrzynce znalazłam, doczekać się nie mogę :D

Angela89, żabka04, kamciaelcia, Sabina, bisacz, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chcę kupić literki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My literki mamy u córki i dla Kuby też musimy zamówić :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia śliczne te ubranka, ja muszę swoje 3 kartony ogarnąć i podzielić rozmiarami, co w weekend przywiozłam :)
    Czekałam na szafę Emilki co zamówiliśmy przez internet, żeby gdzieś chować te wszystkie ciuszki, myśląc, że będzie w tym tygodniu, a tu po telefonie do sklepu okazuje się że 2-3 tyg może to trwać (pomimo że dostawy mają 3 razy w tyg jak powiedzieli)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myslalam o literkach ale szytychyba. ..ale w 3 dni wydałam 1300 zł i tak jakoś mi szkoda. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    LRF, super widok :) też będę miała przewijak ja łóżeczku. A materac jaki w końcu wybraliście? Przez internet go kupiliście? A i powodzenia jutro na egzaminie! O której trzymać kciuki? :)
    zdecydowaliśmy się na materac lateks-pianka-kokos ;) kupiliśmy w toysRus - stacjonarnie
    a egzamin o 10:00! ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Przy tylu kciukach nie masz innego wyjścia niż zdać ten egzamin.

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Też myslalam o literkach ale szytychyba. ..ale w 3 dni wydałam 1300 zł i tak jakoś mi szkoda. ..
    też zastanawiałam się nad szytymi, ale te na spontana znalazłam w sklepie i myślę, że wystarczą :)
    Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u was pieknie sie robi :) ja juz z niecierpliwoscia czekam az bedzie blizej 30 tc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się stresuję, mam nadzieję że się nie pojawi żaden ciążowy majonez i nie zrobię nic głupiego! :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    też zastanawiałam się nad szytymi, ale te na spontana znalazłam w sklepie i myślę, że wystarczą :)
    Szyte mam girlandy nad łóżeczko, kolorowe gwiazdki, księżyc, serduszko itp :)

Znając siebie pewnie się skuszę na literki :D okaże się jak łóżeczko postawimy :D no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF nie myśl o tym za dużo :) teraz relaksik, np na meczu Polska-Niemcy :D
    u mnie piwko radler 0% i chipsy o smaku pieczonych żeberek - pychotka! om nom omm

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Znając siebie pewnie się skuszę na literki :D okaże się jak łóżeczko postawimy :D no ale mąż wyjeżdża wiec wszystko się odwleka. Nawet Piotrusiowy żyrandol w kartonie
    nie martw się jeszcze zdążycie ;) ja tez bym chciała wszystko na już, pieścić oczy tym widokiem :D ale szafki Emilki jeszcze nie ma, łóżeczko będziemy dopiero malować na początku lipca jak mój P będzie miał urlop :) wtedy się poustawia :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ