WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam o poranku, kawa i śniadanie i trzeba się ogarnąć, przykro mi bardzo ale nie zmieszczę się w nic eleganckiego, więc muszę ubrać czarne getry
i oby nie padało, bo już zapomniałam jak się włącza wycieraczki, wieczorem mały kopał jak szalony, rano też mnie obudził
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Witam o poranku, kawa i śniadanie i trzeba się ogarnąć, przykro mi bardzo ale nie zmieszczę się w nic eleganckiego, więc muszę ubrać czarne getry
i oby nie padało, bo już zapomniałam jak się włącza wycieraczki, wieczorem mały kopał jak szalony, rano też mnie obudził
Spokojnie dla ciebie słonko wyjdzie:-) może i tęcza się pokaże?
P.s. Prawym przy kierownicy do góry się włącza wycieraczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzecież to też człowiek tylko czasami się trafi bez serca.
Już nie myśl o tym.
Ruszaj w drogę i powiedz sobie ze to pikuś jedziesz Pana zawieść gdzie sobie życzy bo taka twoja praca:-)
Uwierz w siebie i będzie egzamin na piątkę
Pogadaj z bablem żeby mamie pomógł szybko to ogarnąć bo potem idziecie na lody takie jakie on sobie życzy:-)
-
nick nieaktualnycóż, tylko spokój może nas uratować, boję się że jak coś zawalę, zawiodę wszystkich którzy na mnie liczą, a instruktor od tygodnia mi powtarza, że byłby w szoku gdybym nie zdała
ale mam jakiś uraz bo kilka lat temu oblałam na placu, bo nie wyczułam sprzęgła...
o matko, od tego łóżeczka kicham cały czas, mam nadzieję że szybko wywietrzeje... -
nick nieaktualnyLittle robisz to dla siebie nie dla innych.
Nie przejmuj się innymi!
Mi też tak gadał instruktor bo wszystkie Manewry robiłam szybko nie umiałam wolno hahahah liczył że zdam a tu doopa zdałam za 6 razem bo obiecałam na glupotach.
Np znak stop hahahba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny
LRF trzymam kciuki, ale tak jak Dziewczyny napisały, robisz to tylko dla siebie samej, wiec nie przejmuj sie innymi. Pamietam jaki to był mega stres chociaz prawko zdawałam dawno, bo jakies 8 lat temu. Dasz radę, uwierz w swoje możliwości i wyjdziesz z pozytywnym wynikiempowodzenia
Anulka
Tak jak napisała Alinka, ja akurat tez sie ogromnie ciesze, ze nasze suwaczki sa juz w tym miejscu. Bo dla mnie ciaza jest mega męczarnia, ale nagroda ktora bedzie na końcu tego wszystkiego wynagrodzi mi wszytsko mam nadzieje.musze wytrzymac chociaz do sierpnia.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Ty Pirelka masz dobrze, za jednym razem i dwójeczka. Jedna ciaza... Tego bardzo zazdroszczę. Bo ja sie zastanawiam, czy jeszcze sie przełamie i zajdę jeszcze raz w ciąże. Chociaz bardzo bym chciała, zeby Marcel miał rodzeństwo... Ale perspektywa przechodzenia tego wszystkiego jeszcze raz mnie przeraza
pirelka, Ulfenstein lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś