X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam o poranku, kawa i śniadanie i trzeba się ogarnąć, przykro mi bardzo ale nie zmieszczę się w nic eleganckiego, więc muszę ubrać czarne getry ;D i oby nie padało, bo już zapomniałam jak się włącza wycieraczki, wieczorem mały kopał jak szalony, rano też mnie obudził ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, a u mnie pogoda przepiękna, zapowiada się 27 stopni ;)
    Najpierw wycieczka na zakupy, a później mam w planach przerobić 10 kg truskawek na kompoty ;)
    Miłego dnia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Witam o poranku, kawa i śniadanie i trzeba się ogarnąć, przykro mi bardzo ale nie zmieszczę się w nic eleganckiego, więc muszę ubrać czarne getry ;D i oby nie padało, bo już zapomniałam jak się włącza wycieraczki, wieczorem mały kopał jak szalony, rano też mnie obudził ;)

Spokojnie dla ciebie słonko wyjdzie:-) może i tęcza się pokaże?:-)

P.s. Prawym przy kierownicy do góry się włącza wycieraczki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki żabka, dwa razy jeździłam w deszczu, z czego raz instruktor mi je włączył ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież to też człowiek tylko czasami się trafi bez serca.
    Już nie myśl o tym. :-)
    Ruszaj w drogę i powiedz sobie ze to pikuś jedziesz Pana zawieść gdzie sobie życzy bo taka twoja praca:-)
    Uwierz w siebie i będzie egzamin na piątkę :-)
    Pogadaj z bablem żeby mamie pomógł szybko to ogarnąć bo potem idziecie na lody takie jakie on sobie życzy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż, tylko spokój może nas uratować, boję się że jak coś zawalę, zawiodę wszystkich którzy na mnie liczą, a instruktor od tygodnia mi powtarza, że byłby w szoku gdybym nie zdała :P ale mam jakiś uraz bo kilka lat temu oblałam na placu, bo nie wyczułam sprzęgła...

o matko, od tego łóżeczka kicham cały czas, mam nadzieję że szybko wywietrzeje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little robisz to dla siebie nie dla innych.
    Nie przejmuj się innymi!:-)
    Mi też tak gadał instruktor bo wszystkie Manewry robiłam szybko nie umiałam wolno hahahah liczył że zdam a tu doopa zdałam za 6 razem bo obiecałam na glupotach.
    Np znak stop hahahba

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik! Kciuki zacisniete i bez stresu:)
    Bedzie pieknie i niedlugo bedziesz wozic swoje dziecie :)

Dzien dobry z rana!:)

W nocy mąż sie do mnie dobieral!!! Niedobry!
    Deszzczowa pogoda... Chyba zostane dzis w lozku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas od rana halny :(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF tyyyyle kciuków zaciśniętych dasz radę! Tylko nie myśl kogo zawiedziesz! Pomysł sobie: mam to w dooopie albo sie uda albo nie! Ja na takim luzie podeszłam do manewrów i udało się!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny tak patrzę na te nasze suwaczki i wierzyć mi sie nie chce ze juz tak niewiele nam zostało :)

alinka, Pysiaczek89, Ksosia, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF rowniez trzymam kciuki :) będzie dobrze!

Ja leżę w łóżeczku i czekam na śniadanko :) a potem chyba zacznę przeszukiwać allegro, bo co tu robić :) oby tylko moje konto bankowe wytrzymalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Jejku dziewczyny tak patrzę na te nasze suwaczki i wierzyć mi sie nie chce ze juz tak niewiele nam zostało :)
    Z tego to ja się akurat bardzo cieszę :)

Pysiaczek89, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się zbieram, odezwę się później! :)

żabka04, kamciaelcia, pirelka, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FOXIK kciuki zaciśnięte &&&&&&&
    Żabko, ze Cier też te nogi tak muszą męczyć :( oby przeszło kochana, nie daj się tam !!!

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ulewny poranek!

Całą noc niemal nie spałam, zgaga i kwasy chciały mnie zabić :/ Chyba za dużo z jedzeniem namieszałam wczoraj!

LRF trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 08:42

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :)
    LRF trzymam kciuki, ale tak jak Dziewczyny napisały, robisz to tylko dla siebie samej, wiec nie przejmuj sie innymi. Pamietam jaki to był mega stres chociaz prawko zdawałam dawno, bo jakies 8 lat temu. Dasz radę, uwierz w swoje możliwości i wyjdziesz z pozytywnym wynikiem :) powodzenia
    Anulka
    Tak jak napisała Alinka, ja akurat tez sie ogromnie ciesze, ze nasze suwaczki sa juz w tym miejscu. Bo dla mnie ciaza jest mega męczarnia, ale nagroda ktora bedzie na końcu tego wszystkiego wynagrodzi mi wszytsko mam nadzieje. :) musze wytrzymac chociaz do sierpnia.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja tez trzymam kciuki! Nie daj się!

Ja też cieszę się, że ciąża upływa. Synka nie mogę się doczekać, ale sam stan ciąży jest upierdliwy. I te ciągłe stresy o Maluszka..

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mogę się doczekać, chciałabym by było już po wszystkim :) nimi dobrze w miarę przechodzę, ale serio mam dość.. okropnie uciążliwa i męcząca jest ciąża :P NIGDY więcej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 08:47

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Pirelka masz dobrze, za jednym razem i dwójeczka. Jedna ciaza... Tego bardzo zazdroszczę. Bo ja sie zastanawiam, czy jeszcze sie przełamie i zajdę jeszcze raz w ciąże. Chociaz bardzo bym chciała, zeby Marcel miał rodzeństwo... Ale perspektywa przechodzenia tego wszystkiego jeszcze raz mnie przeraza :/

pirelka, Ulfenstein lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ