X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka kobitko postaraj się nie denerwować, moze jakaś relaksacja, jakaś książeczka fajna... Wszystko bedzie dobrze :* A moze właśnie wizyta w szpitalu by Cię uspokoiła? Zbadają czynności skurczowe i wszystko bedzie git!
    Agatia żaden szpital nie bedzie potrzebny ;) mały rośnie prawidłowo i tego się trzymamy.
    Pirelka trzymam kciuki za wizytę u dentysty! Przeterminowana nić nie jest przyczyną opuchnięcia raczej samą nitką po prostu za mocno wyjechałaś na dziąsło. Mi sie to tez zdarza.
    Ja bez bolu, apapu nie musiałam brać :) dzisiaj do denta na 7 i pozniej wizyta u gina!

Sabina, pirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    bo bez ciebie nie da rady :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    długo na chipsach i batonikach nie pociągnie ;D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to widze ze nie tylko moj maz to taka domowa sierotka jesli chodzi o kuchnie k gotowanie, kompletnie nie ma do tego drygu nawet obiad mu ciezko usiasc i zjesc w kuchni bo najlepiej by juz do pokoju z tym lecial...a jesli on mial by sie brac za gotowanie to obawiam sie ze skonczylo by sie to katastrofa kulinarna z oplakanym skutkiem dla mojej kuchni ktora 1,5 roku temu zmienila calkowicie design wiec faktycznie lepiej jak robi hamburgery z mikrofali to przynajmniej bezpiecaniejsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak bylam w szpitalu to w domu wiadomo totalny chlewik, pranie jedynie wstawil i naczynia do zmywarki wlozyl a reszta to pozal sie Boze, najgorzej ze wtedy corka nie zje obiadu bo on bedzie jej dawal parowki i jogurty, no jak pojde rodzic to dobrze ze mala cjpdzi do przedszkola, bo on ja rano zawieze i tam przynajmniej obiad zje w czasie jak mnie nie bedzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że mój chociaż wyznaje zasadę "ja gotuję, a ty zmywasz", jak go uproszę to też posprząta, wie np że kuwety w ciąży się nie tykam, ale czasem chciałabym więcej empatii z jego strony. Ja swojego nauczyłam, że fajnie niektóre posiłki zjeść razem i jak jest wspólny obiad to laptop odkładamy... więc może akurat jestem na dobrej drodze?? :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja na swojego nie narzekam
    a jak czegos nie umiał-to sie uczył
    a ze wojskowy-to z głodu nie umrze, w ostatecznosci wie co to konserwa (zapas wojskowych puszek w domu mamy)
    wczesniej juz pisałam, ze nawet mnie nie interesuje , jak mamusia go wychowała, bo teraz zyje ze mna a nie z nia ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko czemu on się dziwi że w ciąży się zrobiłam bardziej kłótliwa?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Zaczytałam sie przez was o historii Oleczka teraz jestem zaryczana a musze zaraz wyjsc na wizyte do lekarza!
    Jeny to straszne a teraz mnie dobija fakt ze ja nic a nic nie miałam mówione na USG o nerkach! Ostatnie USG miałam 10 tygodni temu następne mam we wtorek.
    Każde moje USG to max 10 min a robię prywatnie i płace 250 zeta. Wściekła jestem bo może powinnam sie sama upominać o sprawdzenie wszystkiego?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, święta racja - ja uciekam do sklepu, bo nawet dla siebie obiadu nie mam ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    jestem pewna, ze lekarz sprawdzał u ciebie wszystko, na wyniku na pewno napisane, ze narzady widovzne itp
    nie martw sie na zapas

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Nie nakręcaj sie, lekarz pewnie to sprawdza, tylko nic Ci nie mowi. Na pewno z bobasem wszystko dobrze. :)
    A historia Oleczka smutna, ale trzeba wierzyć...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz pisalam ze moj lekarz na kazdej wizycie co 5 tygodni sprawdza i mierzy wszystkie narzady, to ciezko mi sie wypowiedziec...ale nie wyobrazam sobie isc na usg gdsie lekarz je robi 5 minut i w dodatku nic nie mowi hmm...

kamcia, to chociaz tyle dobrze bo moj maz klnserwy z puszki nie ruszy taki ma tylek rozpuszczony, ze hej! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry
    Mnie obudził stres. Znaczy jaki będzie dzień. Czy opanuje mój brzuch czy trzeba się pakować :(

Tak się boję. Mój synek jeszcze taki mały :(

Sabina musimy dać radę, choć wiem że jest ciężko, Mi brzuch też się jeszcze czasami stawia i boje się jak cholera. Jutro mam wizytę i też już żyje w stresie jak ta szyjka wygląda obecnie :(

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, mam do ciebie pytanko
    (i sorry dziewczyny za zasmiecanie)
    na tym wniosku o dostarczenie wyroku naprawde w tresci wystarczy to jedno zdanie ? (z linku który podałaś). Mam zamiar zaraz to napisać. Wszelkie nazwy, nagłówki planuję przepisac z innych pism np nazwa sadu, organu
    a jak ty mi odp to nie bedę dzwonić do radcy...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konserwy wojskowe sa naprawde smaczne :) sama je lubię :)
    ja i tak sie smieję, ze mój mąż najlepiej ma własnie na wyjazdach-ugotuja, podadzą i posprzatają :)

przez 4 lata spotykałam sie z typem, któremu mamusia i tatus codziennie gotowali, pod nos podstawiali i jeszcze z pod nosa talerz zabierali by umyć...cięzko mi sie na to patrzyło...stąd wiem, że mam super męża, bo nawet jesli mama rozpiescila choc ociupinke jedynego syncia, to ten jest jednak reformowalny i we wspolnym zyciu radzimy sobie razem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do mężów to mój w sumie potrafi wszystko :) ugotuje, posprząta, zrobi pranie i poprasuje. Co prawda wiele rzeczy muszę mu mówić krok po kroku jak zrobić i nie zawsze wyjdzie ale daje radę :)

teraz jak lezę to widzę że w końcu zauważył ile to rzeczy "samo się robiło" :) choć mieszkając u rodziców i tak mamy ogromną pomoc.

Obecnie mi nawet łóżka nie pozwalają ścielić. Moje codzienne czynności ograniczają się do zmiany piżamy na spodenki i bluzkę i chodzenie do wc i szybki 3 minutowy prysznic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia u mnie podobnie, nie narzekam, ma swoje wady, ale razem super nam się funkcjonuje. Aż dziwne, że nie jest rozpieszczony jak jego siostra-księżniczka, nie wiem jak to się stało, bo teściowa strasznie nad nimi skakała. A on wszystko w domu zrobi, mnie szanuje ogromnie, pomaga we wszystkim, wystarczy, że powiem, czasem muszę 2 razy powiedzieć, ale zrobi:) fakt nie gotuje raczej, bo ja do kuchni nie wpuszczam, chociaż czasem mówię - "dziś musisz się wykazać, bo ja nie robię kolacji i leżę" i coś zmontuje, nie zawsze smaczne, ale stara się;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    dokładnie tak jest
    mój wrecz czeka tylko na okazje by kulinarnie czyms sie wykazać
    był bardzo rozczarowany , ze cukrzyca mnie dopadła i nie może zaspokajać moich zachcianek i kazdej porze dnia i nocy :) juz w grudniu zapowiadał pełna gotowość do zaspokajania zachcianek ( w pierwszej ciązy duzo ich nie miałam, wiec nue mial okazji sie wykazać)
    wady sa, czasem i 2 razy powtarzanie nie działa, robie wtedy sama (bez proszenia i bez łaski) i to go wtedy kole w oko!ale czas uwielbiamy razem spedzać-gotując, sprzatając czy po prostu leżąc na kanapie
    wiem, że na tym etapie jesrteśmy w stanie całe zycie wspólnie spedzić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co będzie, nie mogę się dogadać co do imienia dla Synka :( wkurza mnie to i płakać mi się chce :(

‹‹ 1320 1321 1322 1323 1324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ