X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to, że nie daje żadnej innej propozycji... oprócz swojego imienia... na co ja się kategorycznie nie zgadzam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:56

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelia :)
    a kto bardziej się upiera ? on przy swoim wyborze, czy ty ? :D bo moze jest propozycja imienia wspólna, o której jeszcze nie wiecie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia
    Mąż nie ma innej propozycji oprócz jednej.... swojego imienia :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to rzeczywiscie :)
    a moze negocjuj , ze na drugie...
    Bo rozumiem, ze ty bardzo nie chcesz juniorka?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia a to samolub hehe :) nie daj się! mam nadzieje, że w końcu się uda jakiś kompromis

Kornelia85 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę juniorka, chcę żeby synek miał swoje imię :)
    Nie jestem zwolennikiem drugich imion... :P dlatego właśnie problem wydaje się ogromny :(

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki z apocieszenie na szczescie nie panikuje ale daje to do myslenia jak sie czyta takie historie. Bo widac ze czlowiek sam musi sie dopominac i w przypadku Oleczka ta wada mogla by byc za późno wykryta jeśli wogole. Skoro przez powloki brzuszne nie widac było. Co do mojego usg w 12 tygodniu lekarz mi powoedzial, ze nie widzi pęcherza moczowego. Kazal sie nie martwić bo moze to oznaczac, ze maly sie wysikal. I faktycznie w 19 tygodniu na kolejnym usg pecherz był o dziwo ni swirowalam i wytrzymalam do kolejnego usg.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jak sami nie możecie dojść o porozumienia to wyciągnij w to dobrych znajomych rodzinę. Pewnie staną po Twojej stronie, a on się przekona:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Tak wystarczy takie krotkie sformuowanie, bo tego nie trzeba uzasadniac ani podpierac zadnymi faktami :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    I to jest jedyne światełko w tunelu.... bo rodzina i znajomi śmieją się z jego pomysłu... co on wymyslił :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    nie chcę juniorka, chcę żeby synek miał swoje imię :)
    Nie jestem zwolennikiem drugich imion... :P dlatego właśnie problem wydaje się ogromny :(

u nas tez tylko 1 imię

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez jest wojna o imie xD bo moj maz sobie wymyslil Bogus i cjodzi i mnie wkurza ... a mi sie nie pldoba takie imie i chce dac Krystian a on mi na przekor ze mu sie nie podoba ;) k tak w kolo

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia
    Tak wystarczy takie krotkie sformuowanie, bo tego nie trzeba uzasadniac ani podpierac zadnymi faktami :)

odrecznie juz napisałam
    ale kocham programy edytorskie tekstu!!!po licencjacie 120 stron i magisterce 60 stron staram się ich nie uzywać :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chcę dać jedno imię, a mąż twierdzi że powinien mieć dwa, ale na drugie i tak nie ma pomysłu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 10:11

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    a jak dla córki imię wybraliscie? czyja to była propozycja ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    my też chcemy dać jedno imię, a mąż twierdzi że powinien mieć dwa, ale na drugie i tak nie ma pomysłu :p

ale rzadkościa sa pojedyncze imiona i tym przekonuj męza :)
    Emilka tez miała jedno
    a jak teraz byłaby córka to podwójnie (milena anna) bo pierwsze nie jest "świete"

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia
    Mąż nie miał propozycji, więc ja wybrałam kilka imion, które mi się podobały i mąż wybrał jedno :) i tak zgodnie przeszło... a teraz masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My co do imienia od dawna byliśmy zgodni, ale to jak znajomi, a przede wszystkim rodzina na nie reagują zniechęca mnie trochę, bo nie chcę, żeby ona to w przyszłości odczuwała. Nie sądziłam, że coś może być z nim nie tak.
    Czy faktycznie dziwne imię dla córki - Karina, Karinka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam pojęcia skąd tradycja żeby były dwa :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    My co do imienia od dawna byliśmy zgodni, ale to jak znajomi, a przede wszystkim rodzina na nie reagują zniechęca mnie trochę, bo nie chcę, żeby ona to w przyszłości odczuwała. Nie sądziłam, że coś może być z nim nie tak.
    Czy faktycznie dziwne imię dla córki - Karina, Karinka?

mi sie Karina podoba (bardziej niż kalina) i osobiscie znam, a dokładnie mąz z pracy ma kolegow

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ