WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki z apocieszenie na szczescie nie panikuje ale daje to do myslenia jak sie czyta takie historie. Bo widac ze czlowiek sam musi sie dopominac i w przypadku Oleczka ta wada mogla by byc za późno wykryta jeśli wogole. Skoro przez powloki brzuszne nie widac było. Co do mojego usg w 12 tygodniu lekarz mi powoedzial, ze nie widzi pęcherza moczowego. Kazal sie nie martwić bo moze to oznaczac, ze maly sie wysikal. I faktycznie w 19 tygodniu na kolejnym usg pecherz był o dziwo ni swirowalam i wytrzymalam do kolejnego usg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
Tak wystarczy takie krotkie sformuowanie, bo tego nie trzeba uzasadniac ani podpierac zadnymi faktami
odrecznie juz napisałam
ale kocham programy edytorskie tekstu!!!po licencjacie 120 stron i magisterce 60 stron staram się ich nie uzywać -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:my też chcemy dać jedno imię, a mąż twierdzi że powinien mieć dwa, ale na drugie i tak nie ma pomysłu :p
ale rzadkościa sa pojedyncze imiona i tym przekonuj męza
Emilka tez miała jedno
a jak teraz byłaby córka to podwójnie (milena anna) bo pierwsze nie jest "świete"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy co do imienia od dawna byliśmy zgodni, ale to jak znajomi, a przede wszystkim rodzina na nie reagują zniechęca mnie trochę, bo nie chcę, żeby ona to w przyszłości odczuwała. Nie sądziłam, że coś może być z nim nie tak.
Czy faktycznie dziwne imię dla córki - Karina, Karinka? -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:My co do imienia od dawna byliśmy zgodni, ale to jak znajomi, a przede wszystkim rodzina na nie reagują zniechęca mnie trochę, bo nie chcę, żeby ona to w przyszłości odczuwała. Nie sądziłam, że coś może być z nim nie tak.
Czy faktycznie dziwne imię dla córki - Karina, Karinka?
mi sie Karina podoba (bardziej niż kalina) i osobiscie znam, a dokładnie mąz z pracy ma kolegow