WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali ja przy córce używałam co dziennie i przy każdej zmianie pieluszki smarowalam cieniutko.
Córka miała ze dwa razy odparzenie? I to przy zmianie pampersow z pampersa na dany ale ja uczulilo.
Jak będziesz używać bepanten to tym też się smaruje pupke.
Co do odparzenia jak jest fest to wtedy sudocrem dostaniesz próbkę w szpitalu (paczka)więc starczy.
Albo sposoby domowe. -
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:
Na pierwszej stronie post Bbeczka tam jest lista wklejona.
Co do maści jest tego mnóstwo.
Jaki wybierzesz taki będziesz używać.
Oczywiście metoda prób i błędów bo kosmetyki też uczulala dziecko
Linomag jest najbezpieczniejszy i nasze mamy go stosowaly -
Żabko masz rację sudocrem z próbki starczy na długo, długo
ja użyłam raz, ale na kalafiorka na pupie nie pomógł nawet ciut, napiderm też nie, zasypki to już w ogóle porażka. Bepanthen nam pięknie wyleczyl w 2 dni, a już pediatra dała maść ze sterydem, do tej pory go stosujemy
ja też używam
Choć nappiderm też niezły, bo miałam próbki z apteki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 22:14
-
ale na gmailu w tym dokumencie co był na początku stworzony przez Haneczkę z tableką dat porodów itp Haneczka dodała od siebie taki plik wyprawka i tam stworzyła swoja listę, o której tutaj pisała. To jest inna lista niż ta bbeczki.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Skali89 wrote:ale na gmailu w tym dokumencie co był na początku stworzony przez Haneczkę z tableką dat porodów itp Haneczka dodała od siebie taki plik wyprawka i tam stworzyła swoja listę, o której tutaj pisała. To jest inna lista niż ta bbeczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 23:30
-
nick nieaktualnyDzien dobry w 31 tygodniu! Jupijaej!
Jeszcze 2 miesiace
Uf uf
Oczy jeszcze posklejane, widok jak za mgla ale Zasnac nie moge..;( meza plecy bola i tez cos co jakis czas gada pod nosem wiec zasnac nie mozemy oboje....
Milego dnia Kochane !;*Angela89, violett, martta, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry ja też spać nie mogę już.
Junior kopie jak szalony
A ja jutro zawitam już w 28tc.
Ale ten czas leci!!!!
Miłego dnia.
Kto wczytuje to życzę udanej wizyty i czekamy na relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 05:39
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj mialam dziwne sny snilo mi sie ze kombinowalam jak sie ogolic przy malej
Jak jiz zaczelam sie golic to mialam tam wlosy wnet do kolan
-
nick nieaktualnyJa dziś 29tc zaczynam i wizyta u gin jeszcze bez usg, ale pewnie za chwilę będzie w końcu usg.
Co do maści ja też stawiam na linomag z poleceń wielu, małe opakowanie sudocremu dostałam na szkole wystarczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 07:31
-
nick nieaktualnymnie maluch dziś wcześnie obudził, zanim się zgarnęłam, śniadanie zrobiłam, kawę ogarnęłam i męża z domu wyrzuciłam trochę czasu minęło. Muszę do sklepu jeszcze iść, bo wczoraj mój kochany mąż poszedł sobie kupić pepsi i coś słodkiego, to go od razu poprosiłam o kupienie rzeczy na naleśniki, to wrócił tylko z rzeczami dla siebie a o mnie zapomniał, później udawał że szpinaku nie mieli
u nas kolejny tydzień! mogłyby te wakacje szybciej zlecieć..._izunia_ lubi tę wiadomość