WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Mam pytanie, a raczej kilka, bo miałam dziś za dużo czasu i takie myśli uroiły mi się w głowie.
1. Co myślicie o chustach? Jestem zaciekawiona tym tematem. Ręce wolne, dzidziuś przy nas. Miałyście z nimi do czynienia?
2. Ile sztuk prześcieradeł do wózka przewidujecie? Co będziecie kładły na przewijak?
Widziałam pielucho-ceratki- flanela podszyta ceratką, zwykłe prześcieradełka frotte na gumce, pielucha czy podkład jednorazowy?
3. Słyszałyście o pieluchach wielorazowych. Chodzi mi o tego pampersa do którego wkłada się wkłady wielorazowe. Co o tym myślicie?
-
nie strasze, u mnie okazalo sie ze go mam jak juz "wyplynal"
mialam wtedy generalny remont kupionego mieszkania, ginekolog powiedziala mi ze tej ciazy ni donosze plakalam i wcale sie nie oszczedzalam zbytnio,pozniej troche odpoczywalam juz bo iny lekarz mnie uspokoil, a przesuwalam wiadro z farba i zauwazylam plamki krwi, u mnie na pogotowiu zbadali puscili do domu patzac jak na panikare, pojechalam do hematologa 50 km alej, wyhodzac zaczelam nagle mocno krwawic, placz panika itp, szybko z moim na sor, godzina na poczekalni cala brudna do kolan, krwawienie ustalo, wytarlam sie mokrymi chusteczkami bo akurat mialam... powiedzieli ze to byl jakis krwiak najprawopodbniej a ze nie uwazalam peklJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
pewnie obserwuj go.
ja sie zaczynam bac porodu.. okazalo sie za maly jest ulozony w poprzek lub posladkowo ciagle, i chyba bedzie cc a nastawiona bylam na sn. jak bylam na 4d widzialam pepowine kolo buzki wiec moze i dobrze ze mam miec cc?Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyFoxiku, Dzierzba takie pojemniki fajna sprawa, podobnie jak organizer, ale to chwilowe dla mnie rozwiązanie bo jak dziecko zacznie siadać, wstawać to i tak trzeba ściągać, by nie zdzierało tego..
sarcia, ja łóżeczka nie potrzebuję, bo już mamy dwa. Takie duże nawet nie miałabym gdzie wstawić
Anulka gratuluję odwagioby ból był do zniesienia!
A mnie dzisiaj ciśnie w brzuszku, wzdęcia mam i na siku cały czas ..
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
magdalena1991 wrote:pewnie obserwuj go.
ja sie zaczynam bac porodu.. okazalo sie za maly jest ulozony w poprzek lub posladkowo ciagle, i chyba bedzie cc a nastawiona bylam na sn. jak bylam na 4d widzialam pepowine kolo buzki wiec moze i dobrze ze mam miec cc?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:No co Ty, przecież jeszcze zdąży sie obrócić. Mój tez jest w poprzek.
wlasnie lekarze watpia, ze wzgledu na przegrode, i maly nie ma miejsca, podczas badania przekrecal sie tylko i mial glowke u gory lub z bokuJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnymagdalena1991
Dziecko ma czas zeby sie obrocic do 34 tygodnia ciazy, takze nie ma strachu ma jeszcze mnostwo czasu, moj tez lezy poprzecznie ale sie tym nie stresuje do 34 tc powinien sie obrcocic a jesli nie to pojde na cc, 1 juz mialam to mi w sumie juz wszytsko jedno, byle by maly byl zdrowymagdalena1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa do mycia rany po cc uzywalam bialego jelenia w plynie i mi sluzyl akurat dobrze
jak tylko rana z zewnatrz sie zagoila to mylam sie juz swoimi zelami
p.s jak by ktos nie mial telewizorw albo fejsbukow to nasi wygrali 1 do 0 hahaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ja się jeszcze tylko pochwalę swoim brzuszkiem, nie uwierzę jak mi ktoś powie że może być większy
http://iv.pl/images/76458253027410706105.jpgsarcia123, żabka04, pirelka, kamciaelcia, AJrin, bbeczka91, Anulka01, Skali89, martta, Pysiaczek89, Madziuuuula, violett, megg, Ksosia, Lusia8998, Malutka92, marta258, Miśka***, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda
Pewnie ze niepotzrebnie....gadaja 3 po 3 bez sensu... mnie lekarz w szpitalu tez nastraszyl ze rozwarcie mi sie robi i chodzilam jak nakrecona i roilam sobie do glowy bog wie co , poszlam do mojego i jak zawsze okazalo sie co innego...wiec ja lekarzy postronnych juz nie slucham. -
nick nieaktualny