X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam tylko mydło biały jeleń. I nie polecam jeśli chodzi o konsystencję i zapach. ..tak nie znam tej marki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam na aukcji, że niby ma te kołki. Łóżeczka mamy 120x60 więc będzie pasować. Na kołki zwrócę uwagę, dzięki :*

Zniweczyło to jednak moje plany i beznadziejnie mi z tym :/ Inny miałam plan, a okazuje się, że łóżeczka nie mogą siebie dotykać bo dostęp do jednego będzie utrudniony. No i przez to nie ma miejsca, cholera.. coś trzeba wymyślić.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zwrócę uwagę na te kolki
    W pierwszym przewijaku były idealnie dopasowanea ten jest innej firmy (tez ceba )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie planujecie kłaść kosmetyki i wszystkie środki do przewijania dziecka, mając przewijak na łóżeczku?
    Bo ja tak chciałam mieć w szafce wszystko pod ręką, a na łóżeczku to nie ma gdzie postawić wszystkiego :/ a szafkę będę mieć na innej ścianie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam w planach kupić coś takiego z ikei i przymocować do łóżeczka
    na allegro też widziałam, ale muszę poszukać jakieś aktualnej aukcji

kosze.jpg

o jest! http://allegro.pl/ikea-pojemniki-na-lozeczko-dzieciece-przybornik-i6197107188.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:21

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka pomyśl sobie o takich pojemnikach jak ma IKEA na łóżeczko. Będziesz miała wszystko pod ręką

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ja mam tyle pieprzykow ze chyba by musieli mi skórę wymienić wiec sie pogodzilam na szczescie nigdy kompleksów z tym nie mialam taka moja uroda. Za to moj M ma tez dużo ale on ma takie duze odstajace ja na szczęście mam plaskie i raczej sredniej wielkości. Nasz synek bedzie dopiero piegowaty.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://blizniaki.waw.pl/pl/lozeczka-i-kojce/209-lozeczko-dla-blizniat-sosnowe.html

pirelka tu masz lozeczko dla blizniat, wpisz w google lozeczka dla blizniatto sporo tego jest :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podstawowe tzn podręczne kosmetyki pampersy i chusteczki trzymam w organizerze z materiału który wisi na łóżeczku
    Inne w koszyku który stawiam np na polce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę jeszcze jakiś dodatkowy kosz na pieluchy kupić, żeby nie ganiać z tym przez całe mieszkanie :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pampersa pakowalam w woreczek i do głównego kosza. .. jakoś nie widziałam pieluchowego w pokoju dzidzi

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Znam tylko mydło biały jeleń. I nie polecam jeśli chodzi o konsystencję i zapach. ..tak nie znam tej marki
    To znasz mało. Maja bardzo bogata ofertę naturalnych mydel. Mój mąż ns bardzo delikatna skórę i dla niego idealne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam, żeby wrzucić do łazienki, która jest za ścianą naszej sypialni, miałabym od razu gdzie wyrzucać waciki, jakiś malutki byłby ok ;) ale zwykły! nie zamierzam wywalać pieniądze na coś co ma w nazwie "kosz na pieluchy" i kosztuje 5x tyle ;D
    w rossmannie są worki pochłaniające nieprzyjemne zapachy, u nas póki co na mokre śmieci się sprawdza ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To znasz mało. Maja bardzo bogata ofertę naturalnych mydel. Mój mąż ns bardzo delikatna skórę i dla niego idealne.

Bo u nas nikt delikatnej skóry nie ma
    a to mydlo było na próbę i sama zuzylam byleby zużyć
    Jak nie musze kombinować to za to się nie biorę
    A zapach mnie obrzydzal

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie mimo leków i lezakowania od rana stawia mi się brzuch. I zaczyna znowu boleć dół brzucha i pochwa. Chyba się załamie :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Druga kwestia co to znaczy lecieć przez całe mieszkanie :D moje nie jest wielkie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    A ciepły prysznic i relaks? ?stres bardzo nam nie służy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u nas też mieszkanie nie jest jakieś duże, ale dodatkowy kosz byłby poręczny ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po rwaniu. Byłam dzielna ;)
    Proszę trzymajcie kciuki żebym po zejściu znieczulenia nie zeszła z bólu :/ Możecie mi przy okazji przypomnieć ile apapow mogę w razie czego przyjąć?

pirelka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    U mnie malutkie mieszkanko i nawet nie ma gdzie tego ustawiać :D nie wiem kto projektował mój blok :D trzeba sobie radzić po swojemu. Bardzo szybko to przychodzi ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ