WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyczytałam na aukcji, że niby ma te kołki. Łóżeczka mamy 120x60 więc będzie pasować. Na kołki zwrócę uwagę, dzięki :*
Zniweczyło to jednak moje plany i beznadziejnie mi z tymInny miałam plan, a okazuje się, że łóżeczka nie mogą siebie dotykać bo dostęp do jednego będzie utrudniony. No i przez to nie ma miejsca, cholera.. coś trzeba wymyślić.
-
nick nieaktualnyA gdzie planujecie kłaść kosmetyki i wszystkie środki do przewijania dziecka, mając przewijak na łóżeczku?
Bo ja tak chciałam mieć w szafce wszystko pod ręką, a na łóżeczku to nie ma gdzie postawić wszystkiegoa szafkę będę mieć na innej ścianie.
-
nick nieaktualnyja mam w planach kupić coś takiego z ikei i przymocować do łóżeczka
na allegro też widziałam, ale muszę poszukać jakieś aktualnej aukcji
o jest! http://allegro.pl/ikea-pojemniki-na-lozeczko-dzieciece-przybornik-i6197107188.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:21
-
Ksosia, ja mam tyle pieprzykow ze chyba by musieli mi skórę wymienić wiec sie pogodzilam na szczescie nigdy kompleksów z tym nie mialam taka moja uroda. Za to moj M ma tez dużo ale on ma takie duze odstajace ja na szczęście mam plaskie i raczej sredniej wielkości. Nasz synek bedzie dopiero piegowaty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja myślałam, żeby wrzucić do łazienki, która jest za ścianą naszej sypialni, miałabym od razu gdzie wyrzucać waciki, jakiś malutki byłby ok
ale zwykły! nie zamierzam wywalać pieniądze na coś co ma w nazwie "kosz na pieluchy" i kosztuje 5x tyle
w rossmannie są worki pochłaniające nieprzyjemne zapachy, u nas póki co na mokre śmieci się sprawdza -
Sabina wrote:To znasz mało. Maja bardzo bogata ofertę naturalnych mydel. Mój mąż ns bardzo delikatna skórę i dla niego idealne.
Bo u nas nikt delikatnej skóry nie ma
a to mydlo było na próbę i sama zuzylam byleby zużyć
Jak nie musze kombinować to za to się nie biorę
A zapach mnie obrzydzal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po rwaniu. Byłam dzielna
Proszę trzymajcie kciuki żebym po zejściu znieczulenia nie zeszła z bóluMożecie mi przy okazji przypomnieć ile apapow mogę w razie czego przyjąć?
pirelka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia