X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam tylko mydło biały jeleń. I nie polecam jeśli chodzi o konsystencję i zapach. ..tak nie znam tej marki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam na aukcji, że niby ma te kołki. Łóżeczka mamy 120x60 więc będzie pasować. Na kołki zwrócę uwagę, dzięki :*

Zniweczyło to jednak moje plany i beznadziejnie mi z tym :/ Inny miałam plan, a okazuje się, że łóżeczka nie mogą siebie dotykać bo dostęp do jednego będzie utrudniony. No i przez to nie ma miejsca, cholera.. coś trzeba wymyślić.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zwrócę uwagę na te kolki
    W pierwszym przewijaku były idealnie dopasowanea ten jest innej firmy (tez ceba )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie planujecie kłaść kosmetyki i wszystkie środki do przewijania dziecka, mając przewijak na łóżeczku?
    Bo ja tak chciałam mieć w szafce wszystko pod ręką, a na łóżeczku to nie ma gdzie postawić wszystkiego :/ a szafkę będę mieć na innej ścianie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam w planach kupić coś takiego z ikei i przymocować do łóżeczka
    na allegro też widziałam, ale muszę poszukać jakieś aktualnej aukcji

kosze.jpg

o jest! http://allegro.pl/ikea-pojemniki-na-lozeczko-dzieciece-przybornik-i6197107188.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:21

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka pomyśl sobie o takich pojemnikach jak ma IKEA na łóżeczko. Będziesz miała wszystko pod ręką

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ja mam tyle pieprzykow ze chyba by musieli mi skórę wymienić wiec sie pogodzilam na szczescie nigdy kompleksów z tym nie mialam taka moja uroda. Za to moj M ma tez dużo ale on ma takie duze odstajace ja na szczęście mam plaskie i raczej sredniej wielkości. Nasz synek bedzie dopiero piegowaty.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://blizniaki.waw.pl/pl/lozeczka-i-kojce/209-lozeczko-dla-blizniat-sosnowe.html

pirelka tu masz lozeczko dla blizniat, wpisz w google lozeczka dla blizniatto sporo tego jest :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podstawowe tzn podręczne kosmetyki pampersy i chusteczki trzymam w organizerze z materiału który wisi na łóżeczku
    Inne w koszyku który stawiam np na polce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę jeszcze jakiś dodatkowy kosz na pieluchy kupić, żeby nie ganiać z tym przez całe mieszkanie :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pampersa pakowalam w woreczek i do głównego kosza. .. jakoś nie widziałam pieluchowego w pokoju dzidzi

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Znam tylko mydło biały jeleń. I nie polecam jeśli chodzi o konsystencję i zapach. ..tak nie znam tej marki
    To znasz mało. Maja bardzo bogata ofertę naturalnych mydel. Mój mąż ns bardzo delikatna skórę i dla niego idealne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam, żeby wrzucić do łazienki, która jest za ścianą naszej sypialni, miałabym od razu gdzie wyrzucać waciki, jakiś malutki byłby ok ;) ale zwykły! nie zamierzam wywalać pieniądze na coś co ma w nazwie "kosz na pieluchy" i kosztuje 5x tyle ;D
    w rossmannie są worki pochłaniające nieprzyjemne zapachy, u nas póki co na mokre śmieci się sprawdza ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To znasz mało. Maja bardzo bogata ofertę naturalnych mydel. Mój mąż ns bardzo delikatna skórę i dla niego idealne.

Bo u nas nikt delikatnej skóry nie ma
    a to mydlo było na próbę i sama zuzylam byleby zużyć
    Jak nie musze kombinować to za to się nie biorę
    A zapach mnie obrzydzal

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie mimo leków i lezakowania od rana stawia mi się brzuch. I zaczyna znowu boleć dół brzucha i pochwa. Chyba się załamie :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Druga kwestia co to znaczy lecieć przez całe mieszkanie :D moje nie jest wielkie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    A ciepły prysznic i relaks? ?stres bardzo nam nie służy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u nas też mieszkanie nie jest jakieś duże, ale dodatkowy kosz byłby poręczny ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po rwaniu. Byłam dzielna ;)
    Proszę trzymajcie kciuki żebym po zejściu znieczulenia nie zeszła z bólu :/ Możecie mi przy okazji przypomnieć ile apapow mogę w razie czego przyjąć?

pirelka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    U mnie malutkie mieszkanko i nawet nie ma gdzie tego ustawiać :D nie wiem kto projektował mój blok :D trzeba sobie radzić po swojemu. Bardzo szybko to przychodzi ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ